Футболен отбор на МБКБклон София
Започната от House M.D., 22 май 2008 - 14:59:28
298 мнения по тази тема
Публикувано 17 октомври 2008 - 17:27
еееее
най сетне се обади и ти К 79.....
И аз съм навит на този вариант тига да не е егати сумата този терен
Публикувано 17 октомври 2008 - 18:03
Еееее,еееее
иде реч за няколко бирички все пак - около 20лв. за месец на калпак
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 17 октомври 2008 - 18:30
Направо който може в сряда да дава 20 лв и да се почваме.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 19 октомври 2008 - 12:23
А аз отпадам тотално, четвъртъка ми е много тежък ден !!!
Публикувано 20 октомври 2008 - 11:06
е може петък да е ще се разберем нещо в сряда :О
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 03 ноември 2008 - 21:53
Пичов,
в Сряда или Четвъртък ще ходя да предплатя първият месец за зимен сезон '08 - '09г.
Цената е 200лв. на месец, което са 4 пъти по един час на закрит и осветен терен!
Мястото и часът ще напиша допълнително след като ми ги потвърдят категорично,
но ще бъде четвъртък около или след 19:30 (няма много опции).
Засега имам 4-ма човека :
Аз, Митко Новков, и други двама пичове!
Очаквам бройката и на Фиатаджиите,
но се надявам и Вие да ми потвърдите
Записванията ги правя тук или по тел ,
и се надявам на сериозност и ангажираност от Ваша страна
в Сряда или Четвъртък ще ходя да предплатя първият месец за зимен сезон '08 - '09г.
Цената е 200лв. на месец, което са 4 пъти по един час на закрит и осветен терен!
Мястото и часът ще напиша допълнително след като ми ги потвърдят категорично,
но ще бъде четвъртък около или след 19:30 (няма много опции).
Засега имам 4-ма човека :
Аз, Митко Новков, и други двама пичове!
Очаквам бройката и на Фиатаджиите,
но се надявам и Вие да ми потвърдите
Записванията ги правя тук или по тел ,
и се надявам на сериозност и ангажираност от Ваша страна
Публикувано 03 ноември 2008 - 21:57
мен защо не ме броите и аз съм вътре
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 03 ноември 2008 - 22:06
6
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 03 ноември 2008 - 23:47
може ли ако е удобно все пак и не ви притеснявам де....да кажете ПОСЛЕДНО в коя зала ще се рита
дано не съм ви притеснил много много
Публикувано 04 ноември 2008 - 09:03
Още не е много сигурно, но най - доброто което можах да намеря еможе ли ако е удобно все пак и не ви притеснявам де....да кажете ПОСЛЕДНО в коя зала ще се рита
един от закритите терени на стадион Академик!
Все още не е 100% сигурно, докато не дам аванса разбира се
п.с.Опитах с онази за която говорихме в ИЧС-то,
но всички възможни часове бяха раздадени, с изключение на събота и неделя рано сутринта - лигично нали
Публикувано 04 ноември 2008 - 12:33
Единственот което мога да кажа- доида ли в Бг - очертава се някъде догодина -април ,маи ще доида да ритам поне 1 път.
Иначе съм виртулно с вас всяка сряда- тука в фирмата персонал шефа е фен на футбола и уреди да фирмата да плаща а ние да ритаме .... так че всяка сряда винаги се събират поне 10 колеги се рита редовно.
Иначе съм виртулно с вас всяка сряда- тука в фирмата персонал шефа е фен на футбола и уреди да фирмата да плаща а ние да ритаме .... так че всяка сряда винаги се събират поне 10 колеги се рита редовно.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 10 ноември 2008 - 10:38
Сори, че не съм писал толкоз време, но бях без комп!
Да дам и полагащото се от мен:
В четвъртък (06.11.'08г.) се видяхме с Левски и той ми даде на ръка 60лв.,
което прави, че той е платил за себе си и за още 3-ма от Фиат Клуба.
Аз от своя страна събрах от нашите и като цяло платих и резервирах терена до края на Ноември.
Засега сме както следва:
1.Левски
2.Митко
3.Другият Митко
4.НиколоФ
5.Аз
6.Хамъра
7.Славчо
8.Скай
9.Ииввоо
10.Ивайло
11.Митко Новков
Имах предвид двама приятели(външни за двата Клуба) , които изявиха желание да ритат с нас, но предпочитам засега да не ги включвам, за да може да дадем шанс на още някой да се включи ay.gif
Имам в себе си и оригинал на бележката за внесена сума, но не можах да я сканирам и да я пусна тук за удостоверяване на вноската, за което моля да бъда извинен, но ще Ви я покажа като се видим!
п.с. Терена и часа на срещата:
Стадион Академик, всеки четвъртък среща 0т 19:00 до 19:15ч. след което мача започва и продължава един астрономически час - 19:30 до 20:30ч.
Терена е осветен и ограден! Не е закрит - неможах да се доредя до него , но са ми го обещали като се освободи да ни го дадат!
Пред стадиона има голям паркинг със свободен достъп за играещите. Искам само да уточня, че този паркинг е непосредствено пред стадиона, а залепен до него е и един платен паркинг - някой да не се обърка!!!
Да дам и полагащото се от мен:
В четвъртък (06.11.'08г.) се видяхме с Левски и той ми даде на ръка 60лв.,
което прави, че той е платил за себе си и за още 3-ма от Фиат Клуба.
Аз от своя страна събрах от нашите и като цяло платих и резервирах терена до края на Ноември.
Засега сме както следва:
1.Левски
2.Митко
3.Другият Митко
4.НиколоФ
5.Аз
6.Хамъра
7.Славчо
8.Скай
9.Ииввоо
10.Ивайло
11.Митко Новков
Имах предвид двама приятели(външни за двата Клуба) , които изявиха желание да ритат с нас, но предпочитам засега да не ги включвам, за да може да дадем шанс на още някой да се включи ay.gif
Имам в себе си и оригинал на бележката за внесена сума, но не можах да я сканирам и да я пусна тук за удостоверяване на вноската, за което моля да бъда извинен, но ще Ви я покажа като се видим!
п.с. Терена и часа на срещата:
Стадион Академик, всеки четвъртък среща 0т 19:00 до 19:15ч. след което мача започва и продължава един астрономически час - 19:30 до 20:30ч.
Терена е осветен и ограден! Не е закрит - неможах да се доредя до него , но са ми го обещали като се освободи да ни го дадат!
Пред стадиона има голям паркинг със свободен достъп за играещите. Искам само да уточня, че този паркинг е непосредствено пред стадиона, а залепен до него е и един платен паркинг - някой да не се обърка!!!
Публикувано 13 ноември 2008 - 09:07
Не остана време,За утре,
записалите се се събираме в 19ч. точно тук!
ей, пак успяхме да се вдигнем май
Добре , че е Хамъра та да ми дава зор
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни