Футболен отбор на МБКБклон София
Започната от House M.D., 22 май 2008 - 14:59:28
298 мнения по тази тема
Публикувано 22 август 2008 - 16:13
Дори и топката се оказа че е от клуба
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 22 август 2008 - 17:20
Малиииййййй
кой са го изпържили така
кой са го изпържили така
Публикувано 22 август 2008 - 18:52
Ако бяхте дошли щяхте да знаете
Иначе нищо фрапантно . Крум пазеше , аз стрелях и той я отби с крак. Вижда се резултата
Иначе нищо фрапантно . Крум пазеше , аз стрелях и той я отби с крак. Вижда се резултата
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 25 август 2008 - 10:32
Мерцедес си е Мерцедес - навсякъде е с мен, дори и на теренаАко бяхте дошли щяхте да знаете
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 04 септември 2008 - 22:41
стегнете се ..ли... не знам нови трансфери ли ще правите но бяхте безумно слаби.....срещу фиатите......
Публикувано 04 септември 2008 - 22:42
размазахме ви......
Публикувано 05 септември 2008 - 08:13
Е колега, все пак в природата има някакво равновесие. Като застрадате с тия Фиатки поне на футбол да Ви върже!!!!
Публикувано 05 септември 2008 - 10:53
ето снимките от днешната футболна среща
Ст.треньор -PEPINO
Фотограф -IIVVOO
Ивоо,
кви са тез звездички бре?
Ох мамоооо,
как боли само
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 06 септември 2008 - 18:13
Крумееееееееееееееееееееееее, както така и иначе си в хореографското, да те пратиме малко горе при балерините да те вкарат малко в час!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 07 септември 2008 - 15:35
аве аз съм вашия човек играх в черно море а преди това в овеч провадия и мога да кажа че съм се родил сфутболна топка дна десния крак ..... значи на арката четжъртък 18.30 там съм стига да ме искате и да има място
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 08 септември 2008 - 10:22
Ей тия Фиати бе!!!!!!!!! В четвъртък ще активизирам старите кокали и ще гледам да дойда да видим за какво става въпрос. Ние си играем кажи речи 2 месеца те ни пращаха по 1 съгледвач , направиха тактика и се явиха. Ама бас давам, че повече и няма да се вяснат като гледам с какви дарования ще се представим!
Публикувано 09 септември 2008 - 00:08
хаххаххахахахаа....мечтатели.....
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни