При покупка на W203!Детски болести, на какво да обърнем внимание!
Започната от House M.D., 26 дек 2008 - 10:10:38
464 мнения по тази тема
Публикувано 25 август 2018 - 00:42
Тая беше Италианка,нямаше ръжди,поне до колкото успях да огледам,но за да я изпробвам,трябваше да преместят поне 7-8 коли,просто нямаше как това да се случи.
За грешките по дисплея незнам,защото се редуваха една след друга,и всичко беше на Италиански,а и самия дисплей се разчиташе само по средата,всичко останало по него светеше много бледо,и едва се четеше.
Както казах нямах възможност да я покарам и не мога да коментирам,това е в общи линии.
За грешките по дисплея незнам,защото се редуваха една след друга,и всичко беше на Италиански,а и самия дисплей се разчиташе само по средата,всичко останало по него светеше много бледо,и едва се четеше.
Както казах нямах възможност да я покарам и не мога да коментирам,това е в общи линии.
Публикувано 25 август 2018 - 08:43
AMG без забележки за 5 евра няма никъде. Както каза Sami, това не са фатални проблеми. Ако няма ръжда, мотор, скорости, купе са ок я взимай.
Публикувано 25 август 2018 - 09:50
Благодаря Ви много за съветите,както казах в първия си пост,не съм имал автомобил от марката,и нямам представа кои са слабите им места,и къде да гледам за проблеми.
Това в което съм убеден е,че това е автомобила C32AMG,звукът му е уникален,сигурен съм ,че динамиката и въвенето също са зашеметяващи.
Това в което съм убеден е,че това е автомобила C32AMG,звукът му е уникален,сигурен съм ,че динамиката и въвенето също са зашеметяващи.
Публикувано 25 август 2018 - 13:32
Само се закачам.
Бах тия AMG-та... .
Всеки иска такова ама ако може и да е над 10-15 годишно би било най добре.
Имам чувството че на днешно време никой не търси и не купува кола под 356 коня,
все едно ще участва на Инди 500.
Публикувано 25 август 2018 - 13:51
То че всеки иска е вярно. Ама не всеки може да си го позволи и не всеки има куража да си вземе такава кола. Хората ги плаши факта, че като се счупи колата после става паметник пред някой сервиз.
Публикувано 25 август 2018 - 14:03
354 коня,ако трябва да сме точни
Ами приятелю,цял живот караме някакви куци таратайки от по 102 коня,че да влезем в малкия данък(примерно)и все гледаме колко гори,че да ни е по-евтинко.А истината е,че мощния мотор при спокойно каране,не е много лаком,дори напротив!
Бързият автомобил можеш да го караш бавно,но обратното не може (това мисля,че го прочетох някъде тук във форума)
Та такиви ми ти работи
Ами приятелю,цял живот караме някакви куци таратайки от по 102 коня,че да влезем в малкия данък(примерно)и все гледаме колко гори,че да ни е по-евтинко.А истината е,че мощния мотор при спокойно каране,не е много лаком,дори напротив!
Бързият автомобил можеш да го караш бавно,но обратното не може (това мисля,че го прочетох някъде тук във форума)
Та такиви ми ти работи
Публикувано 25 август 2018 - 14:22
Така е, ама баща ми казваше че "като те е правил беден хуй, беден ще си останеш"
а мама бързаше да добави и че "от свинята лебед не става"
То хубаво искаме коли от по 500 коня и нагоре ама като дойде време за данъци и
застраховки и започва едно реване до небесата.
А най страшното започва малко след това, оказва се че
всеки е излязъл по пътищата да воюва с останалите и да се доказва че е по по най.
Публикувано 25 август 2018 - 16:07
Така е,Така е, ама баща ми казваше че "като те е правил беден хуй, беден ще си останеш"
а мама бързаше да добави и че "от свинята лебед не става"
То хубаво искаме коли от по 500 коня и нагоре ама като дойде време за данъци и
застраховки и започва едно реване до небесата.
А най страшното започва малко след това, оказва се че
всеки е излязъл по пътищата да воюва с останалите и да се доказва че е по по най.
Точно за това си купуваме стар автомобил на 16+ години,а не чисто ново AMG ,чиито данък за тези години,и коне е 400лв.При положение,че данъка на автомобила който сега карам(155к.с.)е 270лв.Разликата не е толкова фрапираща!
А за войната по пътищата си много прав за съжаление,но всеки си има глава на раменете,за да прецени кога,и дали може да си позволи "да отпусне юздите"на конете под капака(говоря за волности в границите на разумното,а не да застрашаваме живота на останалите участници в движението за да се докажем какви сме "пилоти"!)
За жалост обаче има и такива които си мислят,че като се качат на автомобил 150+коня с чип и пилотските им способности се увеличават рязко със вдигането на оборотите...
Публикувано 05 септември 2018 - 19:37
Здравейте, колеги. Искам да ви попитъм за компресорните мотори на Мерцедес и в частност 200 компресор мотор М111, възможно ли е да губи мощност. Струва ми се понякога когато я запаля върви супер, дърпа и мощността си личи, но след като я загася /с лек престой примерно на някой магазин/ и отново тръгна сякаш няма същото това вървене. На какво може да се дължи?
Публикувано 06 септември 2018 - 16:23
Може да имаш неизправност която да деактивира компресора посредством разтоварващата клапа.Правена ли е обстойна диагностика със Стардас от човек който разбира
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 26 февруари 2019 - 21:56
Здравейте. Решил съм да купя w203. Двигателя ще е 2.2 дизел. Въпросът ми е преди фейслифта или фейслифта да е?
Другият ми въпрос е дали таблото на преди фейса може да се направи фейс? Благодаря . Става въпрос за автоматична скоростна кутия.
Другият ми въпрос е дали таблото на преди фейса може да се направи фейс? Благодаря . Става въпрос за автоматична скоростна кутия.
Публикувано 26 февруари 2019 - 23:17
Може да се направи (при Голф, понеже там само поставката за чаши е различна).
При 203 забрави. Няма невъзможни неща, но ще подмине цената на колата и никога няма да стане фейслифтова.
Публикувано 27 февруари 2019 - 09:11
Здравейте,
решил съм и аз да сменя марката, и да се присъединя към Mercedes.Като цяло съм се насочил,към w203 facelift,комби с автоматична кутия.Може ли някой да каже,който притежава такъв автомобил какви са му впечатленията и обслужването какво е.Насочил съм се към ето тази https://www.cars.bg/offer/c2915066Много ми хареса,може ли и вие да споделите вашите мнения.
Благодаря предварително!
Публикувано 27 февруари 2019 - 10:28
"овтомотик" и "германиа", за мен лично са основателна причина изобщо да не гледам въпросният автомобил.
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 27 февруари 2019 - 12:10
Публикувано 27 февруари 2019 - 10:43
Да доста неграмотно е написано,много ми е далеко искам да я видя на живо,да не само да се разкарвам 800км.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни