Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Япониябез коментар

• Please log in to reply
36 мнения по тази тема

#31 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 16 май 2008 - 23:38

Ооо климатроника се троши вече.Оправих го преди година.

Термостат още не съм търсил.
Вчера нали го карах и днес се нагъзих под него да видя дали не е мокро от скоростите и видях,че през ноща се е образувала една капка от скоростно масло,която още не е капнала на земята :( .Дано още се изкапва от някъде където се е събрало още при ремонта,че доста са оливали при поправката.Дано дано дано :allhail: дано не сълзи от самата кутия.
Термостата почака още няколко дена.
  • 0

#32 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 май 2008 - 03:06

Бе тия не се трошели много ма какво е малко аз така и не сьм разбрал.Е го Духчо,скьсал един маркуч под вьздушната помпа,ни дильра го има ни моя магазин,сложих му един Бьлгарка марка до намирането на Немска.Като се навирах под него обаче гледам,че водната помпа сьлзи.Сега фьрлям ези/тура кой да е пьрви - Мрака за маншон на полуоската или Духчо за водна помпа и маркуч.Май ше си заплюя канала на моя майстор за един ден и айдеееее,пак оклепан до ушите.

ААААА и маркучи сьс спирачна течност на Мраба бе,това го забравих,ясно кой ше е пьрви НА КАНАЛА.Баси как ми трябва един канал ма много ми трябва.
  • 0
.

#33 Vic Vega

Vic Vega

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 22 ноември 2008 - 20:35

Това е една от най-впечатляващите гледки, които съм виждал. Тия японци са ненормални. Това е любимия ми модел, няма толкова стилно изглеждащ и респектиращ друг автомобил!
  • 0
Публикувано изображение

#34 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 ноември 2008 - 21:46

:icon_coolgrin: :beer: ТОЧНО

А ако знаеш колко лесно се кара еле в градове като Лас Вегас................аз бях там с моя и се накефих как седят и те чакат,пьт ти правят,пускат те,няма засичания....................и леко странно те гледат.

Моите и двата са черни,куките са като муха на лайно,а ние просто си караме с жената. :ph34r: :ph34r:
  • 0
.

#35 Vic Vega

Vic Vega

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 10 декември 2008 - 21:24

Имаш страхотни коли! Браво, за добрия вкус. Надявам се скоро да си взема един W140, въпрос на време е по-скоро, но до някъде и на пари. За това не искам да избързвам.
  • 0
Публикувано изображение

#36 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 декември 2008 - 22:03

В Англия са без пари,тук яко им паднаха цените,в БГ номера е да попаднеш на читава,в Азия са майка си и баща си....................кажи,че си тук и за 9 бона взимаш кукла по това време.Има и за по 3 ма ти трябва сервиз и още 10 000 за инструменти. :D
  • 0
.

#37 Vic Vega

Vic Vega

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 11 декември 2008 - 00:08

Да, ама с десен волан. То и тук има по 9 бона от този модел, но не ми се мисли, колко още ще трябва да дам след това за да я подкарам нормално.

Иначе съм чувал, че с 350 TD има най-много проблеми, докато S300 дизел и бензиновите S420 са най-стабилните модели. Зависи вече, как е поддържан де, то пробега на всичките е доста голям, въпреки, че в сайтовете за продажба на автомобили дават някакви смешни цифри.

Наистина, след това поддръжката на подобно возило си е солена, но в зависимост в какво състояние си го взел, може да стане изключително солена. Някой го беше казал тук - най-скъпия Мерцедес е евтиния.
  • 0
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни