Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

AUDI - Q7кажете нещо за този автомобил

• Please log in to reply
32 мнения по тази тема

#16 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 19 януари 2009 - 10:47

Ще помоля колегите, да не подхлъзват темата ми в странични изказвания и безмислени, и ненужни за мен коментари за това ,кой е с две ръце и ...три крака е за нещо ...друго и т.н.
и какви са съвременните коли, сервизи, и тем подобни щуротии свързани със световният техническия прогрес или регрес, и финасовият колапс на ...Световната борса

Моля модовете да разчистят темата ми и да оставят само постовете, които са свързани с модела ...Q7 на Ауди

Заглавието на темата ми е ...AUDI - Q7

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#17 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 19 януари 2009 - 10:48

Вземи си един G 320 CDI или ML 320 CDI AMG optik и да не говорим повече :) Двигател- изключително сполучлив и безпроблемен, окачване..... Heavy Metal , какви са тия въздушни дето ше сменяш компресори и амортесъори като консумативи особено за такава тежка кола. И си е Мерцедес свикнал си, знаеш каде какво да търсиш, подготвен си какви изненади можеш да очакваш. Това със смяната на марката е като смяната на булката не знаеш колко може да са дълбоки водите в които навлизаш :) Усещам, че една единствена визия те впечатлява в тази иначе огромна, закръглена и изключително масова кола. Все пак вкуса, парите и избора са си твои. Успех в избистрянето на ситуацията. Ето малко материал http://www.drive.ru/...va_titanov.html
  • 0
W211-Avantgarde

#18 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 19 януари 2009 - 11:11

Темата е разчистена. Извинявам се на колегите, на които съм изтрил мненията, но се придържаме към темата.
Няколко мои също изчезнаха.

• 0

#19 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 януари 2009 - 11:23

Аз съм се возил само веднъж и то по магистралата и смея да кажа че ме зарадва, като возия и вървене със 180 вози като Ц-тката ако да е камион.
За проблеми не съм запознат, ама с всичката тая електроника (голяма част от софтуера се пише от Джонсън Контролс в БГ) няма модерна кола която да се сравни с 124 например.

Най-добре питай патило :cool:
  • 0

#20 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 19 януари 2009 - 12:38

никога повече Ауди, еле па с TDI мотор... след 150хил км, ще ти опада косата....

супер визия, супер усещане, но колко са трошливи...само бившите собственици знаят

едно МЛ или Г по ще ти подхожда и радва
  • 0

#21 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 19 януари 2009 - 13:45

Вземи си един G 320 CDI или ML 320 CDI AMG optik и да не говорим повече :) Двигател- изключително сполучлив и безпроблемен, окачване..... Heavy Metal , какви са тия въздушни дето ше сменяш компресори и амортесъори като консумативи особено за такава тежка кола. И си е Мерцедес свикнал си, знаеш каде какво да търсиш, подготвен си какви изненади можеш да очакваш. Това със смяната на марката е като смяната на булката не знаеш колко може да са дълбоки водите в които навлизаш :) Усещам, че една единствена визия те впечатлява в тази иначе огромна, закръглена и изключително масова кола. Все пак вкуса, парите и избора са си твои. Успех в избистрянето на ситуацията. Ето малко материал http://www.drive.ru/...va_titanov.html

Благодаря за материала
Много е готин
От целият материал, гледам само Q-7

Да вметна нещо
Както Смарт не ми харесва, та ако ще и на Рол Ройс да е чедо, така и Q7 ме кефи, та ако ще и на ...Трабант да е
Не става въпрос за марки, а за автомобил и то точно този
Ауди изобщо не ме кефят, като цяло, но Q-7 ми ... харесва
Търся коментари за ...Q-7

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#22 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 20 януари 2009 - 18:33

Колега както ти писах на лична внимавай много. Аз така фен на А класа смених две и само наливах пари да оправям детските и болести. Представи си пък на този камион какъв е ценоразписа!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#23 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 20 януари 2009 - 22:43

Колега както ти писах на лична внимавай много. Аз така фен на А класа смених две и само наливах пари да оправям детските и болести. Представи си пък на този камион какъв е ценоразписа!

Благодаря за съвета Хекторе
На кантар съм
Ще се вслушам в думитети и ще настроя по-точно ...кантара

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#24 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 20 януари 2009 - 23:12

Q7 е боклук.Имам познат с такова 3.0 дизел.Ходи по-често в сервиза, отколкото до тоалетна!!!!!Има супер визия,но е пълна скръб откъм надеждност.

Бих ти препоръчал Нисан Патфайндер,ако искаш джип дето ем изглежда лачен,ем си е бойна машина.До сега нищо строшено нямам за 2 години и половина/ще станат скоро/.
Наистина не върви като Audi-то,но пък 190 си ги праска без проблем.Тураш чип за 900лв и става 200+ кс.По-евтин,по-здрав,какво повече ти трябва.Вътре е по-просторно от Q7,макар Q7 да изглежда огромен,вътре е тясно.

Извънградско с 6 ръчни м ихарчи 7 на 100.Градско максимум 10на сто.Даже 10 само веднъж засякох!

Сега ги дават без пари да му се невиди.........
  • 0

#25 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 20 януари 2009 - 23:19

Q7 е боклук.Имам познат с такова 3.0 дизел.Ходи по-често в сервиза, отколкото до тоалетна!!!!!Има супер визия,но е пълна скръб откъм надеждност.

Бих ти препоръчал Нисан Патфайндер,ако искаш джип дето ем изглежда лачен,ем си е бойна машина.До сега нищо строшено нямам за 2 години и половина/ще станат скоро/.
Наистина не върви като Audi-то,но пък 190 си ги праска без проблем.Тураш чип за 900лв и става 200+ кс.По-евтин,по-здрав,какво повече ти трябва.Вътре е по-просторно от Q7,макар Q7 да изглежда огромен,вътре е тясно.

Извънградско с 6 ръчни м ихарчи 7 на 100.Градско максимум 10на сто.Даже 10 само веднъж засякох!

Сега ги дават без пари да му се невиди.........

Мерси за Патфайндера.
Това си е направо камион
(за разход на гориво не съм споменавал никъде)

Преди седмица го оставих.Не ме кефи бойна машина.Няма да ходя на война.

Благодаря за съветите пич

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#26 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 20 януари 2009 - 23:30

Владек,виж в Ауди форума кога и къде са им в София сбирките и направо им се натреси като от вратата се извикай че който сподели най-много информация за К7 ще го черпиш бира и ще го повозиш в 140-ската и си готов.
Майтап-майтап ама наистина им отиди на една сбирка и ги питай.
  • 0

#27 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2009 - 23:30

Владек, не че ти се меся, аз добри работи съм чувал за Q7, от хора, които се возят в такова. НЕ са технически грамотни, не са автомонтьори и не са собственици - служебна кола. Е много я похвалиха. А хората, които се возят на служебен Q7 се сещай, че са се возили и на малко и на голямо и имат поглед върху нещата! Ако говорим за комфорта вътре, не за технически качества.

Иначе, лична препоръка - разгледай големите джипки на Тойота! Нищо, че не е германска машина, и Тойотата си заслужава вниманието. Такова поне съм карал - не е връх на лукса, но мисля, че съотношението ЦЕНА:КОМФОРТ:ЗДРАВИНА е най-добро именно при тях! Има много по-здрави и много по-евтини и много по-комфортни SUV-ове, но Тойотата го предлага всичкото в едно в задоволително умерени количества.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#28 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 20 януари 2009 - 23:32

Владек,виж в Ауди форума кога и къде са им в София сбирките и направо им се натреси като от вратата се извикай че който сподели най-много информация за К7 ще го черпиш бира и ще го повозиш в 140-ската и си готов.
Майтап-майтап ама наистина им отиди на една сбирка и ги питай.

Благодаря ти за съвета пич
Ще се вслушам в него

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#29 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 27 януари 2009 - 23:41

Колко каси трябваше да купуваш?
  • 0

#30 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 27 януари 2009 - 23:55

Колко каси трябваше да купуваш?

Не съм ходил

Взимам бавно решения(жената дърпа яко ръчната и после трябва малко време ...ешалонът да набере скорост :icon_coolgrin: )

Касите не са проблем :icon_coolgrin: - дори се радвам, като ги видя после ...празни :icon_coolgrin:

За сега - пауза - да претръпне ...врагът (усещам, че ...умеква, ма важен е последният изтрел, много важно е и кога ще дръпнеш...спусъка :icon_coolgrin: )

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни