Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 05 януари 2010 - 17:31
Здравейте!
Понеже и аз на доста пъти съм несериозен предлагам да почнем от далече. Примерно да се разберем за първата неделя от месец февруари като дата е 7-ми.
Аз съм съгласен и ще си наредя така нещата, че да мога да дойда!
Нека който има желание скоро да се съберем да пише тук или на ЛС!
Понеже и аз на доста пъти съм несериозен предлагам да почнем от далече. Примерно да се разберем за първата неделя от месец февруари като дата е 7-ми.
Mercedes-Benz W201
Публикувано 06 януари 2010 - 09:07
Нейчев за много години. и аз ще съм там(...) време е нещо да се видим сериозните и не толкова сериозни фенове на марката в нашето скромно градче.
Пишете ме и мен.
Пишете ме и мен.
Здравейте!
Публикувано 06 януари 2010 - 11:55
Аз вече казах кога и ще съм там! Който иска да заповяда
Mercedes-Benz W201
Публикувано 06 януари 2010 - 19:26
Колеги търся един ваш съгражданин
Ивайло може би и такъв му е ника
кара Ц класа тъмно синя лачена с пластини на клуба на номера
Днес си поговорих с него на Румънското посолство в София ама ми светна зелено и трябваше да тръгвам , а той още чакаше неговия светофар
Днес си поговорих с него на Румънското посолство в София ама ми светна зелено и трябваше да тръгвам , а той още чакаше неговия светофар
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 януари 2010 - 19:50
Колеги търся един ваш съгражданин
Колегите във Варна най-вероятно не познават Иво,
тъй като той прекарва повече време извън родният си град
Телефона му няма как да ти дам
но можеш да му пуснеш едно ЛС - ТУК.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 08 януари 2010 - 18:56
За много години на всички !!!! Нейчев,честит рожден ден. Много здраве ти желая и весело изкарване......... Иване,на 7-ми в 1400 ако те няма.........................ще ти дрънна . Колегата даймлер и той да драсне нещичко,верно че дълги празници щеше да кара,ама вече сме 8-ми януари ПОЗДРАВИ !!!!
Публикувано 08 януари 2010 - 19:25
Мерси Колега! Надявам се ще се видим на 07.02.10г в 14:00ч на полигона. А може и по рано да пием кафе при Дидо
Mercedes-Benz W201
Публикувано 16 януари 2010 - 22:50
Колеги кой има намерение да идва на 07.02.10г от 14:00ч на полигона?
Нека се преброим доколкото е възможно...?
Mercedes-Benz W201
Публикувано 18 януари 2010 - 23:12
Нейчев,то и за 3-ти януари уж се бяхме преброили подобаващо в форума и в крайна сметка бях само аз и един непознат за мене колега,ама поне поприказвахме на по биричка и картофки доло на "хавай".Дай-боже на седми да се посъберем повечко колиКолеги кой има намерение да идва на 07.02.10г от 14:00ч на полигона?
Публикувано 20 януари 2010 - 17:09
Има възможност да се присъедини един нов колега в мое лице към вас при положение, че съм във Варна . Мястото не е от значение поне за мен !!!
Публикувано 20 януари 2010 - 17:59
Добре Дошъл във Форума Колега!Има възможност да се присъедини един нов колега в мое лице към вас при положение, че съм във Варна . Мястото не е от значение поне за мен !!!
Надявам се че ще намериш време да се видим на 7-ми. Мястото ще се уточни, но за сега е на полигона под кв.Почивка
Поздрави!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 20 януари 2010 - 20:13
Мерси мерси а мястото ми е идялно . Ще се опитам .
Публикувано 28 януари 2010 - 20:41
здравейте колеги от скоро съм във форума и ще се радвам да се запозная с вас наскоро си купих 124 купе но е малко в ремонт и ако е готова до тогава 6те доида със сигурност поздрави
Публикувано 28 януари 2010 - 23:00
Лъзгаво не лъзкаво, датата е определна. А и както всички знаят заведенията (искам да кажа "кръчмите") не са никак надалеч което е повод да се видим на "поне" чаша вино или чай с ром!Гледах прогнозата на руснаците.За варна го дават "-8"-градуса на 7-ми.Ако познаят дано поне не е много лъзгаво.ПОЗДРАВИ !!!!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 29 януари 2010 - 16:18
с моя автоматик голямо лъзгане ще пада
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни