Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Студена пали , топла......след 3-5 сек въртенеW140 300 TD

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#31 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 19:59

За паленето съм забелязъл на моята че сутрин като я паля се чака по дълго да изгасне лампичката а през деня като зъвъртя да паля и лампичката изгасва след 2-3 секунди. На 124-ката (300D) съм забелязъл че винаги лампичката се чака еднакво дълго време независимо дали е карана или не колата.

Ти ме вкара в размисли
Това пък никога несъм гледал при 124
Ма и при нея си гледам крушлето винаги
Поздрави
:4036:
  • 0
Posted Image
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#32 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 20:10

Я да споделя какво пробвах днес.Сутринта подгрях на студена кола и лампата свети около 6-7 секунди.Като беше топла врътнах ключа и я изчаках, лампата светна за около1-2 секунди и изгасна.Когато е позатоплена не я чакам да подгрее а направо въртя но днес пробвах с подгряване.Разлика никаква.
  • 0

#33 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 20:18

Я да споделя какво пробвах днес.Сутринта подгрях на студена кола и лампата свети около 6-7 секунди.Като беше топла врътнах ключа и я изчаках, лампата светна за около1-2 секунди и изгасна.Когато е позатоплена не я чакам да подгрее а направо въртя но днес пробвах с подгряване.Разлика никаква.

При 124 е същото
Винаги пали от 1/8 от оборота
Поздрави
:4036:
  • 0
Posted Image
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#34 dido77

dido77

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:
  • Град:София/Брюксел

Публикувано 17 май 2008 - 19:01

А може ли да попитам като е топла що я чакате въобще да подгрява?Запалила ли е веднъж стига да не е истинала много си въртя и директно си паля.Никакво подгряване.Така си ми каза "дъртия" от който я купих а той е стар тираджия и така вече колко години откогато съм я взел.Пали си ми идеално.Ама ще взема да пробвам като е топла да подгрея да видя какво ще стане.

Днес пробвах тоя метод,на топло завъртях без да подгрявам и познайте какво стана EDC остана да свети направо полудях, гасих, палих , чаках не гасне ПУЩИНАТА, обаче като тръгнах понеже и се бях нервирал я сръчках и като мина 3000об и лампата угасна. А преди това я форсирах на място и нищо светеше си.

Дали е записала някаква грешка и на доктор ли да я водя?

Иначе и при мен студена пали чатмак обаче като загрее от 2-3 завъртане, та реших да пробвам тоя метод ама ГРЕДА.

Някои знае ли що става така?

ПОЗДРАВИ.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни