Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помагаите днес си блъснах мерджанаw202 класик 1996

• Please log in to reply
48 мнения по тази тема

#1 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 17 януари 2009 - 20:35

Днес си блъснах колата и съм направо отчаян след разговора с бояджията Предната броня е счупена от лявата страна левият калник е ударен не ми се изчуква след време да не избият ръждите левият и десният мигач са счупени Калник намерих в нета за 70 лв. но бояджията ми каза че ламарината била мнго мека на тайлански а броните им не пасвали с една дума незнам какво да правя . Бронята на тайланските е около 195 лв. Освен от морга да търся направо се чудя , бояджията ме съветва да изчукаме калника при теникеджия .
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#2 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 17 януари 2009 - 20:40

Днес си блъснах колата и съм направо отчаян след разговора с бояджията Предната броня е счупена от лявата страна левият калник е ударен не ми се изчуква след време да не избият ръждите левият и десният мигач са счупени Калник намерих в нета за 70 лв. но бояджията ми каза че ламарината била мнго мека на тайлански а броните им не пасвали с една дума незнам какво да правя . Бронята на тайланските е около 195 лв. Освен от морга да търся направо се чудя , бояджията ме съветва да изчукаме калника при теникеджия .

колега за какав мерцедес става вапрос мога да ти помогна с частите имам доста части втора употреба за мерцедеси
  • 0
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg

#3 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 17 януари 2009 - 20:41

Гадна работа,но този пич ще ти свърши работа http://www.mbclub.bg...p?showuser=4703
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#4 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 20:47

Смисъл да ми изчука калника ли или за нов става въпрос ? Претеснява ме изчукването че след време да не избият ръжди.
Ех тоя бастун де го срещнах днес 70 годишен ... :madcroud:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#5 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 20:51

За мерцедес w202 с180 класик 1996г.
Бронята нали е на модули горният модул е счупен , но бих взел и цялата а калника е без мигач но смятам че тази дупка може да се запълни.
  • 0

Харолд Уилсън.

#6 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 17 януари 2009 - 20:56

Смисъл да ми изчука калника ли или за нов става въпрос ? Претеснява ме изчукването че след време да не избият ръжди.
Ех тоя бастун де го срещнах днес 70 годишен ... :madcroud:

И новия ментак ще кипне като изчуквания! Търси втора употреба оригинален ;)
Успех :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#7 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 20:58

имам всичко напиши ми какво ше ти трябва да ти дам цени, но да знаеш цените няма да са такива като на ментетата оригиналните са малко по скапички
  • 0
www.mercedes.mobile.bg

#8 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:00

Знам го това , но за нови или за втора употреба става въпрос ако беше друга марка кола щях да си взема от ментаците но съм влюбен в тази марка :flagMB new:
Преден ляв калник и предна броня за w202 класик.
  • 0

Харолд Уилсън.

#9 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:04

втора употреба, зна4и бронята е 300лв калника -120
  • 0
www.mercedes.mobile.bg

#10 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:10

втора употреба, зна4и бронята е 300лв калника -120

Калника има ли дупка за мигач или е без ,защото моята е внос от Германия и няма.
  • 0

Харолд Уилсън.

#11 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:12

ми незнам колега имам кам 10тина цетки се некоя ега е без дупка
  • 0
www.mercedes.mobile.bg

#12 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:14

ми незнам колега имам кам 10тина цетки се некоя ега е без дупка

Не ме разбираи погрешно просто неискам СО2 да играе по колата ми . А за бронята по ниска цена няма ли ?
  • 0

Харолд Уилсън.

#13 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:17

немога колега това са цените ,по принцип по 350 си ги продавам ти си от форума за това ти казах 300
  • 0
www.mercedes.mobile.bg

#14 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:22

немога колега това са цените ,по принцип по 350 си ги продавам ти си от форума за това ти казах 300

Добре имаш ли мобилен телефон , ще изчакам до понеделник че впрегнах мои хора които имат хора в автоморгите .
  • 0

Харолд Уилсън.

#15 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:

Публикувано 17 януари 2009 - 21:26

0876538015 на този по всяко време или на 0896104899 от 8.00 до 18.00 от понеделник до петак в автоморгата
  • 0
www.mercedes.mobile.bg

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни