Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 14 април 2009 - 18:02
Колеги от Варна ,нека нещата минат на следващото ниво. Нека почнем да се организираме като хората ,нека седнем и да се разберем . Кой какво иска ,Кой къде иска и т.н.
Нека почнем да обсъждаме възможното минаване към официални "мембъри" на клуба. И да обсъдим начини да привлечем още ентусиазци. Друго което предлагаме - цитат
" Да започнем след всяка сбирка да правим поход до някаде с колите ,така казано в Редица. Да се покажем ,да се Докажем ... "
Мерси за разбирането и вниманието. Лека и безаварийна.
п.с. Колегите предложиха за Facebook група ,относно Варненските колеги.
Цък
Нека почнем да обсъждаме възможното минаване към официални "мембъри" на клуба. И да обсъдим начини да привлечем още ентусиазци. Друго което предлагаме - цитат
" Да започнем след всяка сбирка да правим поход до някаде с колите ,така казано в Редица. Да се покажем ,да се Докажем ... "
Мерси за разбирането и вниманието. Лека и безаварийна.
п.с. Колегите предложиха за Facebook група ,относно Варненските колеги.
Цък
Публикувано 14 април 2009 - 18:32
Добро е като идея и е хубаво следващия път да обсъждаме това на живо,а не да се разделяме на групички и да се любуваме на возилата си.
Публикувано 12 май 2009 - 22:55
Здравейте, за неразбралите може ли да повторите деня и часа на срещата. Четох четох и разбрах от 15 часа на почивка иотидох една неделя но никой не намерих . Поздрави
Публикувано 13 май 2009 - 18:20
Здравейте, за неразбралите може ли да повторите деня и часа на срещата. Четох четох и разбрах от 15 часа на почивка иотидох една неделя но никой не намерих . Поздрави
Здравей колега, срещата е месечна и се провежда само първата неделя от месеца, мястото и часа са правилни
Публикувано 13 май 2009 - 20:50
Е значи все пак съм разбрал нещо ) А защо не стане седмична??? Няма ли да има достатъчно желаещи за по чести сбирки??? ) Аз съм прохождащ фен и с удоволствие бих се присъединил към сбирките и дригите мероприятия, ако има такива ) Поздрави!
Публикувано 14 май 2009 - 15:23
Здрасти колега. Ежеседмичните срещи са в заведението на 1 друг колега , заведението се намира ( Цитат Нейчев ) " За всички желаещи да присъстват на събиранията искам да кажа, че всяка неделя от 10.00ч сме при колегата dido_dolara заведението му се намира в гр.Варна ул. "Дрин" №40 до новия светофар на колхозния с/у денонощния супер "Камчия" на СВА. " Ако незнаеш къде горе долу се намира ,използвай Google Earth.
Извинявам се на колегите че пропуснах 2 или 3 неделни срещи ,просто ми се обадиха да ходя на работа тогава ииии знаете как е. Тази неделя обаче съм на линия.
Хайде със здраве и безаварийно.
Извинявам се на колегите че пропуснах 2 или 3 неделни срещи ,просто ми се обадиха да ходя на работа тогава ииии знаете как е. Тази неделя обаче съм на линия.
Хайде със здраве и безаварийно.
Публикувано 28 май 2009 - 05:48
Тази седмица се надяваме да сме повече Аз най-вероятно в кафето на Адаша няма да дойда ,но на полигона ще съм там ...
Лека и безаварийна
Лека и безаварийна
Публикувано 31 май 2009 - 07:07
Седми се пада,освен ако няма някаква промяна.?Аз лично съм си подредил нещата за да съм свободен на 7-ми май.
Публикувано 13 юни 2009 - 23:27
Колеги,ако всичките се издумкаме в кафето на долара,в неделята-ще има правостоящи по целия "дрин"-чак до "Владислав".Да измислим някое по-просторно място.Полигона,преди "почивка"си е добре,но най близкото заведение-дотам е бара,на втория етаж на "пикадили-парк" и за да стигнеш дотам,от полигона-трябва да ходиш да правиш обратен чак на "траката",а после още един,до делфинариума.Давайте още някакви идеи,че вижте,колегите от западна българия как се сформират,набързо,за такива неща
Публикувано 05 декември 2009 - 19:29
Времето за среща е 14ч.,а ако има някой Николай,моряк,банкер и др.,още по-добре!
Публикувано 05 декември 2009 - 21:05
Има и от добрич стига да се организираме и точно каде ще е срещата
Публикувано 05 декември 2009 - 23:46
аз някак си оспях да се освободя за 14 часа и ще съм на полигона след пикадили парк преди входа за крайбрежната алея. освободил съм се до 15и30 ,че след това имам ивент в магазина.Колега 'ikoleman',аз мисля че всеки има доброто желание да се събираме всяка първа неделя,а било то на кафе или на открито,за по лафче.За часа-нямам идея,ама си мисля,че ако дойда в 12 ще бъдем само двамата,но незнам де.И другите да пишат,че то стана вече утре. ПОЗДРАВИ !!!!
ще се радвам да се съберем повече колеги а не да се излагаме пред колегите от хонда , които са обикновенно там и са нашия брой по 4.
До утре в 14 часа.
Публикувано 01 януари 2010 - 03:22
За много години на всички варненски фенове. Да сте живи и здрави много успехи в личен и професионален план,много любов и много пари.Нови Мерджани но не прекалено много толкова колкото да сте доволни На 3-ти както обикновенно по обед нали??? Смятам да довлека и колегата каменски ако иска де хахаха
Публикувано 03 януари 2010 - 16:41
За много години !!!!! и за много мерцедеси Открихме 2010-та,но само с два мерцедеса.Ей ,Митак, ти нали щеше да идваш,че и с каменски.Валеше снежец,но не беше толкова студено
Публикувано 03 януари 2010 - 17:54
Аз просто нямаше как да доида бях на село.
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни