Помагаите днес си блъснах мерджанаw202 класик 1996
Започната от Богомил, 17 яну 2009 - 20:35:59
48 мнения по тази тема
Публикувано 17 януари 2009 - 20:35
Днес си блъснах колата и съм направо отчаян след разговора с бояджията Предната броня е счупена от лявата страна левият калник е ударен не ми се изчуква след време да не избият ръждите левият и десният мигач са счупени Калник намерих в нета за 70 лв. но бояджията ми каза че ламарината била мнго мека на тайлански а броните им не пасвали с една дума незнам какво да правя . Бронята на тайланските е около 195 лв. Освен от морга да търся направо се чудя , бояджията ме съветва да изчукаме калника при теникеджия .
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 20:40
Днес си блъснах колата и съм направо отчаян след разговора с бояджията Предната броня е счупена от лявата страна левият калник е ударен не ми се изчуква след време да не избият ръждите левият и десният мигач са счупени Калник намерих в нета за 70 лв. но бояджията ми каза че ламарината била мнго мека на тайлански а броните им не пасвали с една дума незнам какво да правя . Бронята на тайланските е около 195 лв. Освен от морга да търся направо се чудя , бояджията ме съветва да изчукаме калника при теникеджия .
колега за какав мерцедес става вапрос мога да ти помогна с частите имам доста части втора употреба за мерцедеси
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 17 януари 2009 - 20:41
Гадна работа,но този пич ще ти свърши работа http://www.mbclub.bg...p?showuser=4703Днес си блъснах колата и съм направо отчаян след разговора с бояджията Предната броня е счупена от лявата страна левият калник е ударен не ми се изчуква след време да не избият ръждите левият и десният мигач са счупени Калник намерих в нета за 70 лв. но бояджията ми каза че ламарината била мнго мека на тайлански а броните им не пасвали с една дума незнам какво да правя . Бронята на тайланските е около 195 лв. Освен от морга да търся направо се чудя , бояджията ме съветва да изчукаме калника при теникеджия .
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 17 януари 2009 - 20:47
Смисъл да ми изчука калника ли или за нов става въпрос ? Претеснява ме изчукването че след време да не избият ръжди.
Ех тоя бастун де го срещнах днес 70 годишен ...
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 20:51
За мерцедес w202 с180 класик 1996г.
Бронята нали е на модули горният модул е счупен , но бих взел и цялата а калника е без мигач но смятам че тази дупка може да се запълни.
Бронята нали е на модули горният модул е счупен , но бих взел и цялата а калника е без мигач но смятам че тази дупка може да се запълни.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 20:56
И новия ментак ще кипне като изчуквания! Търси втора употреба оригиналенСмисъл да ми изчука калника ли или за нов става въпрос ? Претеснява ме изчукването че след време да не избият ръжди.
Успех
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 17 януари 2009 - 20:58
имам всичко напиши ми какво ше ти трябва да ти дам цени, но да знаеш цените няма да са такива като на ментетата оригиналните са малко по скапички
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 17 януари 2009 - 21:00
Знам го това , но за нови или за втора употреба става въпрос ако беше друга марка кола щях да си взема от ментаците но съм влюбен в тази марка
Преден ляв калник и предна броня за w202 класик.
Преден ляв калник и предна броня за w202 класик.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 21:04
втора употреба, зна4и бронята е 300лв калника -120
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 17 януари 2009 - 21:10
Калника има ли дупка за мигач или е без ,защото моята е внос от Германия и няма.втора употреба, зна4и бронята е 300лв калника -120
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 21:12
ми незнам колега имам кам 10тина цетки се некоя ега е без дупка
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 17 януари 2009 - 21:14
Не ме разбираи погрешно просто неискам СО2 да играе по колата ми . А за бронята по ниска цена няма ли ?ми незнам колега имам кам 10тина цетки се некоя ега е без дупка
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 21:17
немога колега това са цените ,по принцип по 350 си ги продавам ти си от форума за това ти казах 300
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 17 януари 2009 - 21:22
Добре имаш ли мобилен телефон , ще изчакам до понеделник че впрегнах мои хора които имат хора в автоморгите .немога колега това са цените ,по принцип по 350 си ги продавам ти си от форума за това ти казах 300
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 януари 2009 - 21:26
0876538015 на този по всяко време или на 0896104899 от 8.00 до 18.00 от понеделник до петак в автоморгата
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни