Кой какъв GSM притежава ?Марка и модел
Започната от Avantgarde, 01 дек 2008 - 15:49:54
120 мнения по тази тема
Публикувано 01 декември 2008 - 20:20
Nokia 6230
Sony Ericsson K800i
Sony Ericsson K800i
Публикувано 01 декември 2008 - 20:45
nokia 6230i от лятото, а преди това 6230
едно време 6230 ми беше мечтата, сега не мога да се оттърва от 6230/i
едно време 6230 ми беше мечтата, сега не мога да се оттърва от 6230/i
Публикувано 01 декември 2008 - 20:52
Мисля, че отговорите са достатъчно показателни - само двама са със SE, Siemens и Samsung не видях (и слава Богу)...
Долу марките започващи на S!
Аз съм с Nokia 6300 и Nokia 2600
Преди това 5 години имах Nokia 3510 - не съм сменял батерии, не съм пипал нищо, падал е от третия етаж, преминавал е през площад Македония диагонално по земята между трамваите. Тоя апарат все още работи, но не го ползвам аз. Батерията му не е сменяна и все още даяни по 7 дни с едно зареждане. Купуван е март 2002, значи почти на 7 годинки е.
За мен има(ше) само една марка освен Nokia, и тя (беш)е Ericsson, ама преди да се слеят със Sony. А сега какво - имал страшна камера (ама аз си имам фотоапарат), нищо не се чува, гигантска батерия, дебел е като прасе и тежи като тухла, е айде няма нужда.
Sony-Ericsson са просто добри апарати, а Nokia си е Mercedes-а на GSM-ите!
Долу марките започващи на S!
Аз съм с Nokia 6300 и Nokia 2600
Преди това 5 години имах Nokia 3510 - не съм сменял батерии, не съм пипал нищо, падал е от третия етаж, преминавал е през площад Македония диагонално по земята между трамваите. Тоя апарат все още работи, но не го ползвам аз. Батерията му не е сменяна и все още даяни по 7 дни с едно зареждане. Купуван е март 2002, значи почти на 7 годинки е.
За мен има(ше) само една марка освен Nokia, и тя (беш)е Ericsson, ама преди да се слеят със Sony. А сега какво - имал страшна камера (ама аз си имам фотоапарат), нищо не се чува, гигантска батерия, дебел е като прасе и тежи като тухла, е айде няма нужда.
Sony-Ericsson са просто добри апарати, а Nokia си е Mercedes-а на GSM-ите!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 01 декември 2008 - 21:05
NOKIA N70 и SE W810i доволен съм и от двата безупречни са
Не насилвайте нещата, просто запазете спокойствие и вземете по голям чук!!!
Публикувано 01 декември 2008 - 21:33
Nokia 8850 и 8910i - класики в жанра
Публикувано 01 декември 2008 - 21:40
Някаква Нокия имам ама не я знам каква е.Със зелен монохромен дисплей е,има фенер,батерията кара по 10-тина дни,държи на изтърване,ритане,прах от шпакловки,гипс,боя и всякакви издевателства над нея.
Малко съм старомоден и си ми харесват простите телефони.Вместо камера използвам фотоапарат,вместо музики използвам мп3 плеър...
Малко съм старомоден и си ми харесват простите телефони.Вместо камера използвам фотоапарат,вместо музики използвам мп3 плеър...
Публикувано 01 декември 2008 - 21:44
Много добър избор!Nokia 8850 и 8910i - класики в жанра
При мен използването на различни модели и честата им смяна е свързано с работата ми. В момента съм с Nokia N85.
Публикувано 01 декември 2008 - 21:49
От моята партия си, градски
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 01 декември 2008 - 21:55
един мьж ако няма телефон нокиа и кола мерцедес што за мьж ееееееееееееее
Егааааах ви .............. Nokia та Nokia ............ Аз до сега само SE-ни съм имал ........ Т600 после Т630(шсе още си го ползвам),К750,V630i,K810 ....... Напук на вас ......
Публикувано 01 декември 2008 - 22:09
Ей бре всичко с по два три телефона на веднъж тц тц тц баровци еййййййй.
За мен най-якия телефон беше Сименс Ц25 е по готин телефон нямаше.
Инак за мен никога Нокия и БМВ от малък съм си го зарекъл.
В момента съм с СЕ W960 ама ще полети той към Ибей-я.
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 01 декември 2008 - 22:11
от как се помня, само нокии
първия ми беше 3310, после 3330,
8850-все още го имам, но вече има много проблеми, най-вече с дисплея, протекоха му кристалите. Гросе, нема ли некой на части???
после Моторола V3, още няколко проби
а сега Е51, но ми трябва и друг, и още се чудя какъв. трябва ми голям дисплей, тънък и клавир.
чакам да излезе нокия Е75, че Е71 е мноо грозен
първия ми беше 3310, после 3330,
8850-все още го имам, но вече има много проблеми, най-вече с дисплея, протекоха му кристалите. Гросе, нема ли некой на части???
после Моторола V3, още няколко проби
а сега Е51, но ми трябва и друг, и още се чудя какъв. трябва ми голям дисплей, тънък и клавир.
чакам да излезе нокия Е75, че Е71 е мноо грозен
Публикувано 01 декември 2008 - 22:14
Имам един цел, работещ, ама не го продавам.
Имах иначе навремето дисплей за тех, ама к'во съм ги направил трябва да видя....
Имах иначе навремето дисплей за тех, ама к'во съм ги направил трябва да видя....
Публикувано 01 декември 2008 - 22:16
я виж, ако намериш пиши на ЛС
Публикувано 01 декември 2008 - 22:19
Странно, караш правилната марка кола, пък за телефоните още не си се ориентирал...Ей бре всичко с по два три телефона на веднъж тц тц тц баровци еййййййй.
Просто се огледай какво става във форума!
Нищо, ще влезеш в правия път, ама време иска
Макар че не е в класическия смисъл анкета, има такъв характур, затова местя темата в раздел анкети!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни