Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

За първата среща ...... но с колата....

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#1 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Град:София town
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 26 март 2008 - 15:54

Понеже се сетих колко трудно си намерих моята!!!Та след месец питане,един приятел ми я намери!Аз първоначелно исках неговата да взема, но той я не даваше,и един ден ми вика "А искаш ли една черна?!" "Е нее бе!!" :) Та отиваме ние до сервиза на Петко,аз гледам някакви S-ки,G класи .... "Да не си се объркал?" :) Спокойно! Запознах се аз с момчето,вика "Ако искаш ела да я видиш?" "Дааааа!" Слизаме ние в гаража отдолу,и гледам "моята" кола!Малко мръсна,с газова!Викам това е!!! За един ден я намерих и си я взех :)
Споделете Вие,как е минала първата среща .....
Поздрави :4036:
  • 0

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 26 март 2008 - 16:17

Понеже се сетих колко трудно си намерих моята!!!Та след месец питане,един приятел ми я намери!Аз първоначелно исках неговата да взема, но той я не даваше,и един ден ми вика "А искаш ли една черна?!" "Е нее бе!!" :) Та отиваме ние до сервиза на Петко,аз гледам някакви S-ки,G класи .... "Да не си се объркал?" :) Спокойно! Запознах се аз с момчето,вика "Ако искаш ела да я видиш?" "Дааааа!" Слизаме ние в гаража отдолу,и гледам "моята" кола!Малко мръсна,с газова!Викам това е!!! За един ден я намерих и си я взех :)
Споделете Вие,как е минала първата среща .....
Поздрави :4036:

Ха , добра тема - първата среща - хихи евала :icon_coolgrin:
Преди време , в период на тотално умопомръчение съвпадащ с период на липса на каквито и да било парета, ми се чупи старата, но любима колица :(
Тръгвам аз да си търся части и нещеш ли влизам в една явтокъща и едновременно с това и морга! Питам за части - е нямаше , но нищо! Тръгвам си а пред мен едни големи стопове ! Брех викам си как ги харесвам тия цетки, чакай поне да го погледна отвътре - малий последна грешка, един светъл самон, един чист такъв - любов ли е да го опишеш! Питам пазача за цената и о небеса - мноооо скъпо туй бре , ма запазвам самообладание и викам, "Аааа не, искам да се пазаря със собственика" . Звънкам му аз и оня ми сваля некви 400лв. ама за след една седмица , че бил на море, а аз си викам "Айде да се помайтапя още малко с човека" и му забивам една оферта с 800кинта под обявената цена с думите "Ми ти хубаво си на морето ама аз съм ги сложил на капака и си чакам кючовете, ама така ще са до утре сутринта". Така и не се разбрахме.
Продължавам да си търся частите и привечер ми звъни телефона - "След малко си пристигам в София, утре сутринта ела да си вземеш колата"
Лелееееее баси мам*та :kill_myself: Тоя луд ли , от майтап не разбира, малиййййй - ма и колата ми навлезнала едно такова у главата ....... "Викам му добре, така да е"(нема се излагаме я)
И така от тук от там (човек има много познати, но приятели ... тц) , на другия ден сутринта с парите и айдеееееее , горд собственик на Мерцедес!
От там в КАТ, застрахователи ...... дрън дрън и като се паркирах вечерта на паркинга и разбрах какво съм направил ми идеше да се :kill_myself:

Ееее, мина време и съм все така хепи и никога няма да съжалявам за постъпката си :4036:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#3 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 26 март 2008 - 16:29

я поясниение?

за кога някой е карал мерцедес за пръв път или когато неговия си цедес?

:offtopic1: :offtopic1:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#4 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2117 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 март 2008 - 16:31

Първата ми кола (Mercedes 500SE W126) я намерих случайно като обикалях, беше в една заложна къща, хареса ми, ходих с нея до кат да я проверят дали не е крадена, после до сервиз да я прегледат и накрая при нотариус да я прехвърли на мое име. Следващата ми кола (говоря само за мерцедесите ми, другите не са интересни, една ситроен Ц5 и пежо 407) беше 124 300D нея я видях от форума на клуба в обявите, обадих се на човека, видях ме се, направих и едно кръгче, после в сервиза да я видят и при нотариуса... Последната ми кола W140 S350TD я намерих от мобиле.бг, по принцип търсих S300TD, но имаше само кочини а тая S350 беше от най добрите с всички екстри и се спрях на нея, обадих се на човека, видяхме се, покарах я и даже без въобще да ходя на сервиз и да я гледам я купих, но не съжалявам защото колата е перфектна и не прави никакви проблеми. Това е моята история за колите ми, като от тия трите не съм продал нито една имам си ги и трите, също имах и една пура 500СЕЛ и една S класа W140 S320L но и двете ми ги откраднаха.
  • 0

#5 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5571 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 март 2008 - 16:38

Вие поне сте имали срещи с вашите коли :)
При мен стана любов по картинка :)
човека седи в Германия и гледа кола за мен.. аз на урок (кандидатстудентски) а той ми звъни и вика намерих ти кола.. 300Д 94 фул екстри и т.н.
аз със 190ката на бащата като самолет от Костенски водопад до Дружба за да я видя..
а тя се оказа че е на 430 000 км и т.н. и разгледах и аз на бързо и си харесах бялата.. и му писах да отива и да я купува . Просто това е моята кола.. а той като отиде каза че е перфектна и т.н.
и за момента.. вече над 25 000 км за 1 год на нея само масла филтри и такива минимални и задължителни работи :)
Като дойде тук то не бе любов.. не бе чудо :)
Докато сега.. за Ес-ката бащата ме отказа да и се радвам и вече ми е все едно че я имаме :(
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#6 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5571 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 март 2008 - 16:40

А иначе vitcig така и не разбрах за каква кола става дума :dontknow:
преди да вземем нашата 140 при Петко имаше една 320 и много се чудехме ама.. накрая бащата си избра дизеляка

Е сега ако може и Владек да се включи особено с историята за 124ката.. :)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#7 Vasko W124

Vasko W124

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:

Публикувано 26 март 2008 - 16:48

Значи аз първо обикалях за ауди но мои приятел има една прекрасна 190Д и си викам и аз ще взимам мерцедес...Та обикалях 2 месеца по автокащи,пазари и т.н,но най-накрая моя приятел с 190-ката ми се обади че е излезнала една 124 250Д (перфектна)...Та викам си аз ще варвим да я видим...Колата е перфектна без удар оригинална боя просто чудо и си викам тва е моята кола (купих я от първия собственик)

P.S От обикаляне по автокъщите гледах само боядисани и ударени кочени
  • 0

#8 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Град:София town
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 26 март 2008 - 16:58

А иначе vitcig така и не разбрах за каква кола става дума :dontknow:
преди да вземем нашата 140 при Петко имаше една 320 и много се чудехме ама.. накрая бащата си избра дизеляка

Е сега ако може и Владек да се включи особено с историята за 124ката.. :)

За 190-та ве бацо :)
  • 0

#9 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5571 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 март 2008 - 16:59

малее ми то отдолу си пише ама... кой да погледне ? :kill_myself:
  • 0

#10 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 26 март 2008 - 17:01

Ами и на мен Мерцедес ми е първата кола - W202 - купена от мой познат. По принцип исках някаква малка кола, но след като се качих в Мерцедеса си промених мнението. :flagMB new:
  • 0

#11 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 26 март 2008 - 18:44

Аз пък тогава с мойта скромна военна заплатка исках да си купя нещо ефтино,здраво,голямо,да вози хубаво и нищо да не правя по него.Хахахах а де...кво е тва нещо...И си говорихме с комшиите че си търся нещо такова и единия ми вика да отида до осмия етаж и да питам един пенсионер дали си продава Мерцедеса.Така и направих.И за очудване го продаваше но без обява и т.н. По принцип го продава а не че е на зор.Слязохме,видях го в гаража,попитах да го запаля но се оказа че акумлатора стои на топло в коридора понеже температурите тогава бяха -18,качих се взех акумулатора,сложих го,подрях и с първото завъртане за по-малко от секунда запали чакмак.Втрещен извиках момата,тя го видя и каза че е "грозил" тая кола и че не я иска.По-грозно нещо не била виждала.Качихме се да направим едно кръгче,нарочно я подкарах по един паваж с много дупки и момата каза - вземай я :wub:
На следващия ден я прехвърлихме и така...Ама пак си е грозил де според нея.
На "дъртия" му се късаше сърцето понеже е бил тираджия и си я е купил 1984г. от Германия.Тогава е била на три години.А сега си представете какво е да имаш една кола около 20 години и да се разделиш с нея.
Та това е историята на мойта 123-ка.Аз съм й трети собственик а четвъртия ще бъде сина ми или някой зет,още не съм пробвал да видя дали съм майстор или художник...
  • 0

#12 Алекс Панов

Алекс Панов

Чирак

• Потребители на форума
  • 189 Мнения:

Публикувано 26 март 2008 - 23:11

Тази Нова Година получих във фирмата в която работя 13-та и 14-та заплата. Жена ми успя "веднага" да упука половината пари. И кат' са ядосах... Отварям мобилето и гледам мелцедеси които мога да си купя с останалите пари... Първия мерцедес "няма документи" - карат го с пълномощно . Втория който най-много ми хареса беше в Русе а аз съм в София. Действието се развива 4-5 Януари, -15 градуса и 60 см сняг. Така и не се засилих до Русе. Идва наред третата кола, купувам я и се оказва че яко съм се набутал с някаква тотална развалина... Но човек се учи докато е жив...
  • 0

#13 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 март 2008 - 23:38

За моя.... историята е дълга и сигурно ако тръгна да пиша... ще пиша до сабахлен :blush:
Но накратко, след като се уговорих със собственика че ще ходя на оглед, видях го паркиран на един паркинг под едни липи, под дебела сянка, още като го видях... :bigemo_harabe_net-110:
... само като видях каква стойка има, казах на дъртия: - това е моята кола.
Дойде човека, извади една голяма папка с документите на колата от момента на покупката и всички бумаги към нея.
Качих се да е пробвам, няма хлоп, няма троп, на магистралата върви, не тресе, не шуми, набра се до 200 и направо е отнесох. На сервизи, прегледи и тн... не е бях карал, просто послушах сърцето си и то ми каза: това е за теб, вземи е :0_yahoo:
  • 0

logo-600-1002.png

#14 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 27 март 2008 - 00:37

МОИТЕ ИСТОРИИ
Хъм-няма да Ви лъжа-фен бях на Ауди-и бях притежател на много здраво такова-200ца...и умирах да си взема Ве 8 ца...огромна кола-300 коня...абе мани....чудо на чудесата-с блокаж на двата диференциала.....всички шукарий на А 8 цата....Дааа...Така беше в началото....после работех охрана за един от най Големите баровци в страната....и следователно така се случи че почнах да карам от време на време -всеки ден да си го кажа-неговите коли-а познайте какви бяха :)Е не само цедеси де-имаше порше-бронирана А8 и прочее-но 4ри от колите бяха цедеси-
Старата ЕС класа- ес 500-стара стара-1999-последната от слончетата.........малиииии-любов от пръв поглед ,че даже и целувка(на първото каране-никога не съм карал автоматик-с двата крака разбира се на двата педала-спирачка..и целувка преден джам:))-Трябва да Ви призная ,че тая кола я скъсах от каране и юркане.....после новата ес 600....отначло леко леко..после почнах да я карам всеки ден......малиииииииииииииииииииии....страх...а най готиния момент ми беше -печа се на една жега на патриарха и си чакам босската-вънка показва 40....а вътре съм пуснал обдухване на седалките студено.....баси....умрех за тая кола....спирам до някъв умопомрачително висок бордюр на бул .Пушкин....копчето..колата се качи 10ина санта-отваря вратата като пич:)...и през цялото време обаче си харесвах повече старата Еска...
После малко покарах новото Е 500 ....и съвсееем малко едно АМГ 5,5 кабрио......и просто няма да Ви обяснявам за какъв кеф иде реч....
Хубаво обаче не харесвах много 124ките-разбираемо е след тия коли дето ги карам всеки ден.....Вали някъф страхотен дъжд-аз на пазара красно село....да ама вече нямам кола-продадох я щото заминах за чужденеция....чакам такси...точно 45 минути...сещате се че като влязох в таксито нямаше суха част по мен-никаква-обаче телефона дори за мое учудване работи....звъня на колега който знам че има една 124ка-бяла-с голям мотор-Цецо-даваш ли я още...да ама няма зорлий-идвай брат да се виждаме с колата-идва той на едно ОМВ до горна баня=говорим-обяснявам му кво що-той ми обяснява за колата-качваме се-не пали...милия се изприщи...вика дееба колко време я карам нема проблем ся точно...аз обаче съм се навил вече-обаждаме се на някъв майстор-идва човека-бръкна нещо бозна некъде зад акумулатора...и запали та чак се чу....зе 10 кинта и те така...и аз -айде в колата-айде в къщи....и така се сдобих с БЕЛИЯ ЛЕБЕД

След около година време-искам вече по наточена-ама 100% 124ка....смея да твърдя ,че белио меро го съсипах от каране и натискане-няма трошене ей.....
отивам да се видя с Боян-ама нямах всички пари-неговата кола хубавка та знае ли се....той момчето имаше някви купувачи още и аз да не го забивам да ме чака с парите се отказах....ма пусто не трае..вечерта в мобилето да видя кво има....малииии-и ДЗВЕРО ТАМ...пусната обявата преди 40 минути-звъня на пича-той в костинброд-разбираме се за другия ден сабахленка че вече е темно та нощ-отидох пак на една бензиностанция....и УБВАЕЦА там....погледах го...погледах го....качих се...едно кръгче.....мале не се удържа....-те ти бате парите--айде договор да му дам останалата част след месец-айде един приятел по мене с белио лебед.....и вече станах горд собственик на два убавеца....ееее вярно е че така се бех запалил че вече блаженно си мисля ,че най накрая си взех КОЛАТА..паля си цигарка....посягам да отворя шибидаха...да ама не-нема.....:) даже не съм и видял.....та така с моите истории:)
:drift1:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#15 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 27 март 2008 - 00:40