мисля че ефекта идва след около 15тина секунди. демек, другия път, пак натовари комшиите и изчакай до половин минута на работещ мотор.
хидравлика за комби? 200ТЕ
Започната от alistar, 03 яну 2009 - 16:14:14
22 мнения по тази тема
Публикувано 18 януари 2009 - 21:21
нивомата не действа светкавично, като при ситроена на дядо ми 
мисля че ефекта идва след около 15тина секунди. демек, другия път, пак натовари комшиите и изчакай до половин минута на работещ мотор.
Публикувано 19 януари 2009 - 18:43
Мислех да накача повече комшии ,е ще ги изчакам тия 30 сек.нивомата не действа светкавично, като при ситроена на дядо ми
Та като каза ситроена на дядо ,да вземеш да му сложиш зумер на фаровете ,че ония ден ги беше забравил!
Дано да е излязъл бързо ,и за бързах инче щях да спра.
Публикувано 21 януари 2009 - 20:35
Ефекта не е след 15сек. а на 3-тата най-късно.Поиграл съм си с моята и от там знам.Погледни амортисьорите ти имат ли мъркучи към тях и дали
влизат във сферите.Някой хубостник да не ти е сложил обикновени амортисьори!
влизат във сферите.Някой хубостник да не ти е сложил обикновени амортисьори!
S 124 200 TE 16
Публикувано 21 януари 2009 - 21:29
Ако те разбирам правилно ти си за сфери .Крана е свьрзан за щангата но и той се поврежда ,надьрвия та изпусне чак от капсуловката на маркучите.
Публикувано 21 януари 2009 - 21:46
Ако те разбирам правилно ти си за сфери .Крана е свьрзан за щангата но и той се поврежда ,надьрвия та изпусне чак от капсуловката на маркучите.
ако "надървя", ще му се вдигне (задницата до макс)
Публикувано 21 януари 2009 - 21:49
Та като каза ситроена на дядо ,да вземеш да му сложиш зумер на фаровете ,че ония ден ги беше забравил!
Дано да е излязъл бързо ,и за бързах инче щях да спра.
Приготвил съм тука един зумер... даже върви с цяла кола към него, а ситроена ше го монтирам във вторичните
Публикувано 21 януари 2009 - 23:31
Е пробвай,може да му хареса.Приготвил съм тука един зумер... даже върви с цяла кола към него, а ситроена ше го монтирам във вторичните
Колега "merdjamin " сферите вече ги смених.Амортисьорите-изтински са.Друга идея давай.
Публикувано 30 януари 2009 - 01:40
друга идея за кое?
дето не се вдига, или дето тропа?
вдигането---ако всичко е ок, има масло в казанчето, но не вдига и след 30сек--явно кран-вентилът не пуска налягането към амортисьорите.. ИЛИ помпата не прави налягане.
за целта се отвива единя маркуч от аморт, навива се манометър и се следи налягането, като се движи на ръка кантарчето-кран. така хем ще провериш бачка ли кантара, хем стига ли налягане до аморт.
ако не стига, се мери и преди кантара, тоест при мотора след помпата
дето не се вдига, или дето тропа?
вдигането---ако всичко е ок, има масло в казанчето, но не вдига и след 30сек--явно кран-вентилът не пуска налягането към амортисьорите.. ИЛИ помпата не прави налягане.
за целта се отвива единя маркуч от аморт, навива се манометър и се следи налягането, като се движи на ръка кантарчето-кран. така хем ще провериш бачка ли кантара, хем стига ли налягане до аморт.
ако не стига, се мери и преди кантара, тоест при мотора след помпата
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни