Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помагаите днес си блъснах мерджанаw202 класик 1996

• Please log in to reply
48 мнения по тази тема

#46 martom

martom

Напреднал

• Потребители на форума
  • 415 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 17 юли 2009 - 17:59

При първата щета не съм виновен аз.Викнахме кат и му написаха акт а на мен протокол аз застрахователя.А аз драскотините така я намерих пред блока.
  • 0
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

#47 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 17 юли 2009 - 18:24

Според мен си в правото си да им потърсиш сметка . Върви със сбръчкани вежди и с шут през вратата и ги питай що за простотии са сътворили при първата ти щета и защо не се си взели парите от ГО, а от теб!
:boxing:
  • 0

#48 martom

martom

Напреднал

• Потребители на форума
  • 415 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 17 юли 2009 - 18:46

Според мен си в правото си да им потърсиш сметка . Върви със сбръчкани вежди и с шут през вратата и ги питай що за простотии са сътворили при първата ти щета и защо не се си взели парите от ГО, а от теб!
:boxing:

Те не са взимали кинти от мен за нищо.Сега трябва да поема 23%от сегащният ремонт,ако я правя в довернен сервиз.Ако не по експертна оценка и се оправяй.За това реших да е с мое участие.Можех да направя и друго.Боя за калника 200лв и втора употреба врата със същия цвят за 150лв.и съм готов
  • 0
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

#49 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 17 юли 2009 - 19:33

Те не са взимали кинти от мен за нищо.Сега трябва да поема 23%от сегащният ремонт,ако я правя в довернен сервиз.Ако не по експертна оценка и се оправяй.За това реших да е с мое участие.Можех да направя и друго.Боя за калника 200лв и втора употреба врата със същия цвят за 150лв.и съм готов

Може би не ме разбра. Добре е да си потърсиш правата, защото при следващата застраховка може да те водят рисков клиент, ако не са ти завели първата щета като регресивна, т.е. ти нямаш вина за нея! След отремонтиране по такава щета не би трябвало да ти искат добавък до възстановяването на 100% покритие.
Не дай се боже, направиш още една голяма щета и по тяхната логика ще трябва сам да си я поемеш.
Ако и сега не съм ясен, свиркай си и да не ти пука!
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни