Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колко сме богати?!...или нека разбием един мит

• Please log in to reply
59 мнения по тази тема

Анкета: Кой кара Мерцедес (181 потребител(и) са гласували)

Среден месечен доход който влиза в семейството

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас Гостите не могат да гласуват

#46 Milenko

Milenko

Чирак

• Потребители на форума
  • 74 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    Сузуки Витара 1.6 аутомат !

Публикувано 25 януари 2009 - 20:25

Това на снимката според мен е мъж . Какво да ме плашиш моя пистолет в гащите е по-голям .. :icon_coolgrin:
  • 0
Съншайн

#47 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 януари 2009 - 20:42

моя пистолет в гащите е по-голям .. :icon_coolgrin:

Ей, умирате от кеф да си ги мерите ама.. :D
  • 0

#48 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 25 януари 2009 - 22:26

...моя пистолет в гащите е по-голям .. :icon_coolgrin:

Aз па знам моя как да го използвам качествено по предназначение :blush:
  • 0

#49 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 26 януари 2009 - 07:36

Ей, умирате от кеф да си ги мерите ама.. :D

:icon_welldone:
  • 0

#50 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 27 януари 2009 - 02:24

Това на снимката според мен е мъж . Какво да ме плашиш моя пистолет в гащите е по-голям .. :icon_coolgrin:

Тва на снимката съм Аз-Галахад.....
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#51 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 27 януари 2009 - 23:38

Аз пък понеже съм отявлен феминист и защитник на правата на жените(и всички други Тимуровски неща дет сЪ сетите)-ЩЕ Я ПОКАЖА :ph34r:
Публикувано изображение
Ай да видим ся кои ш се закача с Лил ;) :soldier:

А, колко време ти издържа ...Сейко-то на ръчичката(така ми се вижда де, дано не греша)

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#52 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 март 2009 - 02:27

А, колко време ти издържа ...Сейко-то на ръчичката(така ми се вижда де, дано не греша)

Поздрави
:4036:

Eeeeх Бате Владек....как ме уцели по болното....
Имам го още-издържа на всякакви условия около 6 години-после направих грешка да го дам за смяна на батерия в уж голям магазин за часовници-като ми го върнаха вече секундарната стрелка не работеше=носих го така известно време и скоро се изпоти вътре целия-мисля ,че плувах с него-явно като са сменявали батерията и са повредили уплатнението=носих го аз вече на часовникар които си го знам-човека го чисти нещо-ама каза че електрониката е пред заминаване-затова секундарника се ебава....карай-носих си го аз още известно време....и тука в щатите-пак се навлажни отвътре-давам го аз на тукашен"майстор"...вика ела след три дена-отивам-вика дължиш ми 20 долара ама не работи.....бая се чудих дали да не го шибна веднъж ама си викам айде.....зех си го и си го занесох в Бг-пак на моя майстор-и той го отворил човека-обади ми се и ми вика-не знам къде си го давал-но вътре е изпечен като във фурна-всичко е на прах почти-ни електроника ни гявол-вика хубав часовник беше ама просто вече го няма...а аз много си го обичам мамка му...(защото си го купих навремето за две заплати пари и винаги ми даваше вяра ,че ще успея шом мога да си го взема)...и му викам нещо не може ли да се направи....вика мога да ти сложа вътре ситизен механизъм -няма да е същото ама поне ще работи и ще си изглежда същия-викам прави го и така...и сега си ми седи в една чанта с лични вещи и си цъка...аз отдавна не го нося (последните 2 години)-взех си съшо хубав часовник ама си го пазя де.....

Аааа и да-Сейко хронограф спорт е :)

Чуваш ги ти бате Владек:)
  • 0

#53 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 13 април 2009 - 02:43

какво значи - изпечен на прах?
това кой го е направил и защо?
и колко му струваше това?

Фил, ти не си (овек, дето си зарязва магарето в калта, я разправи по-подробно , дали зад Голямата Вода има тарикатчета, дето ти взимат двайсетте кинта за това, че направили Голям Нищо, и как я карат тия юначета?
Че аз, ако не свърша работа на клиента, и то такава, дето на мен ми харесва , как е свършена, как ще му взема пари, бре, човеко?

и ти за какво си му платил, по-точно?

че нещо се нервирам от такава стоково-парична замяна..

Вени...Приятелю,,,,,,зад Голямата вода всичко е митове и легенди...мога да Ви дам сведение от първа ръка и неопетнено със бленувания за това място-аз просто попаднах тук=та ми се струва ,че имам трезва преценка за големото доброутро..Хамерика....
Тук братче,ще продадат собствената си майка .... били се съдили за най малкото-да бе да....съдят се само тия дето имат много пари....аз лично си купувах от магазина 3-4 пъти стока със изтекла годност от преди месеци!!!...и им казвам и те...аа ами добре ще я сменим...и следващата седмица пак така...повече не стъпих там...ама се тая-навсякъде почти едно и също...цигания-евтини стоки които се хвърлят и още по бързо се чупят и износват.....Вени=-кога си си купил бельо от Бъл;гарски магазин и буквално се е разпаднало на тебе...след около седмица две...?,,,,-е тука е такова :)(това е само най бегъл пример)...мога да говоря до утре-но ще обобщя така-не вярвам някои Българин да може да свикне с Американския начин на живот или да го разбере-може да приеме ,но никога няма да го чувства както тия говеда си го чувстват тука...и в Америка има качествена стока и качествен живот ,но идва с огромна цена и е за хора с много пари....а половината от тия неща ние ги имаме и ги приемаме като даденост и не се замисляме даже....
Та за часовника-толкоз струвало отварянето ....20 те долара де...а иначе явно го е пъкъл с пистолет за горещ въздух ама е стопил платката вътре и е изкривала топлината нещо ....моя часоеникар е точен и знам че ми е казал истината-за него бепе по добре да го поправи-ама просто не може...
,,,абе ....майната му :)..Някои ден ще направя една голяма тема за химерата Америка....за онези от Вас които постоянно се чудят какво ли би било ако бяха избягали или могат да живеят тук...
Поздрави
  • 0

#54 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 април 2009 - 10:12

Аз в Хамерика ще дойда само на екскурзия - да поразгледам.
Повече от това - ЦЪ...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#55 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 май 2009 - 01:23

Аз в Хамерика ще дойда само на екскурзия - да поразгледам.
Повече от това - ЦЪ...

и аз бих поразгледал - къде океана, къде гренд-каньон, каде ниагара.
Всите приятели дет бЕха из хАмериканско се прибраха, само един келеш остана.

ама Самурая се излага тотално - кво е това огнестрелно орУжие. где са му мечовете :kill_myself:

Самурай - признай какво ти е снарУжението - заприлича ми на НК МР5, но след консултация с чичко гугъл явно съм сгрешил :blush:
  • 0

#56 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Град:Хисаря
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Публикувано 13 май 2009 - 08:29

я па ще си кажа...
колкото и да ви е чудно получавам една от високите заплати в града - близо 800лв. малко са тия дето изкарват толкова пари тук.
тук трябва да кажа и къде ми отиват парите.
140 заем към ЦКБ - тва ми е за първия мерц дето го виждате на аватара
60 към булбанк - тука изплащам един лаптоп който и аз не знам защо си купих (може би щото тъкмо си бях изплатил телефона и тряяше да се замеся някъде другаде )
70 към ДСК - тва започва от тоя месец и ще връщам едни 2к които изтеглих за да си купя кола (естествено + тези които ще ми преведат от каското) ама те вече останаха 1000.
20 лева интернет
25 +/- 5 - ме ръсят в Мтела - тва Loop е голяма работа

като включа и майка ми която не пропуска месец без да ме преслуша - 50-тина лева поне

грубо - 365 лева :) другото къде отива ... не знам - може би около 100-150 лева за газ на колата.

най-лошото в случая е че заведението в което работя бавно но славно върви към своя край и ако го затворят ще тряя да се обеся някъде защото на ново място повече от 400-500лв едва ли ще ми дават.

най-сладкото в цялата работа е че няма жена и деца и работя за себе си. да са живи и здрави майка и баба че чат пат ям в къщи и все още има къде да спя.
  • 0

#57 Emo

Emo

Чирак

• Потребители на форума
  • 150 Мнения:
  • Град:Кюстендил
  • Автомобил:
    W202 250 Turbodiesel '99
    W201 2.0 Diesel '87

Публикувано 13 май 2009 - 13:36

Самурай - признай какво ти е снарУжението - заприлича ми на НК МР5, но след консултация с чичко гугъл явно съм сгрешил :blush:
[/quote]

Ма ич не си сгрешил ша знайш. Точно туй е.
  • 0

#58 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 15 май 2009 - 18:33

Ма ич не си сгрешил ша знайш. Точно туй е.

...
И двамата сте познали:)-ако беше лично мое-щех да ви дам да гръмнете,,,ама пусто не е -обаче имам зиг зауер=мои си-ако се налага-казвайте ;)
п.п.-Емо-ще ти се обадя във вторник за това дето говорихме
  • 0

#59 Emo

Emo

Чирак

• Потребители на форума
  • 150 Мнения:
  • Град:Кюстендил
  • Автомобил:
    W202 250 Turbodiesel '99
    W201 2.0 Diesel '87

Публикувано 15 май 2009 - 18:57

...
И двамата сте познали:)-ако беше лично мое-щех да ви дам да гръмнете,,,ама пусто не е -обаче имам зиг зауер=мои си-ако се налага-казвайте ;)
п.п.-Емо-ще ти се обадя във вторник за това дето говорихме

На stand by съм.
:flagMB new:
  • 0

#60 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Град:Хисаря
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Публикувано 16 май 2009 - 00:37

правилно го каза :) дедо вени :) все пак още съм на 21 ... кви деца кви пет лева :) ся ако ми се лепнат на гърба кога ще си поживея аз :)

поздрави ;)
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни