Пред Парламента
Започната от Lusco, 06 яну 2009 - 22:05:45
35 мнения по тази тема
Публикувано 14 януари 2009 - 14:42
http://dnes.dir.bg/2...ews3851278.html
все едно взеровете са пуснали макар, че те май ще са по сдръжани
все едно взеровете са пуснали макар, че те май ще са по сдръжани
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 14 януари 2009 - 14:49
Точно гледам Сашо Диков как са заснели полицейски побой над беззащитен и удрят камерата му.
Публикувано 14 януари 2009 - 14:54
малко им беше боя на тия ,по качествено треаше,даже много време търпя полицията,боклуци смотани ще трошат на хората колите и витрините на магазините ,бой до дупка па утре пак ела
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 14 януари 2009 - 17:42
Ей сега е момента да се решат нещата.Полицаите,дето и те стачкуваха оня ден и са недоволни,трябва просто да се изправят там като паметници и да не предприемат нищо, за да може хората безпрепятствено да влезнат в парламента...
Тогава ще трябва да си търсим нови "народни избранници", демек-ще се направи реален опит за промяна.
Инак-няма никой от лапачите да се откаже доброволно!
Аз братя,нямам претенции към полицията,щото в крайна сметка тя е за това-да спира(до колкото и се позволява)анархията.Но ако полицията реши да се дистанцира от охраняването на парламента-с удоволствие и с огромна спортна злоба ще се присъединя към хората които желаят да нахлуят в парламента!
Тогава ще трябва да си търсим нови "народни избранници", демек-ще се направи реален опит за промяна.
Аз братя,нямам претенции към полицията,щото в крайна сметка тя е за това-да спира(до колкото и се позволява)анархията.Но ако полицията реши да се дистанцира от охраняването на парламента-с удоволствие и с огромна спортна злоба ще се присъединя към хората които желаят да нахлуят в парламента!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 14 януари 2009 - 19:54
Не са им виновни полицаите, хората си гледат работата, видяхме освирепели хлапета, които не знаят точно за какво се борят, за тях беше важно да трошат, млатят и крещят, жалко за всички хорица, които са отишли там с да протестират цивилизовано. Е да, ама няма как ..цивилизоваността явно не е присъща на младите в днешно време.
Публикувано 15 януари 2009 - 11:08
Ей сега е момента да се решат нещата.Полицаите,дето и те стачкуваха оня ден и са недоволни,трябва просто да се изправят там като паметници и да не предприемат нищо, за да може хората безпрепятствено да влезнат в парламента...
Евала бат `Ристе
и аз мисля че е крайно време полицията да помогне на гражданите и защити собствените си искания за промяна, като не само седят безучастно, а даже да щурмуват парламента и да изведат тия келемета до бесилката. Ееееех мечти
Публикувано 15 януари 2009 - 11:36
Не ги винете полицаите.Те са хора като нас дори в много отношения по-прецакани.
Мислите ли че на тях не им идва да се обърнат на обратно като хората им се падат зад гърба,все пак точно тези които пазиха вчера им определят заплатите и им създават трудните усповия за работа.
На всеки един полицай му е трудно,да носи вкъщи 500-600 лева на месец при положение че стои на кръстовището умрял от студ и покрай него минават коли за по 100-200-500 000 лева,да не е на работа от осем до пет а във всеки един момент да е на повикване,търсят начини да се справят с немотията на работните си места докато в същото това време се купуват коли и изгъзици за места където няма нужда...
Но въпреки това когато се наложи те правят това което им кажат защото така трябва.
Не е виновен този със щита,палката и каската и кубинките,виновни са тези които са с меките и удобни костюми и скъпите обувки,тези които се возят на служебните S-класи и 7-мици защото от тях идва всичко.
Дали е комунизъм,социализъм,демокрация,анархия или капитализъм,полицията винаги ще върши това за което е назначена и можем да се "радваме" че тази институция е слаба в България защото ако не е гъз да ни е як.
Мислите ли че на тях не им идва да се обърнат на обратно като хората им се падат зад гърба,все пак точно тези които пазиха вчера им определят заплатите и им създават трудните усповия за работа.
На всеки един полицай му е трудно,да носи вкъщи 500-600 лева на месец при положение че стои на кръстовището умрял от студ и покрай него минават коли за по 100-200-500 000 лева,да не е на работа от осем до пет а във всеки един момент да е на повикване,търсят начини да се справят с немотията на работните си места докато в същото това време се купуват коли и изгъзици за места където няма нужда...
Но въпреки това когато се наложи те правят това което им кажат защото така трябва.
Не е виновен този със щита,палката и каската и кубинките,виновни са тези които са с меките и удобни костюми и скъпите обувки,тези които се возят на служебните S-класи и 7-мици защото от тях идва всичко.
Дали е комунизъм,социализъм,демокрация,анархия или капитализъм,полицията винаги ще върши това за което е назначена и можем да се "радваме" че тази институция е слаба в България защото ако не е гъз да ни е як.
Публикувано 15 януари 2009 - 11:42
Че беше простотия,беше,но и на мен ми се искаше да стигнат до край и да нахлуят вътре при тия оядени,мазни шопари!!!
Седят на прозореца и се подхилкват,даже единия дебелак като го питаха дали не го е страх да не влязат,вика "еми да заповядат".Отворен и нагъл шопар!!
100% процента са плащали пари на тия да саботират протеста,като го превърнат в селяния,а лапетата толкова и разбират и само чакат някой да почне да
прави золуми,за да почнат и те.
Ако не е Ахмед Доган,този въпросен политически лидер,за който говорят онези заловените,те па на.Само той може да измисли таковъв пъклен план.
Седят на прозореца и се подхилкват,даже единия дебелак като го питаха дали не го е страх да не влязат,вика "еми да заповядат".Отворен и нагъл шопар!!
100% процента са плащали пари на тия да саботират протеста,като го превърнат в селяния,а лапетата толкова и разбират и само чакат някой да почне да
прави золуми,за да почнат и те.
Ако не е Ахмед Доган,този въпросен политически лидер,за който говорят онези заловените,те па на.Само той може да измисли таковъв пъклен план.
Публикувано 15 януари 2009 - 11:59
....На всеки един полицай му е трудно,да носи вкъщи 500-600 лева на месец при положение че стои на кръстовището умрял от студ и покрай него минават коли за ....
Умрял един полицай. Свети Петър му гледа досието и му казва - "абе ти си 50/50. Ей тук е пътя за рая, а ей този дето го пресича е за ада- избирай сам". Полицаят : " Не мога ли да остана на ккръстовището?"
Публикувано 15 януари 2009 - 15:19
Това ли са пияните тинейджърчета....?
http://www.dnevnik.b...2&pic=17#pic_17
Или може би това момиче трябва да бъде бита с палки и влачена от трима! полицаи?
http://www.dnevnik.b...552&pic=8#pic_8 - сигурен съм че е крайно опасен престъпник, известен на полицията и крие експлозиви в джобовете си...
Айде да не казваме на черното бяло. Тоя протест вече излезе от мирни граници и то не по вина на хората.
Сигурен съм че ултрасите са ги пуснали по поръчка, за да имат повод полицаите да набият студентите.
поводът за протест вече не е за Гойко, против Серго и Гоце или за приодата в България, а е за правото ни на свободно изразяване на гражданска позиция - в Европа ли жвеем или в Еквадор?
http://www.dnevnik.b...2&pic=17#pic_17
Или може би това момиче трябва да бъде бита с палки и влачена от трима! полицаи?
http://www.dnevnik.b...552&pic=8#pic_8 - сигурен съм че е крайно опасен престъпник, известен на полицията и крие експлозиви в джобовете си...
Айде да не казваме на черното бяло. Тоя протест вече излезе от мирни граници и то не по вина на хората.
Сигурен съм че ултрасите са ги пуснали по поръчка, за да имат повод полицаите да набият студентите.
поводът за протест вече не е за Гойко, против Серго и Гоце или за приодата в България, а е за правото ни на свободно изразяване на гражданска позиция - в Европа ли жвеем или в Еквадор?
Публикувано 15 януари 2009 - 20:51
А това ли е "мирен протест"...? и ако се загледате в снимките-кажете ми колко годишни са според Вас половината на снимките....
Майка и жална на България ако това е Бъдещето и...
(младежа с червеното яке-той ЗНАЕ за какво протестира...)
(аз съм безстрашен....ама нося маска та да не ме познаете)
(удри...)
(аа...как ли съм попаднал там с тоя голям кол...извинявам се-по погрешка)
(ХХто СОУ-отбора по карате...истински мъже...)
(тва е най готиния Мирен протест на които съм бил-чекай да поиграя ръченица)
(източник-МВР сайт)
Та колеги-всяка страна си има гледна точка=извода обаче е един-ако децата ни се появяват на такива мероприята изпълнени с чиста и неподправена злоба към полиция държава и власт....колко ли остава до анархията още....?
.п.п-мнението ми не е политизирано по никакъв начин-просто показвам и другата страна на медала...всеки да си направи сам изводи
Майка и жална на България ако това е Бъдещето и...
(младежа с червеното яке-той ЗНАЕ за какво протестира...)
(аз съм безстрашен....ама нося маска та да не ме познаете)
(удри...)
(аа...как ли съм попаднал там с тоя голям кол...извинявам се-по погрешка)
(ХХто СОУ-отбора по карате...истински мъже...)
(тва е най готиния Мирен протест на които съм бил-чекай да поиграя ръченица)
(източник-МВР сайт)
Та колеги-всяка страна си има гледна точка=извода обаче е един-ако децата ни се появяват на такива мероприята изпълнени с чиста и неподправена злоба към полиция държава и власт....колко ли остава до анархията още....?
.п.п-мнението ми не е политизирано по никакъв начин-просто показвам и другата страна на медала...всеки да си направи сам изводи
Публикувано 15 януари 2009 - 22:53
Егаси якото!
Никога не бих повярвал, че може да стане такъв хубав кьотек на пъпа на софия.
Днес служебно имах работа натам, даже си завих един вестник на руло ( с половин цол тръба в него, естествено ) в колата ама колегата не даде да припарим около събитията.
А уж точно той е заклет футболен фен - аз дори не знам откъде се рита топката
Никога не бих повярвал, че може да стане такъв хубав кьотек на пъпа на софия.
Днес служебно имах работа натам, даже си завих един вестник на руло ( с половин цол тръба в него, естествено ) в колата ама колегата не даде да припарим около събитията.
А уж точно той е заклет футболен фен - аз дори не знам откъде се рита топката
Публикувано 16 януари 2009 - 13:27
Е на сайта на МВР няма да има снимки как дръпват един човек от улицата, събарят го на тротоара зад колите и го спукват от бой...щото е минал от там.
Освен това протестиращите не са въоръжени с палки и пистолети със стоп патрони, нямат сълзотворен газ, нямат каски и щитове.
А тия ултрасчета, с белите връзки и маски на главите, не е ясно кой и защо ги е пратил там. Дали пък някой нарочно не ги е пуснал да дадат повод на полицаите да смачкат студентите.
Монетата има две страни...ама ще дойде Видьовден.
И викаш нямало уважение...ами как ще има - онзи ден чакахме КАТ да дойде 5 часа да напишат протокол че 2 камиона се бяха ударили и бяха задръстили пътя, чак с връзки търсихме патрулка, а те били и те там...на Парламента да пазят страха на управляващите. 70 повиквания към дежурния телефон на КАТ 9824901/02/03, от 166 ти блъсват телефона. От 10:30 до 15:30 сме висели там и регулирахме движението...а тия още не са пристигнали, и взеха да питат кой ще дава пари да изкарат другия виновен.
За това ли да ги уважавам или за това дето колегите им са били невинни хора? А от тия "провокаторите" ни един ударен не е сниман.
Освен това протестиращите не са въоръжени с палки и пистолети със стоп патрони, нямат сълзотворен газ, нямат каски и щитове.
А тия ултрасчета, с белите връзки и маски на главите, не е ясно кой и защо ги е пратил там. Дали пък някой нарочно не ги е пуснал да дадат повод на полицаите да смачкат студентите.
Монетата има две страни...ама ще дойде Видьовден.
И викаш нямало уважение...ами как ще има - онзи ден чакахме КАТ да дойде 5 часа да напишат протокол че 2 камиона се бяха ударили и бяха задръстили пътя, чак с връзки търсихме патрулка, а те били и те там...на Парламента да пазят страха на управляващите. 70 повиквания към дежурния телефон на КАТ 9824901/02/03, от 166 ти блъсват телефона. От 10:30 до 15:30 сме висели там и регулирахме движението...а тия още не са пристигнали, и взеха да питат кой ще дава пари да изкарат другия виновен.
За това ли да ги уважавам или за това дето колегите им са били невинни хора? А от тия "провокаторите" ни един ударен не е сниман.
Публикувано 16 януари 2009 - 15:25
Кучето си лае кервана си върви.По стечение на обстоятелствата,от1995г.посещавам почти всички протести,бях на 10.01.1997г.,бях и онзи ден на 14.01.09г.Някои от вас изказаха мнение че трябвало полицаите да пуснат хората в парламента.Когато влязоха през 97г.какъв беше ефекта,потрошиха всичко,мародерстваха,и опустошиха всичко.А след това с парите на всички нас направиха ремонт и обзаведоха всичко наново.Аз не вярвам зградата,и каквото и да било друго имущество да е отговорно за състоянието в държавата.Този начин не е решение,протести трябва да има,случва се да има и стълкновения,не знам дали някой от вас е попадал в подобна ситуация,не винете полицаите,те са на работа,ако не бяха нямаше и да си помислят да бъдат там.А за другите им задължения ,като посещения на ПТП и т. н.,през деня има два дужурни екипа за София,а нощес е един.Причината е липса на кадри.Работата е непривлекателна за младите момчита,и те са напълно прави,за същата заплата ще си намери работа в София та ако ще да е и с две леви ръце.А правителство не се сваля с камъни,така го свалихме 97г. и кво стана,от трън та на глог че е по висок.Трябва лидер,какъвто ние нямаме,и докато не се появи такъв ще ни опъват всякакви изроди,и некадърници.
Публикувано 16 януари 2009 - 15:38
Народецът ни, си заслужава такава управа
Какъвто ни народът, такава ни е и управата
Поздрави
Какъвто ни народът, такава ни е и управата
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни