Пред Парламента
Започната от Lusco, 06 яну 2009 - 22:05:45
35 мнения по тази тема
Публикувано 06 януари 2009 - 22:05
Публикувано 06 януари 2009 - 22:10
Буден съм, будееен
Ма тогава избирателите бяха ...заспали
Вълкът, козината си мени, но нравът ...никога (та тия ли...)
Поздрави
Ма тогава избирателите бяха ...заспали
Вълкът, козината си мени, но нравът ...никога (та тия ли...)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 06 януари 2009 - 23:29
http://dariknews.bg/...ticle_id=317981
Пълна глупост и евтина манипулация за прости хора в стил телевизия скат. Няма какво да се събуждат хората и да ходят пред парламента да показват че са будни, нали за това се правят избори, тогава всеки може да отиде и да гласува а не да спи и да чака да го "оправят" за пореден път !
Публикувано 07 януари 2009 - 00:12
Ахъм... в първото клипче едно от исканията беше за промяна в закона за изборите, за да се създадат стимули за гласуване...Пълна глупост и евтина манипулация за прости хора в стил телевизия скат. Няма какво да се събуждат хората и да ходят пред парламента да показват че са будни, нали за това се правят избори, тогава всеки може да отиде и да гласува а не да спи и да чака да го "оправят" за пореден път !
Ебах го у будните хора, дето им трябва стимул в закон, за да идат да гласуват...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 януари 2009 - 00:17
Ахъм... в първото клипче едно от исканията беше за промяна в закона за изборите, за да се създадат стимули за гласуване...
Ебах го у будните хора, дето им трябва стимул в закон, за да идат да гласуват...
Стимула е да се направи задължително гласуването ама не им стиска да го направят защото тогава партиите трябва да се поохарчат доста повече за да си купят гласове.
Публикувано 07 януари 2009 - 10:27
Да ме простите ама за кой трябва да се гласува, за да избереме политици на място!?
Не съм запознат детайлно с политиците ама да си призная имам усещането, че всички са един дол дренки!
Ето на следващите избори ще гласувам ( защото ще съм в БГ), ама за КОЙ?!
Не съм запознат детайлно с политиците ама да си призная имам усещането, че всички са един дол дренки!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 07 януари 2009 - 11:23
Аз също не виждам за кой мога да гласувам,а мисля че и повечето сънародници мислят така за голямо наше съжаление!
Публикувано 12 януари 2009 - 09:42
така е Петя, трябва да отидем и аз съм там. Със сигурност ако си стоим в къщи няма да е по-ефективно. Поне който има възможност нека да иде, не става дума на всяка цена...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 12 януари 2009 - 13:42
Кучето си лае, керванът си върви ..........
или пък,
Куче влачи, диря няма .........
Имам усещане за себе си, че и този път ще е така.....
а иначе
ама не можах, дори за себе си ...........
БОГ да пази България и всички нас
или пък,
Куче влачи, диря няма .........
Имам усещане за себе си, че и този път ще е така.....
а иначе
помъчих се за себе си да отговоря на тези простички въпроси ...Да ме простите ама за кой трябва да се гласува, за да избереме политици на място!?
ама не можах, дори за себе си ...........
БОГ да пази България и всички нас
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 12 януари 2009 - 14:41
Задължително е да се гласува,но проблема е че и да гласуваш за някого който мислиш ,че има сили да промени нещо така е устроена системата ,че дори и първи да е в списъка има някакви формули които изскарват или класирват хора които са получили по малко гласове(и обикновенно са старите политици,които са сложени по назад в листите)но с тази система те влизат в парламента.Целта е да се промени начина на класиране и гласуване(мажоритарен тип).Ти отиваш да гласуваш за точния човек и щом е с най много гласове той да влезе в парламента.А сега партиите си правят списък,който изгоден за тях и не пускат нови хора.Не мога да го обясна с прости думи,но е нещо подобно-става глас ,но глас в пустиня.
Публикувано 14 януари 2009 - 13:35
Това ли беше великия протест ? Група пияни отрепки на които са им платили за да правят безредици в центъра ? Добре че полицията ги разчисти тия боклуци, тия заслужават да ги пребият в полицията. Жалко че тия провокатори опорочиха замисъла на протеста.
Публикувано 14 януари 2009 - 13:56
Това ли беше великия протест ? Група пияни отрепки на които са им платили за да правят безредици в центъра ? Добре че полицията ги разчисти тия боклуци, тия заслужават да ги пребият в полицията. Жалко че тия провокатори опорочиха замисъла на протеста.
Ако обичаш по-спокойно с квалификациите, че и аз наминах там
Иначе си беше пълна трагедия
Публикувано 14 януари 2009 - 14:25
Ако обичаш по-спокойно с квалификациите, че и аз наминах там
Иначе си беше пълна трагедия
Говоря за тия маскираните дето хвърляха заграждения по полицаите, нямам нищо против другите протестиращи, но те се изплашиха да протестират от хулиганите и стояха отстрани !
Публикувано 14 януари 2009 - 14:36
Замисълът добър - реализацията я няма.....както всичко останало
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни