Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Едно спешно питане!Зимни гуми от S класа на джип?

• Please log in to reply
24 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 24 декември 2008 - 19:26

http://www.tirerack....mp;startIndex=0

110 до около 150 $$$$$$ има свестни НОВИ гуми.Виж колко ти е доставката до БГ и рови из Ибей.Преди седмица за 112 кинта 2 нови Бриджстоун взех за Духчо ,размери 195/65/15.Това включва доставка,но до тук.

108.00 $$$$
Goodyear Ultra Grip SUV
(Light Truck/SUV Studless Ice & Snow)

Продавай ги,не си троши колата с тия гумета.
  • 0
.

#17 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 25 декември 2008 - 17:36

Да,обявил съм ги тук там.
Ще купя някакви все пак...
  • 0

#18 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 декември 2008 - 17:50

E-e-e-e... Босе, престъпление е да се пращат гуми от Щатите... те си тежат, транспорта е скъп, а тук също се намират. Разбирам, да е нещо, което не се намира в БГ или цената му е тройна!

По добре да види в Маргела - там ползваме отстъпка. Мойте ги взех 205/55 R16 Goodyear UltraGrip 7+ лед и сняг, DOT септември 2008 г. по 246 лв. парчето без отстъпката. Отстъпката варира, ама нищо не пречи да идеш до Маргела!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#19 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 25 декември 2008 - 17:57

Да но гумите за джип ще са двойно на твойте,отделно в сайта им не видях джипови гуми.

Другото,което си мисля,е че вече втора зима си праскам с тия летните и нямам никакъв проблем в преспите,освен на лед и на надолнище.Просто избягвам стръмните улици като тези по Драгалевци
и нямам проблеми.
То половината зима си мина,тъй че може и да мина без зимни.Знам,че е циганска работа,но пък вече година и половина не мога да си обзаведа апартамента,тъй че 2000лв може да идат за някоя друга мебел.
Това е положението,а и покрай хилядите подаръци за многолюдната ми рода останах на червено.
Ще гледам тия да ги продам и ще си купя за джипа,ако ли не,здраве да е
  • 0

#20 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 декември 2008 - 18:05

Да но гумите за джип ще са двойно на твойте, отделно в сайта им не видях джипови гуми.

Е, нали знаеш, кефа няма цена! Хем на джип, хем да са евтини гумите... сега ще кажеш, че и гори много, като пуснеш 4х4 :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#21 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 25 декември 2008 - 18:16

Митото ви е терсене,транспорта не е чак толко пари,но това се смята.За 100 кинта гумата може да се бори транспорта.
  • 0
.

#22 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 26 декември 2008 - 00:44

Да,разгледах го този сайт и даже си намерих доста прилични гуми за 340лв бройката.Мерси много.

Зимна гума 255/65/17 за 340лв си е оферта.
  • 0

#23 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 26 декември 2008 - 11:45

Митото ви е терсене,транспорта не е чак толко пари,но това се смята.За 100 кинта гумата може да се бори транспорта.

:offtopic1: Сори за Off-а, Benzboss знаеш ли как стои въпроса с доставка на джанти от американско? Гледам изкачат оферти, за оригинални Волво говоря, ама на хубави цени, примерно използвани няколко месеца. От частни лица обяви говоря, не от фирма. Освен доставката, тия наш'те митничари да не ми натресат някакви мита и такси? Имаш ли представа? :flagMB new:
  • 0

#24 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 26 декември 2008 - 17:59

:offtopic1: Сори за Off-а, Benzboss знаеш ли как стои въпроса с доставка на джанти от американско? Гледам изкачат оферти, за оригинални Волво говоря, ама на хубави цени, примерно използвани няколко месеца. От частни лица обяви говоря, не от фирма. Освен доставката, тия наш'те митничари да не ми натресат някакви мита и такси? Имаш ли представа? :flagMB new:

http://ircalc.usps.gov/

Намираш Calculate Postage и после Domestic and International Postage Prices

Сайта на тукашните пощи е това.Зип код даваш / 92037 да речем / и кликаш Бьлгария.Ще ти иска и колко тежи пратката,долу ти пращам конвертор,че не ги знам тия джанти по колко либри или кила са.

http://www.worldwide....com/metcal.htm

И ти вади колко ще ти струва доставката от Калифорния до вас.

Над 100 кинта наще се плюнчат,но вече кьде и колко се плаща в БГ идея нямам.На 100 кинта гума обаче ме сьмнява да искат още 100 мито.

Моите гуми си ги получих вьрзани една за друга,ни кашон имаше,ни нищо.Пращал сьм и пращам редовно разни дреболийки - лекарства,техника,подарьци,рибарски джаджи.................но гуми или джанти никога не сьм се пробвал.

От как ви откриха ПЕЙПАЛ и можете да си плащате само от БГ сьм много щастлив,не ми се налада да се правя на Дядо Коледа през седмица както беше едно време

Рови и ще излезе кое и колко,ако не се оправиш ми драсни 2 реда от кьде пьтуват,кколко тежи пратката и колко е голяма приблизително и да видим аз какво ще намеря
  • 0
.

#25 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 декември 2008 - 03:32

Нещо като пощенски код или код на населеното място.

На много магазини в Ибей има калулатор за изчисляване на пощенската пратка.От неговото магазинче до код номер на си кой и кликаш и ти вади колко да речем е доставката на една гума.

ЗИП кода е винаги 5 цифрено число.Е ви пример за ЗИП кодовете на Холивуд

http://hollywood.are...archtype=bycity

Атакаааа,гепих ли ви?Тоя Холивуд не е ония Холивуд сас звездите в него и голямото кино.Тоя Холивуд е вьв Флорида както се вижда и сега става ясно за какво се ползва.

Из много форуми питанка от купувач кьм продавач от рода на КОЛКО Е ПРАТКАТА ДО 92037 примерно е нормална.Няма смисьл да му обяснявам в коя част на Холивуд сьм да речем.

92037 пусни го това на Гугьл и виж какво ти вади.После на второ място виж и списьк на изнасилвачите в района с все адресите им,че и снимки имаше даже.
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни