Хайде сега пък и мен ме намесиМалко СПАМ по темата ( с много чуство за хумор). Предварително пояснявам да не ми се разсърди някой!!!
1. Абе Миро - хората от Пловдив котка не си взимат ти кола. Гледай какво стана с Шуми ( не един път ами два пъти го излъгаха човека).![]()
2. По повод горе казаното - знам една 126 ПЕРФЕКТНА в София ( на Оборище ) - пиша и се смея. Ако искаш иди я виж....................![]()
3. Тази 126 от позиция 2 ( по-горе) може да я изтъргуваш и в бонус да получиш и домей на един така бленуван адрес ( болна тема както знаеш) , ама пък колата може да ти излезе без пари, щото всички ще дадем по нещо .............!!!!
Поздрави на всички !!!
Болен съм - W126 500SELСъвети, мнения...
Започната от Esper, 06 апр 2008 - 00:55:09
95 мнения по тази тема
Публикувано 07 април 2008 - 16:15
Най-доброто или нищо!
Публикувано 07 април 2008 - 17:37
Приятел внимавай какво ще ти се паднйе защото после няма отвързване.....умната
Мерцедес-ът е стил на живот, в който няма заплаха и агресия. "Не ходи накъдето те води пътя. Вместо това тръгни натам, където няма пътища и ги прокарай!"
Публикувано 07 април 2008 - 22:00
И за какво ти е да е дълга база, отзад ли ще се возиш?
![]()
Винаги има начин да си го караш с италианския номер
Искам повече снимки
Минах след работа.
Като салон е много по-запазена.
Не ме впечатли обаче с абсолютно нищо.
Просто един добър мерцедес но нищо повече.
Дори вървеше по-малко от пловдивския.
Повъртях се малко в София с него но...
Сори, не направих снимки.
Да, човека я кара с пълномощно.
Най-вероятно роуминга ще и бъде проблем...
Както и да е - нулев интерес от моя страна.
Няма нищо от осанката на SEL.
Дори си мисля, че моята Е класа е по-обширна като купе.
Не е моята кола късата пура - очевидно е.
Миро, искрено съжалявам, че ен можахме да се видиме - просто се подготвях за гост от Хамериката, който не бях виждал от 8 години - надявам се да ме разбереш правилно.
Вени, няма никакъв проблем.
И без това след тест драйва, съвсем се бях разцентровал.
Приятеля с който ходихме каза, че съм показал някакви признаци да излизам от вцепенение след половината от пътя на връщане - видял, че си говори сам и ме оставил да карам.
Митака ни покани на кафе, беше тръгнал да ми предлага и нещо по-силно ка'т ме видя на кво приличам, изобщо видя ми се свестен пич. Дори за търговец.
Изобщо удари ме като товарен влак тая кола.
Мисля, че щом не се прибрахме с нея - няма да я бъде.
От цялата тази авантюра, хубавото е едно - вече знам каква точно е моята кола.
Сега остава само да навия френда да заебе тъпия ML и да се дигнем с тези пари до германско за пура
Публикувано 07 април 2008 - 22:05
За 500SEL се приготви за акциза
Публикувано 07 април 2008 - 23:36
Минах след работа.
Като салон е много по-запазена.
Не ме впечатли обаче с абсолютно нищо.
Просто един добър мерцедес но нищо повече.
Дори вървеше по-малко от пловдивския.
Повъртях се малко в София с него но...
Сори, не направих снимки.
Да, човека я кара с пълномощно.
Най-вероятно роуминга ще и бъде проблем...
Както и да е - нулев интерес от моя страна.
Няма нищо от осанката на SEL.
Дори си мисля, че моята Е класа е по-обширна като купе.
Не е моята кола късата пура - очевидно е.
дебел е акциза и ако го платиш, със сигурност ще си е вечно твоя. отделно хубавите пури в германия са поне от 5000Е нагоре...+акциз, застраховка и т.н...
като те гледам си точно като мен, преди 7-8 години, когато се запалих по-пурите... нямаше друга кола за мен. все още след 5 години, пурата е N1 за мен. особено като дизайн...и 211 трудно се мери с нея..
ако толкова много си луднал... вместо немска свръх скъпа непродаваема, чакай, и издебни от тук, някоя що годе добра...приблизително на цена между 5000 и 14000лв... това е моя съвет. но тази не е добра, ако почна да изброявам ще съмне.
звънни му на оня и му кажи 4500... ако толкова пък я сънуваш и неможеш да чакаш. но за тази кола повече от 4000лв си е измама
между другото се сетих нещо:top има една черна къса пура 500 с повече и то работещи екстри, включително и километраж с компютър(невероятно рядко). има забележки, но е светлинни години пред онази. дава я за 6000лв... питай го, да ти прати снимки. гарантирам ти че двигателят му върви повече от пловдивската, без да съм я карал. неговия е модифицирания и е 265кс и е с по-нисък разход. никога не е била с газ.той ще ти обясни
Публикувано 07 април 2008 - 23:40
top има една черна къса пура 500 с повече и то работещи екстри, включително и километраж с компютър(невероятно рядко). има забележки, но е светлинни години пред онази. дава я за 6000лв... питай го, да ти прати снимки. гарантирам ти че двигателят му върви повече от пловдивската, без да съм я карал. неговия е модифицирания и е 265кс и е с по-нисък разход. никога не е била с газ.той ще ти обясни
Това е интересно, ще чакам и аз с нетърпение да се включи Росен
Публикувано 07 април 2008 - 23:44
Виж как стана готина тема само заради едно ..."НЕ"
Супер
Поздрави
Супер
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 08 април 2008 - 08:01
Това с акциза ли е?top има една черна къса пура 500 с повече и то работещи екстри, включително и километраж с компютър(невероятно рядко). има забележки, но е светлинни години пред онази. дава я за 6000лв... питай го, да ти прати снимки. гарантирам ти че двигателят му върви повече от пловдивската, без да съм я карал. неговия е модифицирания и е 265кс и е с по-нисък разход. никога не е била с газ.той ще ти обясни
Публикувано 08 април 2008 - 09:08
Бояне мерси за идеята.
Както казах обаче, късата база въобще не успя да дори да се опита да ме доведе до състоянието за което говоря.
Може да се видя с top ако въобще е актуално това, за което говориш, обаче моята пура е дългата
Нали знаеш, точно такава кола се избира със сърцето
Както казах обаче, късата база въобще не успя да дори да се опита да ме доведе до състоянието за което говоря.
Може да се видя с top ако въобще е актуално това, за което говориш, обаче моята пура е дългата
Публикувано 08 април 2008 - 12:52
Бояне мерси за идеята.
Може да се видя с top ако въобще е актуално това, за което говориш, обаче моята пура е дългата![]()
знам брат
но за 10см вповече....ти си знаеш...
+това е и РЕГИСТРИРАНА и с платени акцизи и мита + това е много черна и лъскава
Публикувано 08 април 2008 - 13:32
звънни му на оня и му кажи 4500... ако толкова пък я сънуваш и неможеш да чакаш. но за тази кола повече от 4000лв си е измама
и аз съм съгласен с това ........ мисля си, че ако точно тази ти е легнала на сърце и ако такава цена би те устройвала...... нема невъзможни неща сичко се прави .......... ще си донесеш от немско салон, ще я изкърпиш ще я боядисаш ..............
как беше вълшебния рефрен - кефа цена няма
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 08 април 2008 - 14:05
Ако колегата не я вземе, аз съм на опашказнам брат
знам и какво е мания....
но за 10см вповече....ти си знаеш...все още е актуална неговата кола, ако искаш виж я и пак си мисли, неговата определено си заслужава.
+това е и РЕГИСТРИРАНА и с платени акцизи и мита + това е много черна и лъскава
Публикувано 08 април 2008 - 14:11
Ако колегата не я вземе, аз съм на опашка
тури кеша у джоба и бегаи на оглед

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 08 април 2008 - 14:43
аа пичове, няма опашки като се продава нещо, кой е пръв с парите или капарото---негова е..
Публикувано 08 април 2008 - 14:45
аа пичове, няма опашки като се продава нещо, кой е пръв с парите или капарото---негова е..
е за това написах предишния пост

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА