Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 05 март 2009 - 21:37
здр колеги аз предложих всяка седмица да се събираме на кафе......и защо не имам доста сносно заведение намира се на "дрин"№40 до новия светофар на колхозния с/у денонощния супер "камчия" на СВА .Можем да се савираме там примерно в неделя сутринта. преложете варианти....кръчмата и картофите от мен
Публикувано 05 март 2009 - 21:46
здр колеги аз предложих всяка седмица да се събираме на кафе......и защо не имам доста сносно заведение намира се на "дрин"№40 до новия светофар на колхозния с/у денонощния супер "камчия" на СВА .Можем да се савираме там примерно в неделя сутринта. преложете варианти....кръчмата и картофите от мен
Публикувано 07 март 2009 - 09:33
утре ще ви чакам в 10.00
Прикачени файлове
Публикувано 07 март 2009 - 18:12
КАФЕ "ДЕНЗА"
снимки утре
КАФЕ "ДЕНЗА"
снимки утре
Публикувано 07 март 2009 - 21:02
Точно където се пресича с ул.Д-р Пискюлиев
Публикувано 07 март 2009 - 21:14
Публикувано 08 март 2009 - 22:18
срещтата днес мина много приятно...събрахме се 7 фена....но има тенденция за увеличаване ...абе имаме движение побъбрихме си доста,и бе единодушно одобрено да е всяка седмица....в неделя в 10.00 така се разбъбрихме 4е се сетих за снимки след това
нищо, ще се оправим
има и предложение да се събираме и през седмицата, вечер за да си поркаме, понже някои отсъстват неделя...от моя страна няма проблем...предоставям заведението...и някои екстри които още не съм измислил
ще отделя и 1-на почетна стена за снимки на всички нас..и изобщо всичко свързано с нашата любима марка
хайде колеги атака отпушихме и варна
нищо, ще се оправим
има и предложение да се събираме и през седмицата, вечер за да си поркаме, понже някои отсъстват неделя...от моя страна няма проблем...предоставям заведението...и някои екстри които още не съм измислил
ще отделя и 1-на почетна стена за снимки на всички нас..и изобщо всичко свързано с нашата любима марка
хайде колеги атака отпушихме и варна
Този пост е редактиран от W140: 08 март 2009 - 22:23
Публикувано 09 март 2009 - 16:38
Добра срещичка се получи. Не се сетих и аз да направя мако снимки, ама другия път няма да забравя да си взема техниката
.
По принцип съм по навит седмичните срещи да са в делнични дни вечерта, защото често неделята отсъствам от града. А и като гледам по срещите на други клубове забелязвам че през делничните дни се получават най-масовите събирания
По принцип съм по навит седмичните срещи да са в делнични дни вечерта, защото често неделята отсъствам от града. А и като гледам по срещите на други клубове забелязвам че през делничните дни се получават най-масовите събирания
Публикувано 13 март 2009 - 21:00
Щастлив съм да обявя, че подновявам участието си в редовните срещи...
10:00 в Неделя на опоменатото място. ;-) Ако котка не ми мине път... там съм... :-)
10:00 в Неделя на опоменатото място. ;-) Ако котка не ми мине път... там съм... :-)
Мерцедес не е марка автомобил, а начин на живот!
Публикувано 20 март 2009 - 13:49
Ето и малко снимки от последните две срещи. Сори за закъснението . пускам линк към албум:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Публикувано 20 март 2009 - 23:55
естествено колега ......
поел сам сериозно ангажимента
Колеги , на предната среща коментирахме евентуално тръгване за Трявна . Уговорката беше да пишем в края на седмицата.
Е мисля , че времето дойде. Аз ви предлагам , ако има ентусиасти да се съберем на едно представително ходене през неделя по-раничко през деня до Трявна, което както стана ясно на срещата е доста близо до В. Търново. Факт е ,че можем да представим сериозните от Варна с дори и кратък парад през Трявна. Предложението , което имам е да тръгнем през неделя по раничко за Трявна за да хванем колегите , които около нашето пристигане ще сядат да пият кафе. Ще си поговорим и ще докажем , че има сериозни фенове на марката в така забравения през зимата град Варна
Очаквам коментарите ви в темата и ще бъда много щастлив ако се намерят повече собственици , които са готови да пожертват някой лев за гориво и време за нещо различно от еднообразното за повечето ежедневие.
ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОКАЖЕМ НА КОЛЕГИТЕ ОТ ФОРУМА като една наистина сплотена и сериозна група.
За информация по пътя към Трявна апелирам да демонстрираме образцова култура на шофиране и просто да популяризираме любимата на всички ни марка със съвестни собственици.
П.С. Съжалявам , че забавих снимките , но съм в командировка и се прибирам в родното градче утре късно вечерта.
Публикувано 22 март 2009 - 13:00
И така срещата днес премина доста успешно събрахме се 8-9 почитатели на Марката и един кандидат-колега
Другата седмица от 10ч на същото място. А на 05.04.09г. месечната сбирка на паркинга под кв.Почивка.
Има само 2-3 снимки и то от масата другия път повече. За снимки очкаваме включване от колегата ikoleman.
Другата седмица от 10ч на същото място. А на 05.04.09г. месечната сбирка на паркинга под кв.Почивка.
Има само 2-3 снимки и то от масата другия път повече. За снимки очкаваме включване от колегата ikoleman.
Mercedes-Benz W201
Публикувано 22 март 2009 - 23:01
За всички желаещи да присъстват на събиранията искам да кажа, че всяка неделя от 10.00ч сме при колегата dido_dolara заведението му се намира в гр.Варна ул. "Дрин" №40 до новия светофар на колхозния с/у денонощния супер "Камчия" на СВА.
Регулярните срещи са всяка първа неделя на месеца на същото място от 15:00ч - Полигона под кв. Почивка. Намира по пътя за Златни Пясъци след Бензиниостанция Шел веднага вдясно и надолу по пътя вляво, когато видите Мерцедеси там сме!
Надявам се повече няма да има постове от сорта "кога...къде...как...с кого"
Нека всички почитатели на марката да се организираме и превърнем любовта към любимата Марка в празник!
И нека колегите от североизточна България да се активизират говоря не само за Варна, а и Добрич, Шумен, Разград, Балчик, Каварна, Шабла и въобще фенове от където и да са
Регулярните срещи са всяка първа неделя на месеца на същото място от 15:00ч - Полигона под кв. Почивка. Намира по пътя за Златни Пясъци след Бензиниостанция Шел веднага вдясно и надолу по пътя вляво, когато видите Мерцедеси там сме!
Надявам се повече няма да има постове от сорта "кога...къде...как...с кого"
Нека всички почитатели на марката да се организираме и превърнем любовта към любимата Марка в празник!
И нека колегите от североизточна България да се активизират говоря не само за Варна, а и Добрич, Шумен, Разград, Балчик, Каварна, Шабла и въобще фенове от където и да са
Mercedes-Benz W201
Публикувано 28 март 2009 - 21:58
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА