Колко сме богати?!...или нека разбием един мит
Започната от W123, 01 ное 2008 - 16:25:36
59 мнения по тази тема
Публикувано 25 януари 2009 - 20:25
Това на снимката според мен е мъж . Какво да ме плашиш моя пистолет в гащите е по-голям ..
Съншайн
Публикувано 25 януари 2009 - 20:42
Ей, умирате от кеф да си ги мерите ама..моя пистолет в гащите е по-голям ..
Публикувано 25 януари 2009 - 22:26
Aз па знам моя как да го използвам качествено по предназначение...моя пистолет в гащите е по-голям ..
Публикувано 26 януари 2009 - 07:36
Ей, умирате от кеф да си ги мерите ама..
Публикувано 27 януари 2009 - 23:38
А, колко време ти издържа ...Сейко-то на ръчичката(така ми се вижда де, дано не греша)Аз пък понеже съм отявлен феминист и защитник на правата на жените(и всички други Тимуровски неща дет сЪ сетите)-ЩЕ Я ПОКАЖА
Ай да видим ся кои ш се закача с Лил
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 26 март 2009 - 02:27
Eeeeх Бате Владек....как ме уцели по болното....А, колко време ти издържа ...Сейко-то на ръчичката(така ми се вижда де, дано не греша)
Поздрави
Имам го още-издържа на всякакви условия около 6 години-после направих грешка да го дам за смяна на батерия в уж голям магазин за часовници-като ми го върнаха вече секундарната стрелка не работеше=носих го така известно време и скоро се изпоти вътре целия-мисля ,че плувах с него-явно като са сменявали батерията и са повредили уплатнението=носих го аз вече на часовникар които си го знам-човека го чисти нещо-ама каза че електрониката е пред заминаване-затова секундарника се ебава....карай-носих си го аз още известно време....и тука в щатите-пак се навлажни отвътре-давам го аз на тукашен"майстор"...вика ела след три дена-отивам-вика дължиш ми 20 долара ама не работи.....бая се чудих дали да не го шибна веднъж ама си викам айде.....зех си го и си го занесох в Бг-пак на моя майстор-и той го отворил човека-обади ми се и ми вика-не знам къде си го давал-но вътре е изпечен като във фурна-всичко е на прах почти-ни електроника ни гявол-вика хубав часовник беше ама просто вече го няма...а аз много си го обичам мамка му...(защото си го купих навремето за две заплати пари и винаги ми даваше вяра ,че ще успея шом мога да си го взема)...и му викам нещо не може ли да се направи....вика мога да ти сложа вътре ситизен механизъм -няма да е същото ама поне ще работи и ще си изглежда същия-викам прави го и така...и сега си ми седи в една чанта с лични вещи и си цъка...аз отдавна не го нося (последните 2 години)-взех си съшо хубав часовник ама си го пазя де.....
Аааа и да-Сейко хронограф спорт е
Чуваш ги ти бате Владек
Публикувано 13 април 2009 - 02:43
Вени...Приятелю,,,,,,зад Голямата вода всичко е митове и легенди...мога да Ви дам сведение от първа ръка и неопетнено със бленувания за това място-аз просто попаднах тук=та ми се струва ,че имам трезва преценка за големото доброутро..Хамерика....какво значи - изпечен на прах?
това кой го е направил и защо?
и колко му струваше това?
Фил, ти не си (овек, дето си зарязва магарето в калта, я разправи по-подробно , дали зад Голямата Вода има тарикатчета, дето ти взимат двайсетте кинта за това, че направили Голям Нищо, и как я карат тия юначета?
Че аз, ако не свърша работа на клиента, и то такава, дето на мен ми харесва , как е свършена, как ще му взема пари, бре, човеко?
и ти за какво си му платил, по-точно?
че нещо се нервирам от такава стоково-парична замяна..
Тук братче,ще продадат собствената си майка .... били се съдили за най малкото-да бе да....съдят се само тия дето имат много пари....аз лично си купувах от магазина 3-4 пъти стока със изтекла годност от преди месеци!!!...и им казвам и те...аа ами добре ще я сменим...и следващата седмица пак така...повече не стъпих там...ама се тая-навсякъде почти едно и също...цигания-евтини стоки които се хвърлят и още по бързо се чупят и износват.....Вени=-кога си си купил бельо от Бъл;гарски магазин и буквално се е разпаднало на тебе...след около седмица две...?,,,,-е тука е такова (това е само най бегъл пример)...мога да говоря до утре-но ще обобщя така-не вярвам някои Българин да може да свикне с Американския начин на живот или да го разбере-може да приеме ,но никога няма да го чувства както тия говеда си го чувстват тука...и в Америка има качествена стока и качествен живот ,но идва с огромна цена и е за хора с много пари....а половината от тия неща ние ги имаме и ги приемаме като даденост и не се замисляме даже....
Та за часовника-толкоз струвало отварянето ....20 те долара де...а иначе явно го е пъкъл с пистолет за горещ въздух ама е стопил платката вътре и е изкривала топлината нещо ....моя часоеникар е точен и знам че ми е казал истината-за него бепе по добре да го поправи-ама просто не може...
,,,абе ....майната му ..Някои ден ще направя една голяма тема за химерата Америка....за онези от Вас които постоянно се чудят какво ли би било ако бяха избягали или могат да живеят тук...
Поздрави
Публикувано 13 април 2009 - 10:12
Аз в Хамерика ще дойда само на екскурзия - да поразгледам.
Повече от това - ЦЪ...
Повече от това - ЦЪ...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 13 май 2009 - 01:23
Аз в Хамерика ще дойда само на екскурзия - да поразгледам.
Повече от това - ЦЪ...
и аз бих поразгледал - къде океана, къде гренд-каньон, каде ниагара.
Всите приятели дет бЕха из хАмериканско се прибраха, само един келеш остана.
ама Самурая се излага тотално - кво е това огнестрелно орУжие. где са му мечовете
Самурай - признай какво ти е снарУжението - заприлича ми на НК МР5, но след консултация с чичко гугъл явно съм сгрешил
Публикувано 13 май 2009 - 08:29
я па ще си кажа...
колкото и да ви е чудно получавам една от високите заплати в града - близо 800лв. малко са тия дето изкарват толкова пари тук.
тук трябва да кажа и къде ми отиват парите.
140 заем към ЦКБ - тва ми е за първия мерц дето го виждате на аватара
60 към булбанк - тука изплащам един лаптоп който и аз не знам защо си купих (може би щото тъкмо си бях изплатил телефона и тряяше да се замеся някъде другаде )
70 към ДСК - тва започва от тоя месец и ще връщам едни 2к които изтеглих за да си купя кола (естествено + тези които ще ми преведат от каското) ама те вече останаха 1000.
20 лева интернет
25 +/- 5 - ме ръсят в Мтела - тва Loop е голяма работа
като включа и майка ми която не пропуска месец без да ме преслуша - 50-тина лева поне
грубо - 365 лева другото къде отива ... не знам - може би около 100-150 лева за газ на колата.
най-лошото в случая е че заведението в което работя бавно но славно върви към своя край и ако го затворят ще тряя да се обеся някъде защото на ново място повече от 400-500лв едва ли ще ми дават.
най-сладкото в цялата работа е че няма жена и деца и работя за себе си. да са живи и здрави майка и баба че чат пат ям в къщи и все още има къде да спя.
колкото и да ви е чудно получавам една от високите заплати в града - близо 800лв. малко са тия дето изкарват толкова пари тук.
тук трябва да кажа и къде ми отиват парите.
140 заем към ЦКБ - тва ми е за първия мерц дето го виждате на аватара
60 към булбанк - тука изплащам един лаптоп който и аз не знам защо си купих (може би щото тъкмо си бях изплатил телефона и тряяше да се замеся някъде другаде )
70 към ДСК - тва започва от тоя месец и ще връщам едни 2к които изтеглих за да си купя кола (естествено + тези които ще ми преведат от каското) ама те вече останаха 1000.
20 лева интернет
25 +/- 5 - ме ръсят в Мтела - тва Loop е голяма работа
като включа и майка ми която не пропуска месец без да ме преслуша - 50-тина лева поне
грубо - 365 лева другото къде отива ... не знам - може би около 100-150 лева за газ на колата.
най-лошото в случая е че заведението в което работя бавно но славно върви към своя край и ако го затворят ще тряя да се обеся някъде защото на ново място повече от 400-500лв едва ли ще ми дават.
най-сладкото в цялата работа е че няма жена и деца и работя за себе си. да са живи и здрави майка и баба че чат пат ям в къщи и все още има къде да спя.
Публикувано 13 май 2009 - 13:36
Самурай - признай какво ти е снарУжението - заприлича ми на НК МР5, но след консултация с чичко гугъл явно съм сгрешил
[/quote]
Ма ич не си сгрешил ша знайш. Точно туй е.
[/quote]
Публикувано 15 май 2009 - 18:33
...Самурай - признай какво ти е снарУжението - заприлича ми на НК МР5, но след консултация с чичко гугъл явно съм сгрешил
И двамата сте познали-ако беше лично мое-щех да ви дам да гръмнете,,,ама пусто не е -обаче имам зиг зауер=мои си-ако се налага-казвайте
п.п.-Емо-ще ти се обадя във вторник за това дето говорихме
Публикувано 15 май 2009 - 18:57
...
И двамата сте познали-ако беше лично мое-щех да ви дам да гръмнете,,,ама пусто не е -обаче имам зиг зауер=мои си-ако се налага-казвайте
п.п.-Емо-ще ти се обадя във вторник за това дето говорихме
На stand by съм.
Публикувано 16 май 2009 - 00:37
правилно го каза дедо вени все пак още съм на 21 ... кви деца кви пет лева ся ако ми се лепнат на гърба кога ще си поживея аз
поздрави
поздрави
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни