Вицове
Started by ALEX_C200, 29 Sep 2006 - 16:22:07
2416 replies to this topic
Posted 08 September 2011 - 09:57
Из бюлетина на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки
Уважаеми господине,
Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката.
Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда.
Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма.
За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.
Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела.
След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма.
Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето.
Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина.
Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.
В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.
Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре.
Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява.
Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене.
Това обяснява и двата счупени крака.
Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Мууухахахахахаха
Уважаеми господине,
Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката.
Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда.
Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма.
За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.
Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела.
След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма.
Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето.
Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина.
Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.
В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.
Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре.
Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява.
Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене.
Това обяснява и двата счупени крака.
Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Мууухахахахахаха
Posted 08 September 2011 - 10:25
Ххахахахахахахаха
By Batev
Posted 08 September 2011 - 16:20
Току-що ми се обадиха от Варна и ме попитаха дали знам някое пернишко хайку. След като отговорих отрицателно, ми изрецитираха едно:
"Дискотечка.
Седнал си ми на мястото!
Винкел."
"Дискотечка.
Седнал си ми на мястото!
Винкел."
Posted 13 September 2011 - 22:31
Вица за мравката Никодим.
Всички мравки тръгнали да търсят храна.Оставили само мравката никодим да пази мравуняка.
Когато на другя ден те се върнали заварили никодим хем да плаче хем да се смее.
-Защо плачеш бе?
-Ми доиде МЕЧКАТА и разбура мравуняка!
-А защо тогава се смееш?
-хаха ми проследих я и се изсрах в хралупата
Всички мравки тръгнали да търсят храна.Оставили само мравката никодим да пази мравуняка.
Когато на другя ден те се върнали заварили никодим хем да плаче хем да се смее.
-Защо плачеш бе?
-Ми доиде МЕЧКАТА и разбура мравуняка!
-А защо тогава се смееш?
-хаха ми проследих я и се изсрах в хралупата
Posted 16 September 2011 - 11:09
Селанин си купил Мерцедес от новата "Е" класа директно от Daimler-Benz AG.
Бил безкрайно обиден от наложените му допълнителни разходи за "екстри".
Скоро след това един от директорите на Daimler-Benz AG си купил от същия селянин крава за своето ранчо.
Фактурата, която селянинът издал била следната:
- 1 крава /стандартна/ базова цена - 2400
- 2 цвята /черно и бяло/ допълнително - 150
- кожено покритие - 100
- млечен резервоар за лятно/зимния сезон - 50
- 4 кранчета за доене по 12,50 - 50
- 2 бампера, рогово покритие по 17,50 - 35
- мухогонка, полуавтоматик - 30
- извод за торове /биологични/ - 60
- копита за всякакви покрития, полисезонни - 100
- спирачна система с 2 кръга /предни и задни крака/ - 400
- полифоничен клаксон - 135
- халогенни очи - 150
- мултифуражен стомах - 1250
Общо крава - 4910
Бил безкрайно обиден от наложените му допълнителни разходи за "екстри".
Скоро след това един от директорите на Daimler-Benz AG си купил от същия селянин крава за своето ранчо.
Фактурата, която селянинът издал била следната:
- 1 крава /стандартна/ базова цена - 2400
- 2 цвята /черно и бяло/ допълнително - 150
- кожено покритие - 100
- млечен резервоар за лятно/зимния сезон - 50
- 4 кранчета за доене по 12,50 - 50
- 2 бампера, рогово покритие по 17,50 - 35
- мухогонка, полуавтоматик - 30
- извод за торове /биологични/ - 60
- копита за всякакви покрития, полисезонни - 100
- спирачна система с 2 кръга /предни и задни крака/ - 400
- полифоничен клаксон - 135
- халогенни очи - 150
- мултифуражен стомах - 1250
Общо крава - 4910
Posted 17 September 2011 - 22:15
Пернишки процесор: смета само с римски цифри
Пернишко мохито: гоуема гроздова с магданоз
Пернишко блъди мери: гоуема гроздова с лютеница
Пернишки анаболи: винкел на прах
Пернишка изневяра: чужд мъж да бие жена ти
Пернишки педераст: мъж, който не бие жена си
Черешката е Пернишко суши: зеуеви сърми с цаца...
Пернишко мохито: гоуема гроздова с магданоз
Пернишко блъди мери: гоуема гроздова с лютеница
Пернишки анаболи: винкел на прах
Пернишка изневяра: чужд мъж да бие жена ти
Пернишки педераст: мъж, който не бие жена си
Черешката е Пернишко суши: зеуеви сърми с цаца...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 19 September 2011 - 13:51
И пернишка диско топка: Диня завита с алуминиево фолио
Жена отива на работа, щастлива, усмихната... пърха от щастие. Колежките я питат:
- Какво става? Да нямаш любовник?
- Неее, правих секс с мъжа си!
- Е, луда ли си? От двадесет години сте женени... какво толкова правихте?
- Все едно бяхме гаджета... един час любовна игра, после два часа здрав секс и накрая четири часа се гушкахме!
Мъжа й отива на работа (с черни кръгове около очите) и колегите го питат:
- Какво стана, да не си махмурлия?
- Не, просто... правих секс с жена си! Първо един час не мога да го вдигна, после 2 часа не мога да свърша и накрая като се разсъних... четири часа не мога да заспя!
Жена отива на работа, щастлива, усмихната... пърха от щастие. Колежките я питат:
- Какво става? Да нямаш любовник?
- Неее, правих секс с мъжа си!
- Е, луда ли си? От двадесет години сте женени... какво толкова правихте?
- Все едно бяхме гаджета... един час любовна игра, после два часа здрав секс и накрая четири часа се гушкахме!
Мъжа й отива на работа (с черни кръгове около очите) и колегите го питат:
- Какво стана, да не си махмурлия?
- Не, просто... правих секс с жена си! Първо един час не мога да го вдигна, после 2 часа не мога да свърша и накрая като се разсъних... четири часа не мога да заспя!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 28 September 2011 - 16:33
WIKIPEDIA: I know everything.
GOOGLE: I have everything.
FACEBOOK: I know everybody.
INTERNET : You're all nothing without me.
ELECTRICITY: Keep talking, bitches.
GOOGLE: I have everything.
FACEBOOK: I know everybody.
INTERNET : You're all nothing without me.
ELECTRICITY: Keep talking, bitches.
Posted 29 September 2011 - 08:34
Обичам те по Пернишки - Ай Голф ю
Posted 02 October 2011 - 06:15
Компютърните жени:
Жената-интернет - трудно достъпна.
Жената-сървър - винаги е заета, когато се нуждаете от нея.
Жената-Windows - всички мъже отлично знаят, че тя не умее нищо, но въпреки това не могат да живеят без нея.
Жената-Excel - потвърждава, че умее много неща, но от нея са ви нужни само +#$%***** и топла вечеря.
Жената-DOS - такава жена е имало в живота на всеки мъж. Който веднъж я е срещнал, не желае това никога да се повтори.
Жената-вирус - тя идва, когато най-малко я очаквате, разопакова си багажа и заема цялото свободно пространство. Ако се опитате да я отстраните, ще претърпите известни загуби. Ако не се опитате - ще загубите ВСИЧКО.
Жената-скрийнсейвър - тя идва за разнообразие, когато не сте били с друга дълго време
Жената-RAM - ако скъсате, тя веднага ще ви забрави.
Жената-видеокарта - не прави нищо повече от това да докарва хубава визия.
Жената-харддиск - тя винаги помни всичко.
Жената-CD-ROM - всеки следващ път става все по-бърза.
Жената-мултимедия - постоянно бълва красиви глупости.
Жената-вентилатор - май няма нужда от пояснение...
Жената-юзър - тя чупи всичко, до което се докосне и винаги има въпроси с повишена трудност.
Жената-e-mail - от десет нейни фрази осем са пълна глупост.
Жената-фейсбук - приятелка е с всички, идеална за убиване на времето.
Жената-интернет - трудно достъпна.
Жената-сървър - винаги е заета, когато се нуждаете от нея.
Жената-Windows - всички мъже отлично знаят, че тя не умее нищо, но въпреки това не могат да живеят без нея.
Жената-Excel - потвърждава, че умее много неща, но от нея са ви нужни само +#$%***** и топла вечеря.
Жената-DOS - такава жена е имало в живота на всеки мъж. Който веднъж я е срещнал, не желае това никога да се повтори.
Жената-вирус - тя идва, когато най-малко я очаквате, разопакова си багажа и заема цялото свободно пространство. Ако се опитате да я отстраните, ще претърпите известни загуби. Ако не се опитате - ще загубите ВСИЧКО.
Жената-скрийнсейвър - тя идва за разнообразие, когато не сте били с друга дълго време
Жената-RAM - ако скъсате, тя веднага ще ви забрави.
Жената-видеокарта - не прави нищо повече от това да докарва хубава визия.
Жената-харддиск - тя винаги помни всичко.
Жената-CD-ROM - всеки следващ път става все по-бърза.
Жената-мултимедия - постоянно бълва красиви глупости.
Жената-вентилатор - май няма нужда от пояснение...
Жената-юзър - тя чупи всичко, до което се докосне и винаги има въпроси с повишена трудност.
Жената-e-mail - от десет нейни фрази осем са пълна глупост.
Жената-фейсбук - приятелка е с всички, идеална за убиване на времето.
Posted 04 October 2011 - 10:58
През последните двадесет години от България за работа в чужбина са заминали 6 000 лекари , 11 000 мед. сестри, 2 000 фелдшери и нито един катаджия...
Posted 06 October 2011 - 08:41
Седнали Цар Киро, Доган и Бойко на маса да пият и ядат. Цар Киро дигнал една чаша уиски изпил я на екс ,метнал я във въздуха и я гръмнал с пистолета на парчета:
- Ние, циганите имаме толкова много злато и пари, че можем да си позволим да пием всеки път от различна чаша.
Ахмед Доган, да не остане назад, изпил уискито, хвърлил чашата, пръснал я с пистолета и казал:
- Ние в Турция имаме толкова долари ...и злато, и чашите са толкова евтини, че можем да си позволим да пием всеки път с различна.
Бойко се озърнал наляво надясно. Налял си две чаши с уиски, изпил ги на екс, хвърлил ги във въздуха, извадил два пистолета, гръмнал Цар Киро, гръмнал и Доган, хванал двете падащи чаши и казал:
-Ние в България ,имаме толкова много цигани и турци, че може да си позволим да пием всеки път с различни.
- Ние, циганите имаме толкова много злато и пари, че можем да си позволим да пием всеки път от различна чаша.
Ахмед Доган, да не остане назад, изпил уискито, хвърлил чашата, пръснал я с пистолета и казал:
- Ние в Турция имаме толкова долари ...и злато, и чашите са толкова евтини, че можем да си позволим да пием всеки път с различна.
Бойко се озърнал наляво надясно. Налял си две чаши с уиски, изпил ги на екс, хвърлил ги във въздуха, извадил два пистолета, гръмнал Цар Киро, гръмнал и Доган, хванал двете падащи чаши и казал:
-Ние в България ,имаме толкова много цигани и турци, че може да си позволим да пием всеки път с различни.
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex W163 270 CDI '03
Posted 06 October 2011 - 09:58
Мноооого добър, тъкмо се бях засилил да го пускам
Posted 06 October 2011 - 10:11
Аз в един спортен форум го прочетох, много добър наистина
ex C124 220 '94
ex W163 270 CDI '03
ex W163 270 CDI '03
Posted 07 October 2011 - 11:33
Реални заглавия от авто-форумите
Бентли Forum:
Днес използвах пепелника. Как се сменя?
Lamborghini Forum:
Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.
MX-5 Forum:
Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!
VW Touareg Forum:
Нек'ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?
Renault-Forum:
Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!
Porsche-Cayenne-Forum:
Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?
Smart Forum:
Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!
Mustang Forum:
Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!
Civic Forum:
Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!
VW Bora Forum:
Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби )
Opel Forum:
Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)
Lexus-Forum:
От къде да си намеря задни стопове като на VW?
Форд Crown Victoria Forum:
Защо никой не ме изпреварва на мигистралата?
Форд Forum:
Помощ! Смених всичко и пак не пали!
Тойота Приус Forum:
Какви батерии да купя AAA или AA?
Toyota Corolla E10 - Forum:
Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото на километража е леееко надраскано.
Seat Marbella Forum:
Днеска успях да карам редом с един камион!
Hummer Forum:
Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......
Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....
Yugo Forum:
Вашето кога за последно беше в движение?
Honda Civic CRX-Forum:
Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?
Toyota Forum:
Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне?
Polo Forum:
Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв...
Ferrari Forum:
Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!
Fiat-Forum:
Здравейте. Само аз ли съм регистриран?
Чудя се дали има живот извън сервиза?
BMW 7ца-Forum:
Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?
Mini Forum:
Обърнах Минито след като гледах "The Italian Job".Ще съдя студиото(снимки)
Тойота Aygo Forum:
Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.
By The Shaman
Бентли Forum:
Днес използвах пепелника. Как се сменя?
Lamborghini Forum:
Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.
MX-5 Forum:
Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!
VW Touareg Forum:
Нек'ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?
Renault-Forum:
Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!
Porsche-Cayenne-Forum:
Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?
Smart Forum:
Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!
Mustang Forum:
Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!
Civic Forum:
Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!
VW Bora Forum:
Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби )
Opel Forum:
Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)
Lexus-Forum:
От къде да си намеря задни стопове като на VW?
Форд Crown Victoria Forum:
Защо никой не ме изпреварва на мигистралата?
Форд Forum:
Помощ! Смених всичко и пак не пали!
Тойота Приус Forum:
Какви батерии да купя AAA или AA?
Toyota Corolla E10 - Forum:
Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото на километража е леееко надраскано.
Seat Marbella Forum:
Днеска успях да карам редом с един камион!
Hummer Forum:
Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......
Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....
Yugo Forum:
Вашето кога за последно беше в движение?
Honda Civic CRX-Forum:
Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?
Toyota Forum:
Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне?
Polo Forum:
Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв...
Ferrari Forum:
Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!
Fiat-Forum:
Здравейте. Само аз ли съм регистриран?
Чудя се дали има живот извън сервиза?
BMW 7ца-Forum:
Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?
Mini Forum:
Обърнах Минито след като гледах "The Italian Job".Ще съдя студиото(снимки)
Тойота Aygo Forum:
Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.
By The Shaman
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users