Колега, освен за този пич за, който писах в предишния ми пост друг човек не познавам. Пък аз съм си с легално устройство и ми върши чудесна работа за туй не съм се ръчкал и търсил карти из нета! Вчера го изпробвах ис софето и много добре си свърши работата, но пак повтарям, че ГПС-а има проблем с кварталите, които са номерирани!
hektor дали си с легално или нелегално устроиство ...все тая (всъщност нелегално устроиство няма как да има) То всичките мои джиджавки съм ги купувал -не сам ги крал ама тва не означава че трябва да плащам за карти и софт ( еи тва да не се тълкува като насърчаване на пиратството....
)
Значи картите които са в мрежата са същите карти дето се и купуват-тва е 101% сигурно .Разликата е че в един случаи се плаща за ключе а в другия не се плаща.
И аз като тебе в началото - купих си Томтом-легално устроиство- и ми притябва карта за Канада за отпуската -порачах си и си платих и картата доиде в уречения ден -5 дена преди полета ми -слагам я в устроиството и ядец-не бачка.Пробвам в Томтом на 1 колега -пак неще. Проблем с връщането и парите ит.н няма но оставам без карта за отпуската...ами сега...
почва четене и след 30 мин разбирам че можело и да не се плаща за абсолютно същата карта дето преди тва исках да си платя за легалното ми устроиство.
Та така - та затова питам .Твоито нави не го знам но ако ти притрябва карта за ТТ или Миомап (иГО) -обаждаи се .
Vladek - мерси но карта за томтом за Гърция няма -то ако има щеше да се знае .Карта на Гърция. имам но за Миоп мап- дори е от 01.2008-маи като си идвах до Бг я ползвах-южните съседи кат правили картата (фирма Епсилон-предполагам е гръцка) са дали че магистралата Егнатия -Игуменица до Солун е в деиствие...а тва е далеч от истината..и навито се опитва све да ме качи на магистралта а то има само просечени дървета -даже и трактор не може да мине от там .......