Колко сме богати?!...или нека разбием един мит
Started by W123, 01 Nov 2008 - 16:25:36
59 replies to this topic
Posted 20 January 2009 - 22:56
Ама вие сте променили анкетата.Примерно, отговора, за който аз гласувах преди сега го няма.Чудя се, в тази ситуация..къде сте ми причислили отговора?!Не е коректно.
Posted 20 January 2009 - 23:01
Има хора с пари, но има и богати хора
Най-добре е ...Златната среда.... според мен
Поздрави
Най-добре е ...Златната среда.... според мен
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 20 January 2009 - 23:15
Отговора който беше посочила беше нещо от сорта на "Имам толкова много пари че немога да ги изхарча".Ама вие сте променили анкетата.Примерно, отговора, за който аз гласувах преди сега го няма.Чудя се, в тази ситуация..къде сте ми причислили отговора?!Не е коректно.
В момента гласа ти е в категория над 2900лв поради причината че "онзи отговор" беже точно над 2900лв.
Ако искаш да го махна от там и да го преместя в отсека от левчета в който кажеш.
Posted 20 January 2009 - 23:26
Аз помня какво съм отговорила, дори съм писала...просто споделих, че не е съвсем коректно да променяте текста на анкетата след като хората вече са гласували.Не е нужно да местиш каквото и да е.Отговора който беше посочила беше нещо от сорта на "Имам толкова много пари че немога да ги изхарча".
В момента гласа ти е в категория над 2900лв поради причината че "онзи отговор" беже точно над 2900лв.
Ако искаш да го махна от там и да го преместя в отсека от левчета в който кажеш.
Posted 20 January 2009 - 23:28
Мисля, че колежката е права
(нищо лично, към никой)
Поздрави
(нищо лично, към никой)
Поздрави
Posted 22 January 2009 - 01:12
Днес имам много,утре нямам нищо.При мен е така.
Posted 22 January 2009 - 11:48
Е ти си екстра бе,какво се оплакваш.При мен е точно обратното-днес имам много,утре още повече а вдруги ден направо немога да ги преброя.Ужас,нямат изхарчване тези пари...
Posted 22 January 2009 - 19:26
Чичо СкручЕ ти си екстра бе,какво се оплакваш.При мен е точно обратното-днес имам много,утре още повече а вдруги ден направо немога да ги преброя.Ужас,нямат изхарчване тези пари...
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Posted 22 January 2009 - 22:48
Към колежката ЛиЛ , колежке ако са ти толкова много парите ....... нека ти помагам да ги харчим ....
Съншайн
Posted 22 January 2009 - 23:12
Тя си има мъж... внимавай мъж й да не те похарчиКъм колежката ЛиЛ , колежке ако са ти толкова много парите ....... нека ти помагам да ги харчим ....
И ще чакаш на опашка... фенките на Мерцедес са много търсени!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 22 January 2009 - 23:39
Или тя самата да те хвърли на рибите.Като я видях с онзи сом и повече думичка няма да й кажаТя си има мъж... внимавай мъж й да не те похарчи...
Posted 22 January 2009 - 23:48
Полечка, ще земеш да ме надскочишЕ ти си екстра бе,какво се оплакваш.При мен е точно обратното-днес имам много,утре още повече а вдруги ден направо немога да ги преброя.Ужас,нямат изхарчване тези пари...
(е така се поражда зависта)
Поздрави
Posted 23 January 2009 - 10:44
Ама защо не четете какво точно пиша.Нали поясних,че нямам ВРЕМЕ да ги похарча...и така се трупат, а заплатата ми е съвсем символична..Към колежката ЛиЛ , колежке ако са ти толкова много парите ....... нека ти помагам да ги харчим ....
Тя си има мъж... внимавай мъж й да не те похарчи
И ще чакаш на опашка... фенките на Мерцедес са много търсени!
Значи няма да показвам снимката с пистолетаИли тя самата да те хвърли на рибите.Като я видях с онзи сом и повече думичка няма да й кажа
Posted 24 January 2009 - 05:38
Аз пък понеже съм отявлен феминист и защитник на правата на жените(и всички други Тимуровски неща дет сЪ сетите)-ЩЕ Я ПОКАЖААма защо не четете какво точно пиша.Нали поясних,че нямам ВРЕМЕ да ги похарча...и така се трупат, а заплатата ми е съвсем символична..
Значи няма да показвам снимката с пистолета
Ай да видим ся кои ш се закача с Лил
Posted 24 January 2009 - 10:55
Ти не си опасен.
От мъж с автомат не ме е страх,ама от жена с пистолет МНОГО !!!
От мъж с автомат не ме е страх,ама от жена с пистолет МНОГО !!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users