Последното кафене според мен не е добър избор, беше мръсно (непочистени маси и кресла, за пода не говоря). Няма възможност за събиране на маси (поради интериорни особености), а ние се разделихме на две маси. Освен това няма и хапване в менюто, което както знаем си е минус. Паркирането беше малко на късмет, въобще го няма простора на паркингите около Александър Невски. Аз съм за оставане в Ла Катедрале или за други варианти. Веднъж бяхме в заведението на зала Фестивална и не беше зле.
За регулярните сбирки... пл.Александър НевскиСофия, всяка неделя от 11:00 в La Cattedrale
Започната от p22, 26 май 2006 - 17:25:52
2466 мнения по тази тема
Публикувано 18 януари 2017 - 12:36
Публикувано 18 януари 2017 - 21:47
На зала фестивална Sweet Bar е много готино и има място за паркиране БОЛ.единствено е малко отдалечено от център.
п.п. и кафето си го бива ( за разбирачите на тази напитка)
Публикувано 19 януари 2017 - 00:54
който си изкриви душата и каже че паркирането е различно на фестивална, невски или на последното кафе, явно е уцелвал само празни места/празнични дни...
за кафето незнам, аз не пия
в менюто хапване има, горе долу същото като в ла катедрале - то.
фестивална найстина е далече от центъра, но за мен не е проблем това карам на евтино гориво....
Публикувано 19 януари 2017 - 08:51
На зала фестивална Sweet Bar е много готино и има място за паркиране БОЛ.единствено е малко отдалечено от център.
п.п. и кафето си го бива ( за разбирачите на тази напитка)
Там е много готино. А ако направите сбирките по-късно и котенца ще има
Този пост е редактиран от vonko1988: 19 януари 2017 - 08:52
Публикувано 19 януари 2017 - 08:52
В суийт-а също неможе да се събират маси. Имат големи ,но ако ги надхвърлим ,ще трябва да се делим ,а и там летния сезон е фул и едва ли ще имат толкова големи свободни маси. Иначе и да избягаме малко от центъра няма лошо ,все пак преди срещи имаше и в Люлин и в Студентски град.
Мисля ,че за 2-3км не е болка ,важното е заведението да ни устройва и да е що годе в централната част за да няма сърдити.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 19 януари 2017 - 09:04
В суийт-а също неможе да се събират маси. Имат големи ,но ако ги надхвърлим ,ще трябва да се делим ,а и там летния сезон е фул и едва ли ще имат толкова големи свободни маси. Иначе и да избягаме малко от центъра няма лошо ,все пак преди срещи имаше и в Люлин и в Студентски град.
Мисля ,че за 2-3км не е болка ,важното е заведението да ни устройва и да е що годе в централната част за да няма сърдити.
Мисля че съм обходил бая заведения откакто съм в София, но не мога да измисля такова, което да е наистина перфектно за нуждите ни. Най-вече такива големи маси не съм виждал никъде. В студентски се сещам за едно, обаче и там ако не дават да се местят масите може да има проблеми.
Публикувано 19 януари 2017 - 09:34
Аз съм за "Ла Катедрала" или за Фестивална.
На Невски паркирането е проблем само когато има някакво събитие на площада около църквата и/или има затворени улици наоколо - около 4-5 пъти в годината. През останалите 45-6 седмици е окей.
Публикувано 19 януари 2017 - 11:24
Тая неделя ,новия президент ще е там и няма да можем и ние най-вероятно ще е затворен целия площад.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 19 януари 2017 - 11:31
Аз съм ЗА и за Ла Катедрале и за Фестивална. И двете са добри, има места за паркиране и има как да се съберем повечко. В някои случаи трудно, но все пак сме успявали винаги да сме на една маса(говоря за Ла Катедрале). Иначе друго заведение, което се сещам е „Релакса” в Надежда. Пана се на Ломско шосе. Има 2 паркинга- един до заведението и един зад него. Предполагам, че могат да се събират маси вътре, но и да не може пак има голями сепарета. Има неща за папкане, наргилета, фрешове, сервитьорките са готини
И последното, което се сещам е „ Bar White" на ъгъла на бул. Сливница и бул. Константин Величков. То е бар и пицария в едно, така че за папкане има какво да се избира. Малко е кофти въпроса с паркирането. Има локална уличка, в която може да се спира, стига да има свободни места. Иначе имат подземен паркинг. 1лв. На 2часа мисля, че беше. За други дестинации не се сещам
Ето допълнителна информация за заведенията:
https://g.co/kgs/CO9vbY
http://www.complexrelax.com
И последното, което се сещам е „ Bar White" на ъгъла на бул. Сливница и бул. Константин Величков. То е бар и пицария в едно, така че за папкане има какво да се избира. Малко е кофти въпроса с паркирането. Има локална уличка, в която може да се спира, стига да има свободни места. Иначе имат подземен паркинг. 1лв. На 2часа мисля, че беше. За други дестинации не се сещам
Ето допълнителна информация за заведенията:
https://g.co/kgs/CO9vbY
http://www.complexrelax.com
Публикувано 19 януари 2017 - 12:23
BBQ му е майката...
По темата: това люлинското преди го бяха затворили за ремонт, сега мисля че е е отворено. Друг е въпроса с удобството на някои колеги от последната пряка преди Ихтиман...
Сещам се за мр. Пица на Попа, но там паркирането е дерт. Иначе фестивална е приемливо решение.
Публикувано 19 януари 2017 - 14:46
Какво ще кажете да опитаме Фестивална тази неделя.Пък после като отворят La Cattedrale може да се върнем пак на пл.Ал.Невски.
Публикувано 19 януари 2017 - 23:01
Примерно в Umbrella-та, особено лятото има маси една до друга и може доста народ да се събира, също така лятно време градината е до паркинга и паркирате всички един до друг и става красотията. Иначе зимата вътре само има такива маси, но не се пуши.
Публикувано 20 януари 2017 - 11:22
Аз подкрепям Иво, да пробваме Фестивална тази неделя, още повече ако има някакви полит събития около Невски и НС. Може да обсъдим заведенията на място, защото тук от 10 коментирали ще има 8 различни мнения. Но за предложения, смятам тук е темата.
Публикувано 20 януари 2017 - 11:48
на място е същата работа. от 10 присъстващи всеки си има собствено мнение. по добре една анкета, ама и за там желаещи няма да попълват...
Публикувано 20 януари 2017 - 15:58
Съфорумници, дали мога да помоля на неделната среща някой по-сръчен да ми монтира на ЦЛС-а новото рамо на чистачката и чистачките? Надявам се да не е много сложна процедурата, но лично аз нямам инструмент за болта на който седи рамото.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни