Гледам доста разнопосочни мнения са се събрали... явно си е трудно едно такова решение. Аз бих предложил следното: това поне е моето виждане по въпроса: Доколкото разбрах става въпрос да си смениш колата, която е W210 и да вземеш тази или друга пура и ще си я караш по сериозно, т.е. редовно по града и извън него. Т.е. трябва ти ежедневна кола. От тази гледна точка аз съм категорично против. По две причини. Първо това е голяма, много харчеща и трудна за паркиране стара кола. За да караш всеки ден по улиците и да се чуди къде да я завреш и да изглежда добре в същото време значи ще си все при бояджията. А колко ще ти скочат разходите за бензин няма да коментирам. Второ каквото и да говорим това си е стар модел кола и колкото и да е хубава това не я подмладява и не я прави по удобна. Тя със сигурност не е по широка от Е класата ти, нито пък по удобна за каране (защото ти ще я караш нали - няма да се возиш в нея).
Така че моето мнение е, че ако искаш да си направиш кефа изчакай, събери си пари и си купи една такава 126-ца като втора кола и си я оправяй бавно и полека докато лъсне и после си я карай с кеф в събота и неделя и на официални празници, бавно, леко и тежкарски...