схема на ключ
Започната от mbc, 27 юни 2008 - 13:31:53
31 мнения по тази тема
Публикувано 26 май 2009 - 13:44
Точно днес си сменях батерийките и не съм правил никакви синхронизации, пък бях прочел, че има нещо такова. Всичко си работи.
Публикувано 10 юни 2009 - 17:07
сложи си отново 2025,..и синхронизирай ключа!
заключваш ръчно вратите,...щракаш 2 пъти срешу дръжката на шофера,..и бегаш да я отключиш от пасажерската врата,...после даваш на контакт!
Ако не става по този начин,...пробвай варианта-два пъти срещу огледалото за обратно виждане,..после на контакт!
И вариянт 3- заключваш ръчно всички врати,...отключваш пасажерската,влизаш вътре,щракаш 2 пъти и даваш на контакт!
Па нищо не казваш как е с другия ключ,..работи ли централното,пали ли мотора!
Успех!
Ако не става нищо -бегай да ти я четат с диагноза!
Имам питане отностно тези синхронизации. Те са за ключа с 1 бутон нали? Другото което искам да попитам е .. като натисна копчето на работещия ми ключ светва за половин секунда слабо червено и като го задърва светва още веднъж но по силно червено и за малко по-дълго. С неработещия ключ като натисна веднъж не светва но като го задържа светва по силно като задържането при работещия ключ. Ключа беше без батерии доста време. Като погледна през камера на ГСМ работещия си свети бяло а неработещия не. Има ли смисъл да го мъча да го оправям? Благодаря Ви.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни