Син отишъл на вилата на баща си на гости. Поживял наколко дена и след това една сутрин казал на баща си:
-Тате защо не махнеш този кенеф в двора. Направи нормална тоалетна в къщата. Излагаме се пред съседите.
-Ти не ми давай акъл – казал бащата. – Моя клозет не пречи на никой. Стои в дъното на двора, до оградата, близо до реката. Не се вижда от дърветата.
-Тате, това е гадно. Никой вече не ползва такива клозети в двора.
-Стига-а-а – сопнал се бащата. - Не ме поучавай. Клозета си остава там където си е.
„Хубаво” - помислил си сънът. „Аз нощеска ще реша въпроса радикално”.
През нощта синът станал тихо от леглото. Промъкнал се в гаража. Запалил колата и бавно, бавно с колата, бутнал клозета в реката.
На сутринта бащата влиза разярен в кухнята:
-Ти ли бутна клозета в реката – попитал бащата?
-Няма такова нещо – заоправдавал се синът.
-Не ме лъжи. Ако си признаеш, това е половин грях и ще ти простя. Миналата година синът на съседа счупи стълбата им. Призна си и баща му не го наказа.
-Е добре. Аз бях – признал си синът.
Пляс, пляс. Бащата плеснал два шамара на сина си.
-Ама тате, защо? Нали каза, че ако си призная, ще ми простиш. Съседът как е простил на сина си за счупената стълба?
-Да ама, когато съседското момче счупи стълбата, баща му не е седял на нея, както аз седях в кенефа.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...