Япониябез коментар
Започната от BENZBOSS, 11 май 2008 - 05:07:24
36 мнения по тази тема
Публикувано 12 май 2008 - 22:07
Единствено 18" бъбреци от купето ако ше ги сменяш ма и с тез доста добре изглежда и друго искам да ти кажа за новата ти колица, но се въздържам поради опасение да не ти я урочасам ти сам се сети какво ще ти кажа!
W211-Avantgarde
Публикувано 13 май 2008 - 03:40
Кажи смело,аз сьм и баял против уруки
Много и малки тия джантета и много льскави.Или ще са черни Брабуси,18 АМГ петицата или спица на АМГ като тия долу на снимките.Имат от SL 17 ма са малки и офсета им скапан.
Мерак ми е и то голям ма все едни драни излизат не си е работа.Има време обаче,и това ще стане.

АМГ 18
Много и малки тия джантета и много льскави.Или ще са черни Брабуси,18 АМГ петицата или спица на АМГ като тия долу на снимките.Имат от SL 17 ма са малки и офсета им скапан.
Мерак ми е и то голям ма все едни драни излизат не си е работа.Има време обаче,и това ще стане.

АМГ 18
.
Публикувано 16 май 2008 - 17:32
Относно бебчето ти, по-лъскава 140-ска не съм виждал даже и на снимки немам думи ама никакви като я видях и ме обзе едно странно чувство хаха сега се замислям ти какво си изпитал като си отишъл да я гледаш
друго за тия джанти ти говорех аз
а случайно попаднах на тези и са доста симпатични
Що се отнася до АМГ джантите мое мнение, че оригиналните, предназначени точно за този модел ще седят най-добре.
а случайно попаднах на тези и са доста симпатични
Що се отнася до АМГ джантите мое мнение, че оригиналните, предназначени точно за този модел ще седят най-добре.
W211-Avantgarde
Публикувано 16 май 2008 - 17:57
Аз на мойта и търся джанти които идват със Спорт пакета много и седят ако и ги сложа ще стане 1 към 1 с тази
Прикачени файлове
W211-Avantgarde
Публикувано 16 май 2008 - 18:09
Относно бебчето ти, по-лъскава 140-ска не съм виждал даже и на снимки немам думи ама никакви като я видях и ме обзе едно странно чувство хаха сега се замислям ти какво си изпитал като си отишъл да я гледаш....................
Като я видях беше льсната ма не по моя стандарт.Аз не я и исках тогава,не и за тия пари дето я продаваше.
След като е взех колата я измих с препарат за миене на чинии,това се прави за да и падне старата вакса,че не я знаех каква е и кога е слагана.
След това я минах по леките забележки с паста за премахване на драскотини.
След пастата и теглих един клей бар,едно като пластелин с големината на сапун,обира наслагванията по боята.
След него и пернах пьрва стьпка ЗАЙНО,чаках я малко и втора стьпка ЗАЙНО,запечатва се боята много добре с това,по 6 месеца кара.
След ЗАЙНОТО му пернах една НТХ на Магуайарс,ваксичка такава една,да има.
Сляд ваксата му пернах едно 3М което реално е "бьрза вакса",но целта е да обере каквото се е замазало от старата.След него я почаках 2 дни,че някои от ваксите искат по 24 часа за да хванат и я измих.
И тия дни само да ми остане време ще я измия пак,ще я паркирам на добра светлина,ще си взема фотото и ще ви подразня малко.
Клей бара пьрво го пробвах на Духа как е,че да машеш по черна боя нещо което сьбира дребни твьрди частици ..............не е лесно,ефекта може да е ТВА КОЙ ГО Е ШКУРИЛ...............
Джанти излязоха на пазара,нови с гуми на 5000 километра,18 размет на 275 от ЦЛС ма леко ми бяга офсета и натоварена ше лопа по калниците.Ма ка ме е яд деееееба,ма нищо де,други ше кльвна аз.
.
Публикувано 16 май 2008 - 19:00
Чак ти се зачудвам понякога как така изкарваш пари за поддръжка на 3 Мерца същевременно си имаш време да им се лигавиш аз за лигавене мога да отделя неделята в най-добрия случай. С тез лодки да не прекарваш разни работи дето правят екшън филми на такава тематика
W211-Avantgarde
Публикувано 16 май 2008 - 19:20
Е ти па все едно са 3 любовници
Нищо сложно няма,3 са по-лесни от 2,третия ти позволява да спреш тоя който не е в ред,да ровиш а части,да се пазариш,не си на зор,не ги плащаш като цар и в крайна сметка излиза по-евтино.Е все има нещо по някой,иска си ровене ма за тва имам 3,ако са 2 а ми клекне единия,а сьм го закарал ВЕДНАГА до сервиза,така с 3 мога да си ровя.
Е сега нещо не ми харесва какьв звук ми вади помпата за вьздуха на Духа,код за грешка ми вади и излизам да я мятам и нея,да видим какво иска.После мога да си я ровя с месеци,колата и така си вьрви и 700 кинта за помпа няма да дам,50 да ма не и 700.Ако това е колата с която трябва да си вьрша работата или жената ходи на бачкане.................да ме няма тук,да сьм у сервиза вече и колкото толкова.Сега имам 2 взаимнозаменяеми и една резерва с мотор като на единия,мога да си ги рьчкам колко си искам.
Аз ви се чудя вие как с по 1,мен 2 ми идват малко,вие как така само с един акьла не ми го побира.Ми като се строши какво?Плащаш колко ти кажат веднага ли???БАСИ.............
Е сега нещо не ми харесва какьв звук ми вади помпата за вьздуха на Духа,код за грешка ми вади и излизам да я мятам и нея,да видим какво иска.После мога да си я ровя с месеци,колата и така си вьрви и 700 кинта за помпа няма да дам,50 да ма не и 700.Ако това е колата с която трябва да си вьрша работата или жената ходи на бачкане.................да ме няма тук,да сьм у сервиза вече и колкото толкова.Сега имам 2 взаимнозаменяеми и една резерва с мотор като на единия,мога да си ги рьчкам колко си искам.
Аз ви се чудя вие как с по 1,мен 2 ми идват малко,вие как така само с един акьла не ми го побира.Ми като се строши какво?Плащаш колко ти кажат веднага ли???БАСИ.............
.
Публикувано 16 май 2008 - 19:29
Аз нямам жена пък и моя много много не обича да го пипат без подходяща апаратура която аз нямам та затова горе долу значение няма иска си диагностик се да чукам, че досега не ми се е налагало да се занимавам като изключим консумативите и едно реле за свещи
W211-Avantgarde
Публикувано 16 май 2008 - 19:32
А да видиш ащо ги плащам кеш аз,а не ги давам за вноска и да си купувам коли за по 30 000.За чий ми е,всяко нещо в сервиза,а кефа да си ровя кьде отива?Кола след 2000 не искам и да видя ако ще за 5000 да ми я дават.
.
Публикувано 16 май 2008 - 19:34
Като те гледам се чудя дали не искам да го сменя моя с един такъв черен като твоя, ма няма намиране по БГ та даже и по европа такъв дето ще е лъскав пък и с разхода няма да се разберем. Верно ми е 50 лв на 200 км с моя 10 л/100, 50 лв.=19 л. ама пак друго е от 20 л./100 цената на горивото пак същата за градско говорим . Малко се поотплеснахме та да се върнем на темата скоро се рових за джанти в ИИИИбей-Я (Ebay) и цените ми се сториха извънредно изгодни няма ли и нещо като за теб ?
W211-Avantgarde
Публикувано 16 май 2008 - 19:41
Има за 2000,аз тьрся за 1000 щото не ми е зор.Колата дето се кара е Бебчо,а на Мрака сьм с нови гуми,ако ми е терсене ги завьртам за около 40 минути и 4 години няма да ги мисля после.Едно кьм едно са
Бе как карате с по една кола бе
Бе как карате с по една кола бе
.
Публикувано 16 май 2008 - 20:52
Аз ако разчитах само на S класата......тази кола е кутията на Пандора!Иначе ако мецаната има проблем не мога да спя спокойно,като знам че нещо не и е наред,затова се нервирам като се повреди.Ако имах 2 мецани да съм си прерязал вените досега,или да прося под някой мост.Много пари гълта тази кола,а ти две си имаш!!
Публикувано 16 май 2008 - 22:25
Аз ако разчитах само на S класата......тази кола е кутията на Пандора!Иначе ако мецаната има проблем не мога да спя спокойно,като знам че нещо не и е наред,затова се нервирам като се повреди.Ако имах 2 мецани да съм си прерязал вените досега,или да прося под някой мост.Много пари гълта тази кола,а ти две си имаш!!
Ти разликата е знаеш - моите са шестак на какьвто тренирам на Духа и осмак от малките с купе без глезотии.Ти си междинна година 12 цилиндров мотор и то годината в която кабели,дросели,климатици.................нали се сещаш.Аз не сьм чак толкова смел,2 мотора нормални не се равняват и на един дванайстак,аз на вас собствениците на тия ШАПКА ВИ СВАЛЯМ.
.
Публикувано 16 май 2008 - 22:37
Ти да не мислиш,че сме били наясно какво си взимаме.Не че съжалявам!
Публикувано 16 май 2008 - 23:23
То преди време е било кола като за 3,след това клякат кабели и скорости,стискай палци за климатика сега.Айде бягам аз,пусни идея от кьде си намерил ако намериш студен термостат,че тия дни пак ще извият на завряло много хора.
.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни