Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въпрос за алармаW210

• Заключена тема Тази тема е заключена
16 мнения по тази тема

#16 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 02 юли 2008 - 21:31

Здрасти!Много вероятно е да имаш такова нещо,пробвай като заключваш колата остави я с отворени прозорци и задръж копчето за заключване ако не се вдигнат стъклата значи нямаш такава екстра,но повечето МБ след 97-98 я имат също така и прозорците се свалят като задържиш копчето за отваряне.Пробвай и ако имаш ще черпиш по бира и то скоро и аз съм от Петрич :beer: :4036:

Гарантирано тази възможност за вдигане на прозорците си я има.
Предполагам колегата просто не е знаел.
И само да допълня, че тази възможност, изобщо няма нищо общо с фабричната аларма.
Индикаторите на огледалото, IR датчика под него, ключа и вдигането на стъклата са по-скоро функции на системата за заключване.
Имобилайзера също е съвсем отделен възел.
Алармата е просто допълнителен модул и всичките тези неща си работят дори и да не е монтирана фабрично.
При мен е точно така.
Ако изобщо е монтирана, то тя е единствено и само аларма.

И накрая малко офтопик, ама направо ви се чудя за чий ги барате тези прозорци?!?
При мен климата е винаги на 19 градуса, стъклата са нон-стоп вдигнати и бройката на отварянето им за почти 2 години ще се намести на пръстите на двете ми ръце.
Задните дори не знам дали работят - честна пионерска!
Отвън средата е агресивна - студ, жега, смрад, прахоляк и мърсотия... :icon_coolgrin:
  • 0

879897.png

#17 ThugLord

ThugLord

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:Petrich,Vizdol

Публикувано 05 юли 2008 - 18:44

има я ;) много благодаря 4е ми казахте как става ;) просто нямам думи как да ви благодаря ;) :allhail:
  • 0
Публикувано изображение
If it ain't bout money, money
U ain't sayin nuthin

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни