Публикувано 10 април 2009 - 14:31
Ще говоря без на тате, щото с тях списъка става почти безкраен, че той ги сменя често.
Служебните също ги изпускам, но в случая цялата гама на Тойота, без Ленд Круизер, всички произведенеи след 2005 и изкарани от магазина.
Личните:
Опел Аскона '83 1.6 бензин 75 коня, карах я на газ, тук имах основен ремонт на двигателя, ремонти по ходова част, яко ръжда - продаден
Рено Клио '91 1.2 бензин 54 коня мисля че беше без газ, за 3 години два пъти правих предница, но пък цените са народни, голям зор с вентилатора на парното за купето - продаден
Мерцедес 190 '91 1.8 Бензин 122 коня, пробвах с газ ама не стана, яде бензин, за 3 години яко каране смених водна помпа - продаден
Опел Стра 2000 г. 2.0 ТД 83 коня, обаче върви като изоглавено, това жената го е карала повече от мен, голям зор с нафтова помпа и много скъпа(2000 лева), други ядове няма - наличен
Тук идва паузата от около 4 години в които бях само на служебни коли
Тук сменям работата и пак карам Астрата няколко месеца
Тук вече съм горд собственик на
Мерцедес S203-T 220CDI Автомат от 2005 лето.
За сега съм най-доволен от последната.
От Тойотите най-много ми хареса Авенсиса 2.2 D4D 150 кс(тия японци трябва да се научат как се правят автоматици), всичките другите все едно си им дръпнал ръчната. Бензиновите са гола вода, кал по гърба и ушите. Никакви проблеми с Тойотите, много надеждни автомобили.
Mercedes-Benz - Unlike any other!