Да,тази извънземната сграда.
Как се реши да идеш там?Окъде знаеш дали са читави майстори тия хора?Как са цените?Какво могат да поправят и какво предлагат.Изобщо,кажи за какво става дума,защото отвън изглежда много космическо,вътре супер коли,на паркинга също има супер коли нон стоп всеки ден.
пак малко не по темата,но наблюдавам сградата още от както се изкопа дупката и ми е много интересно за какво става дума като цяло
Там най гадната кола например е чисто ново C63 AMG
Иначе имат разни SLR, ферарита, поршета, джипове днес гледах някакъв Nissan Skyline и тн.. иначе аз ходя в сервиза понеже ги познавам от 7 години и все при тях си правя колата като се наложи, дават ми да седя вътре и да гледам какво става, преди не бяха там от скоро се преместиха в новата сграда и мисля че имат най модерната техника в София за сервиз. Не съм сигурен в какви отношения са помежду им но мисля че сервиза и магазина отпред са на различни хора въпреки че се познават имат общи неща.
ок, де, когато работи на празен ход, с махната кутия на филтъра, и незнам още какво има за да се покрият кабелите(на 104 мотора има капаци за бобините)...та така като работи и ако прекъсването е поради хвърчаща искра, има начини да се определи.
единият е слухов. чува се ясно как прави цък-цък-цък, когато хвърчи икрата от кабела. обаче ако кабела се е допрял до блока примерно, и точно в мястото на допир е пробил, няма да се чуе.
и затова има 2ри вариянт-малко е варварски, но е доста сигурен-- докато работи с ръка се опипва кабела--ако е пробил се усща доста ясно. усещането е "електрическо-тряскащо"
и 3тия вариянт е да е пробил при лулата. там няма как да се пръкне, но има начин, ако е с метални екрани на лулите, те да се махнат и да се провери дали се е подобрила работата. методите са изпитани.
ако неможеж да се справиш, от четвъртък съм свободен,ше се видиме да го мислиме и пипаме....
Утре ще ги опипам и дано ме хване ток от някой та да знам какво не е наред
Хващало ме е ток от кабел на пура, не е най приятното усещане но съм готов да се подложа само зада разбера истината