Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

GPS що е тоимали почва у нас

• Please log in to reply
137 мнения по тази тема

#31 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 13 август 2008 - 11:40

Току що свършвам малко проби с Sygic Drive - е само на настолното ПЦ що нямам в момента друго - дано софт аза Вин Мобил или симбияан да не е толкова баглив че тва ми отрови нервите. Много разочароващо.Уж било тва онова ...ама си е багливо.попрочетох после форумите на братята ...същата работа.
Иначе са копирали менютата на томтом -е иконките и другите неща са леко подруги но логиката е същата.
Картата на Бг е 8 мегабаита -от 06.2008 -поради непрестанни сривове на софта не можах да огледам но кои какво ще да ми разправя с 8 мег не може да е хубава.

Vladek за какво е това фаилче? от рапида ми е много криво да дърпам а и дарпам в момента Томтомска карта от там и затова питам.

Останах с впечатление , че ти трябва карта на Византия
Сори
Явно криво съм те разбрал
(забрави за това)
Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#32 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 13 август 2008 - 13:24

hektore няма ли около тебе някои Бг или руснак или някои дето е в час с софта. Че около мене не познавам човек дето да плаща за карти......

Vladek - фирмите винаги си правят сметка колко ще спечелят ако се занимават с едикакво си- тоя факт е ясен... ..няма повече какво да коментирам.
Съответната прогноза е правена и за БГ - та 2 та големи и сериозни правачи на карти -Навтек и Телеатлас въобще на слагат Бг в некви сметки.То Гърция няма дори ...
Моита картаот 01.2008 за БГ за Иго е на некава бг фирма ММЦ ли не помня точно . На Гърция - картата скована от неква си Епсилон фирма...
Кат видя такива световно неизвесни фирми и .....шанса някои да направи свясна карта с мако пари е нищожен.

Колега, освен за този пич за, който писах в предишния ми пост друг човек не познавам. Пък аз съм си с легално устройство и ми върши чудесна работа за туй не съм се ръчкал и търсил карти из нета! Вчера го изпробвах ис софето и много добре си свърши работата, но пак повтарям, че ГПС-а има проблем с кварталите, които са номерирани!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#33 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 13 август 2008 - 15:27

Колега, освен за този пич за, който писах в предишния ми пост друг човек не познавам. Пък аз съм си с легално устройство и ми върши чудесна работа за туй не съм се ръчкал и търсил карти из нета! Вчера го изпробвах ис софето и много добре си свърши работата, но пак повтарям, че ГПС-а има проблем с кварталите, които са номерирани!

hektor дали си с легално или нелегално устроиство ...все тая (всъщност нелегално устроиство няма как да има) То всичките мои джиджавки съм ги купувал -не сам ги крал ама тва не означава че трябва да плащам за карти и софт ( еи тва да не се тълкува като насърчаване на пиратството.... :0_yahoo: )

Значи картите които са в мрежата са същите карти дето се и купуват-тва е 101% сигурно .Разликата е че в един случаи се плаща за ключе а в другия не се плаща.
И аз като тебе в началото - купих си Томтом-легално устроиство- и ми притябва карта за Канада за отпуската -порачах си и си платих и картата доиде в уречения ден -5 дена преди полета ми -слагам я в устроиството и ядец-не бачка.Пробвам в Томтом на 1 колега -пак неще. Проблем с връщането и парите ит.н няма но оставам без карта за отпуската...ами сега...
почва четене и след 30 мин разбирам че можело и да не се плаща за абсолютно същата карта дето преди тва исках да си платя за легалното ми устроиство.
Та така - та затова питам .Твоито нави не го знам но ако ти притрябва карта за ТТ или Миомап (иГО) -обаждаи се .

Vladek - мерси но карта за томтом за Гърция няма -то ако има щеше да се знае .Карта на Гърция. имам но за Миоп мап- дори е от 01.2008-маи като си идвах до Бг я ползвах-южните съседи кат правили картата (фирма Епсилон-предполагам е гръцка) са дали че магистралата Егнатия -Игуменица до Солун е в деиствие...а тва е далеч от истината..и навито се опитва све да ме качи на магистралта а то има само просечени дървета -даже и трактор не може да мине от там .......
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#34 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4598 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 13 август 2008 - 16:43

иГо с гласова навигация на български знае ли някой откъде може да се намери?
  • 0

#35 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 13 август 2008 - 17:02

hektor дали си с легално или нелегално устроиство ...все тая (всъщност нелегално устроиство няма как да има) То всичките мои джиджавки съм ги купувал -не сам ги крал ама тва не означава че трябва да плащам за карти и софт.

Значи картите които са в мрежата са същите карти дето се и купуват-тва е 101% сигурно .Разликата е че в един случаи се лапща за ключе а в другия не се плаща.
И аз като тебе в началото - купих си Томтом-легално устроиство- и ми притябва карта за Канада за отпуската -порачах си и си платих и картата доиде в уречения ден -5 ден преди полетами -слагам я в устроиството и ядец-не бачка.Пробвам в Томтом на 1 колега -пак неще. проблем с връщането и парите ит.н няма но оставам без карта за отпуската...ами сега...
почва четене и след 30 мин разбирам че можело и да не се плаща за абсолютно същата карта дето преди тва исках да си платя за легалното ми устроиство.
Та така - та затова питам .Твоито нави не го знам но ако ти притрябва карта за ТТ или Миомап (иГО) -обаждаи се .

Vladek - мерси но карта за томтом за Гърция няма -то ако има щеше да се знае .Картана Гр. имам но за Миоп мап- дори е от 01.2008-маи като си идвах до Бг я ползвах-южните съседи кат правили картата (фирма Епсилон-предполагам е гръцка) са дали че магистралата Егнатия -Игуменица до Солун е в деиствие...а тва е далеч от истината..и навито се опитва све да ме качи на магистралта а то има само просечени дървета -даже и трактор не може да мине от там .......

колега неправилно съм се изразил. Исках да кажа, че съм с нави в която има оптимален брой карти за европа и са доста добри дори съм изненадан колко матерял има за източна европа!
Цените доста паднаха и вече човек може да си закупи ГПС за цената на един среден клас телефон! В момента фирмата Навигон е на първо място според АДАЦ е демек последния им модел. Преди да си дойда в БГ мернах че вече има и 3Д карти-просто уникално изглежда!!!!

ето малко видео
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#36 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4598 Мнения:
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 14 август 2008 - 09:16

колега неправилно съм се изразил. Исках да кажа, че съм с нави в която има оптимален брой карти за европа и са доста добри дори съм изненадан колко матерял има за източна европа!
Цените доста паднаха и вече човек може да си закупи ГПС за цената на един среден клас телефон! В момента фирмата Навигон е на първо място според АДАЦ е демек последния им модел. Преди да си дойда в БГ мернах че вече има и 3Д карти-просто уникално изглежда!!!!

ето малко видео

Хекторе,

Филмчето е за Nav N Go (Навенгоу)- демек същата фирма която прави АйГоу (IGo). Аз за тях питам дали имат гласова навигация на БГ.
  • 0

#37 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 август 2008 - 23:15

Гласовата навигация не е за България, а за софтуера. Теглиш гласа на "Невена", мяташ го в една папка на устройството и от менюто езици избираш да плямпа на български. От тук нататък и в Париж да отидеш - пак на български ще те води!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#38 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 15 август 2008 - 11:54

Вече седмица ползвам АйГоу 8 с гласът на Невена, а в началото бях сложил Емилия ;)
Картата е сравнително, даже бих казал доста добра и подробна.
Сега се опитвам да си сложа и сгради в 3Д ма това ще почака!
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#39 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 15 август 2008 - 12:46

Ето ,
за ползващите АйГоу ,
гласовете на :
Анелия;
Невена;
Камен;
Богомил.

BG гласовете се копират в: iGO8\content\voice (без да се разархивират ) :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#40 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 16 август 2008 - 15:33

Ето ,
за ползващите АйГоу ,
гласовете на :
Анелия;
Невена;
Камен;
Богомил.

BG гласовете се копират в: iGO8\content\voice (без да се разархивират ) :icon_welldone:

А за ползващите Грмин .....нема ли некое по-нежно гласче......а
Оная крещи кат нациска .....направете обратен завой.........преизчисляване.......и т.н.
Ужас
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#41 The_Dante

The_Dante

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 18 август 2008 - 22:14

Здравейте, съфорумници! Отдавна не бях писал. Е и аз се сдобих с навигация- отказах се от Asus R700 и взех Garmin Nuvi 760. Проблема е там, че картата не е подробна, а искам тя да стане така :) . Ако може някой да направи пост точно какво трябва да изтегля от Интернет (с линкове). Четох толкова много, че вече ме боли главата и навсякъде омешена информация. Но май iGo е най-добра като за мен, но толкова информация имам насъбрана, която доста си противоречи, затова ви моля за помощ. Ако може и инструкции как да извърша инсталацията. Имам и няколко въпроса:
1. Ще се изтрие ли базовата навигационна система от Nuvi-то?
2. Ще се промени ли нещо по интерфейса на менюто на навигационната система?
Ако се сетя още нещо ще го спомена ;)
  • 0
Mercedes ML 320 CDI

#42 The_Dante

The_Dante

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 19 август 2008 - 19:49

А мога ли от сайта на Гармин да си сваля карта на България? От Германос ми казаха, че имал Nuvi-то ми имало едногодишен безплатен ъпдейт. Предполагам, че това включва и карти.
  • 0
Mercedes ML 320 CDI

#43 The_Dante

The_Dante

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 20 август 2008 - 12:08

Добре де, успях да кача BG Route картата. Nuvi-то я намира, но проблема сега е друг- показва за момент (може би 2-3 секунди) BG Route картата, но след това се връща обратно към City Navigator 2008 NT. Него го изключих но пак същото. Идеи? Veni, мисля, че кореспонденцията по Skype би станала много по-бързо. Ако желаеш можеш да си оставиш координатите на лично съобщение.
  • 0
Mercedes ML 320 CDI

#44 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 20 август 2008 - 12:41

Добре де, успях да кача BG Route картата. Nuvi-то я намира, но проблема сега е друг- показва за момент (може би 2-3 секунди) BG Route картата, но след това се връща обратно към City Navigator 2008 NT. Него го изключих но пак същото. Идеи? Veni, мисля, че кореспонденцията по Skype би станала много по-бързо. Ако желаеш можеш да си оставиш координатите на лично съобщение.

Купуваш картата
Регистрираш картата и тамагочито
Отговор по мейла ,че си ....тип-топ
Чакаш безплатни ъпдейти 1-2 години
Безплатно не можеш да я гепиш и отключиш с тамагочито

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#45 Vladek