Колко сме богати?!...или нека разбием един мит
Започната от W123, 01 ное 2008 - 16:25:36
59 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2009 - 22:56
Ама вие сте променили анкетата.Примерно, отговора, за който аз гласувах преди сега го няма.Чудя се, в тази ситуация..къде сте ми причислили отговора?!Не е коректно.
Публикувано 20 януари 2009 - 23:01
Има хора с пари, но има и богати хора
Най-добре е ...Златната среда.... според мен
Поздрави
Най-добре е ...Златната среда.... според мен
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2009 - 23:15
Отговора който беше посочила беше нещо от сорта на "Имам толкова много пари че немога да ги изхарча".Ама вие сте променили анкетата.Примерно, отговора, за който аз гласувах преди сега го няма.Чудя се, в тази ситуация..къде сте ми причислили отговора?!Не е коректно.
В момента гласа ти е в категория над 2900лв поради причината че "онзи отговор" беже точно над 2900лв.
Ако искаш да го махна от там и да го преместя в отсека от левчета в който кажеш.
Публикувано 20 януари 2009 - 23:26
Аз помня какво съм отговорила, дори съм писала...просто споделих, че не е съвсем коректно да променяте текста на анкетата след като хората вече са гласували.Не е нужно да местиш каквото и да е.Отговора който беше посочила беше нещо от сорта на "Имам толкова много пари че немога да ги изхарча".
В момента гласа ти е в категория над 2900лв поради причината че "онзи отговор" беже точно над 2900лв.
Ако искаш да го махна от там и да го преместя в отсека от левчета в който кажеш.
Публикувано 20 януари 2009 - 23:28
Мисля, че колежката е права
(нищо лично, към никой)
Поздрави
(нищо лично, към никой)
Поздрави
Публикувано 22 януари 2009 - 01:12
Днес имам много,утре нямам нищо.При мен е така.
Публикувано 22 януари 2009 - 11:48
Е ти си екстра бе,какво се оплакваш.При мен е точно обратното-днес имам много,утре още повече а вдруги ден направо немога да ги преброя.Ужас,нямат изхарчване тези пари...
Публикувано 22 януари 2009 - 19:26
Чичо СкручЕ ти си екстра бе,какво се оплакваш.При мен е точно обратното-днес имам много,утре още повече а вдруги ден направо немога да ги преброя.Ужас,нямат изхарчване тези пари...
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 22 януари 2009 - 22:48
Към колежката ЛиЛ , колежке ако са ти толкова много парите ....... нека ти помагам да ги харчим ....
Съншайн
Публикувано 22 януари 2009 - 23:12
Тя си има мъж... внимавай мъж й да не те похарчиКъм колежката ЛиЛ , колежке ако са ти толкова много парите ....... нека ти помагам да ги харчим ....
И ще чакаш на опашка... фенките на Мерцедес са много търсени!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 22 януари 2009 - 23:39
Или тя самата да те хвърли на рибите.Като я видях с онзи сом и повече думичка няма да й кажаТя си има мъж... внимавай мъж й да не те похарчи...
Публикувано 22 януари 2009 - 23:48
Полечка, ще земеш да ме надскочишЕ ти си екстра бе,какво се оплакваш.При мен е точно обратното-днес имам много,утре още повече а вдруги ден направо немога да ги преброя.Ужас,нямат изхарчване тези пари...
(е така се поражда зависта)
Поздрави
Публикувано 23 януари 2009 - 10:44
Ама защо не четете какво точно пиша.Нали поясних,че нямам ВРЕМЕ да ги похарча...и така се трупат, а заплатата ми е съвсем символична..Към колежката ЛиЛ , колежке ако са ти толкова много парите ....... нека ти помагам да ги харчим ....
Тя си има мъж... внимавай мъж й да не те похарчи
И ще чакаш на опашка... фенките на Мерцедес са много търсени!
Значи няма да показвам снимката с пистолетаИли тя самата да те хвърли на рибите.Като я видях с онзи сом и повече думичка няма да й кажа
Публикувано 24 януари 2009 - 05:38
Аз пък понеже съм отявлен феминист и защитник на правата на жените(и всички други Тимуровски неща дет сЪ сетите)-ЩЕ Я ПОКАЖААма защо не четете какво точно пиша.Нали поясних,че нямам ВРЕМЕ да ги похарча...и така се трупат, а заплатата ми е съвсем символична..
Значи няма да показвам снимката с пистолета
Ай да видим ся кои ш се закача с Лил
Публикувано 24 януари 2009 - 10:55
Ти не си опасен.
От мъж с автомат не ме е страх,ама от жена с пистолет МНОГО !!!
От мъж с автомат не ме е страх,ама от жена с пистолет МНОГО !!!
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни