Успех!!!

Публикувано 28 януари 2009 - 00:43
Публикувано 28 януари 2009 - 08:26
Най-хубавата кола е служебната!Нали се сещаш,че служител,който надали ще има възможност да си купи такава лична,е нормално да я хареса. Зет ми е човек с възможности и заклет фен на Ауди.По-миналата година ходи на тест-драйв на К7 искаше да си купува такава.Сподели че се е разочеровал крайно от дизеловия вариянт-3Д и като вървеж и като возия.Първо си купи един Кайен,защото спешно му трябваше джип,а след 6месеца си взе дизел на Рейндж Ровър,нов и каза че е по-добър от Аудито.Владек, не че ти се меся, аз добри работи съм чувал за Q7, от хора, които се возят в такова. НЕ са технически грамотни, не са автомонтьори и не са собственици - служебна кола. Е много я похвалиха. А хората, които се возят на служебен Q7 се сещай, че са се возили и на малко и на голямо и имат поглед върху нещата! Ако говорим за комфорта вътре, не за технически качества.
Иначе, лична препоръка - разгледай големите джипки на Тойота! Нищо, че не е германска машина, и Тойотата си заслужава вниманието. Такова поне съм карал - не е връх на лукса, но мисля, че съотношението ЦЕНА:КОМФОРТ:ЗДРАВИНА е най-добро именно при тях! Има много по-здрави и много по-евтини и много по-комфортни SUV-ове, но Тойотата го предлага всичкото в едно в задоволително умерени количества.
Публикувано 28 януари 2009 - 08:35
Да питаш фен на Ауди,дали му е хубава колата?Много са ревностни човек,ама много повече от нас!Влез им във форума и само подметни че има по-хубава кола от Ауди и ще те изядат жив.По едно време някои беше пуснал тема "Ауди А6 или Мерцедес Е" , почти никой не даде препоръка,само се караха на тези които бяха "за" Мерцедеса.Владек,виж в Ауди форума кога и къде са им в София сбирките и направо им се натреси като от вратата се извикай че който сподели най-много информация за К7 ще го черпиш бира и ще го повозиш в 140-ската и си готов.
Майтап-майтап ама наистина им отиди на една сбирка и ги питай.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни