Кой какъв GSM притежава ?Марка и модел
Започната от Avantgarde, 01 дек 2008 - 15:49:54
120 мнения по тази тема
Публикувано 01 декември 2008 - 22:29
И аз да ги запиша Нокия 6500 Класик,6500 I,и най-накрая,но не на последно място Самсунг Д820 имам го от 4г. изпускан,стъпкван многократно ритан и т.н.все още деяяни както се казва
Публикувано 01 декември 2008 - 22:51
Странно, караш правилната марка кола, пък за телефоните още не си се ориентирал...
Просто се огледай какво става във форума!
Нищо, ще влезеш в правия път, ама време иска
Макар че не е в класическия смисъл анкета, има такъв характур, затова местя темата в раздел анкети!
Илия малко грешно инфо имаш.Карах Мерцедес в момента съм с Алфа, надявам се скоро да дойда отново във фамилията ама с новото аватарче. Пък един ден ако се позаможна ще се вземе някой СЕК, така да си го карам само неделя на измити улици и слънчево време!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 01 декември 2008 - 23:00
NOKIA 6500 SLIDE От тези клубните/служебните/ за сега съм доволен
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 01 декември 2008 - 23:05
Както казах, ще влезеш в правия път, ама време искаИлия малко грешно инфо имаш.Карах Мерцедес в момента съм с Алфа, надявам се скоро да дойда отново във фамилията ама с новото аватарче. Пък един ден ако се позаможна ще се вземе някой СЕК, така да си го карам само неделя на измити улици и слънчево време!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 01 декември 2008 - 23:08
дека са ги раздавали тези клубнитеNOKIA 6500 SLIDE От тези клубните/служебните/ за сега съм доволен
Публикувано 01 декември 2008 - 23:40
В момента съм с N73 ME и съм много доволен. Предишния ми беше 3200 - изкарах с него 2,5 години и сам си го счупих без да искам. А по- предишния /все още работи след повече от 5 години употреба/ Motorolla Startack е бетон ама няма за него нова читава батерия - 4 пъти връщах батерии с рекламация и на края се отказах да търся.
Публикувано 02 декември 2008 - 12:33
Нокия 6234i,доволен съм от
апарата и като телефон и като
фотоапарат.Всички снимки на
колата са правени с нокията.
апарата и като телефон и като
фотоапарат.Всички снимки на
колата са правени с нокията.
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 02 декември 2008 - 12:49
Нокия 1112-служебен,много прост,много здрав. Никога не съм си купувал личен мобилен телефон,и не искам.Не понасям мобилни телефони , с удоволствие ги изключвам. Преди като ги нямаше данеби да се беше свършил светът ?
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 02 декември 2008 - 17:02
Очакванията ми се оправдаха и аз мислех,че масово ще сме с нокии. 2-рия ми тел е 6210 за инсталацията в колата, иначе откакто са ми връчили гсм като малък, а това е преди 10 год. този Apple ми е първата изневяра към марката. Освен от коли разбирате и от ГСМ-и Браво
W211-Avantgarde
Публикувано 02 декември 2008 - 18:07
Едноокия, ма не знам модела (прилича на косерва - Копърка ).Много скапан и ме дразни непрекъснато(нов го купих ама защо ли)
Ще го сменям скоро
Поздрави
Ще го сменям скоро
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 02 декември 2008 - 18:55
Да подскажа малко на Владек
Единия е Nokia 3500 classic а другия май бе някакъв Сименс..
Единия е Nokia 3500 classic а другия май бе някакъв Сименс..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 02 декември 2008 - 21:16
Nokia 6234 много потрошена, ама работи на 6. Спаси ме от кьм снимки като бях в Израел
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 03 декември 2008 - 15:04
И аз, съм с Нокиа 6234, и съм много доволен! Много издръжлив се оказа на изпускане! И в локва го изпуснах и после само го подсуших и готово! Обаче батерията почна яко да дава фира! Сега съм харесал Нокиа 6600, ама след като смена амортесьорите на 203-ката ще си я взема! хахахаха
Публикувано 04 декември 2008 - 17:06
Топ напълно съм съгласен с теб относно Nokia
иначе заради служебния стават много - Nokia N95 , Nokia 6310i , Nokia 7610
Аз пък ужким поназнайвам на електрониките ама ВСИЧКИ Нокии са ми страшни тояги точно от гледна точка на меню навигация.
иначе по темата
1-ви - Алкател УанТъч нещо си
после 3 Motorol-и - от тях съм най-доволен (естествено за времето си) - супер дурако и удароустойчиви
После HTC TYTN
след това 1 седмица с iPhone - и той за нищо не става (поне версията без 3Г)
в Момента съм с някакъв загубен iPAQ (такъв има служебен. Аз пари за телефони не давам )
и да не забравяме в БЕНЦА култовият NOKIA 6310
Жената е фенка на Самсунг с капаче
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни