Osram NightBreakerима ли почва и у нас
Започната от KPAHK, 21 апр 2008 - 09:25:43
52 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2010 - 18:05
С OsramNightBeaker съм от около година и нещо.Доволен съм,много по силно светят от обикновенна крушка,а и са 10% по-бяла светлина.Но като се кача на Octavia-та на брат ми с ксенон 5000 келвина на Luxima имам чуство че карам през деня
Ксенона си е ксенон,а и светкавицата е уникална
Публикувано 06 юни 2010 - 18:26
Вчера си купих ксенон Н7 55W 6000K за очиларката, утре като го монтирам ще споделя резултата.
Публикувано 10 юни 2010 - 10:43
С OsramNightBeaker съм от около година и нещо.Доволен съм,много по силно светят от обикновенна крушка,а и са 10% по-бяла светлина.Но като се кача на Octavia-та на брат ми с ксенон 5000 келвина на Luxima имам чуство че карам през деня
Ксенона си е ксенон,а и светкавицата е уникална
Ако светкаш ( къси - дълги ) с лостчето напред назад - назад шанса да ти изгори ксенона по бързо е 100 процента
Тази процедура много скъсява живота му
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 юни 2010 - 23:07
Мерси за инфото колега.Ако светкаш ( къси - дълги ) с лостчето напред назад - назад шанса да ти изгори ксенона по бързо е 100 процента
Тази процедура много скъсява живота муНе ме питай откъде знам
Публикувано 11 юни 2010 - 22:39
Айде аз да се похвала че уж нямам проблеми , то зе че изгоря едната крушка , просто спря да свети , добрече имам стара осрамка от преди.Иначе пак казвам че съм доволен от крушките

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 12 юни 2010 - 10:31
Aко е H4 крушката, не е проблем да си мигаш колкото си искаш, както мисля е при Октавията. Тя самата крушка е запалена, магнитче в корпуса просто я мести напред назад при китайските ксенони (а може и при оригиналните).Ако светкаш ( къси - дълги ) с лостчето напред назад - назад шанса да ти изгори ксенона по бързо е 100 процента
Тази процедура много скъсява живота муНе ме питай откъде знам
Ако обаче са два различни рефлектора за дългите, като при CLK, 210 и т.н. Тогава е така, просто всяко пускане на дългите пали газа в балона и скъсява живота.
Затова Осрам-че на дългите + Ксенон на късите и готово
Публикувано 12 юни 2010 - 20:09
Вярно е че при Октавиа-та само се мести крушката,защото е H4.
Публикувано 13 юни 2010 - 20:32
Така изгорих едни крушки на 202ката ми ... която определено не е с Н4 
Има приятел с Н4 и да ти кажа от 2 години е с ксенон ...
да присветва хич не се ограничава и до ден днешен проблеми няма
Ксенона е Л*ксима един от първите модели ( дебел баласт ) , ако въобще това има някакво значение
Ксенона е Л*ксима един от първите модели ( дебел баласт ) , ако въобще това има някакво значение
Публикувано 13 юни 2010 - 22:02
Така изгорих едни крушки на 202ката ми ... която определено не е с Н4
На мен пък лостчето ми се прецака и немога да премигвам и затова немога да изгоря крушките.
Публикувано 21 юни 2010 - 12:47
на аудито съм с Osram Cool blue... принципно ги купих щото исках да ми свети бяло но като ги сложих останах малко разочарован... получи се едно мн светло жълто( някои му казват топло бяло ) казах си майната му и си ги оставих... като се стъмни обаче бях очарован от светлината... осветеността е доста голяма на къси а за дългите да не говорим. за проба скоро си взех някви китайски XENON EFFECT сложих на единия фар да мога да видя разликата
умрях от смях ... все едно бях затворил 4 светулки ... в гаража срещу стената с помоща на един картон сривам единия фар после другия и разликатаа...
като цяло съм много доволен от Cool Blue
за nightbreaker съм чел доста добри неща но всички се оплакват от осветлението по време на дъжд... мисля че тва се дължи на бялата светлина като някъде бях срещал специални ламБи за дъжд които ги дават че светят тъмно жълто
все още ми е мерак обаче да си сложа такива които светят БЯЛО ама наистина да е бяло
като цяло съм много доволен от Cool Blue
за nightbreaker съм чел доста добри неща но всички се оплакват от осветлението по време на дъжд... мисля че тва се дължи на бялата светлина като някъде бях срещал специални ламБи за дъжд които ги дават че светят тъмно жълто
все още ми е мерак обаче да си сложа такива които светят БЯЛО ама наистина да е бяло
Публикувано 12 октомври 2010 - 17:37
Колеги .. помагайте ..
Осрам Найтбрейкър или Филипс Екстрийм Пауър ?
или някоя друга кръЖкЪ
Осрам Найтбрейкър или Филипс Екстрийм Пауър ?
или някоя друга кръЖкЪ
Публикувано 12 октомври 2010 - 17:48
breaker-a според мен, на Форда още не са изгорели (7-8г. по-късно)
Публикувано 12 октомври 2010 - 17:54
Osram по-добре,защото са по-ефтини.Но да си кажа че флипса не им отстъпват по-нищо(от опит казвам).Е само цената която е 25лв. на бройка
Публикувано 12 октомври 2010 - 19:52
много важен въпрос за мен е също така .. Откъде да ги закупя да не попадна на някое менте ?
Публикувано 12 октомври 2010 - 20:33
Слагай ксенон да ти е мирна главата сега поне са по 100-120лв,с 2 години гаранция.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА