Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 2 гласа

За регулярните сбирки... пл.Александър НевскиСофия, всяка неделя от 11:00 в La Cattedrale

• Please log in to reply
2466 мнения по тази тема

#1066 Marukian

Marukian

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 609 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W126 - 260SE 1989
    S210 - E320T 4MATIC 2001
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 януари 2017 - 12:36

Последното кафене според мен не е добър избор, беше мръсно (непочистени маси и кресла, за пода не говоря). Няма възможност за събиране на маси (поради интериорни особености), а ние се разделихме на две маси. Освен това няма и хапване в менюто, което както знаем си е минус. Паркирането беше малко на късмет, въобще го няма простора на паркингите около Александър Невски. Аз съм за оставане в Ла Катедрале или за други варианти. Веднъж бяхме в заведението на зала Фестивална и не беше зле.

• 2

#1067 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2378 Мнения:

Публикувано 18 януари 2017 - 21:47

На зала фестивална Sweet Bar е много готино и има място за паркиране БОЛ.единствено е малко отдалечено от център.

п.п. и кафето си го бива ( за разбирачите на тази напитка)

• 0

#1068 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:

Публикувано 19 януари 2017 - 00:54

който си изкриви душата и каже че паркирането е различно на фестивална, невски или на последното кафе, явно е уцелвал само празни места/празнични дни...

за кафето незнам, аз не пия

в менюто хапване има, горе долу същото като в ла катедрале - то.

фестивална найстина е далече от центъра, но за мен не е проблем това :) карам на евтино гориво.... 

• 0

#1069 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    който носи кеф :)

Публикувано 19 януари 2017 - 08:51

На зала фестивална Sweet Bar е много готино и има място за паркиране БОЛ.единствено е малко отдалечено от център.

п.п. и кафето си го бива ( за разбирачите на тази напитка)

Там е много готино. А ако направите сбирките по-късно и котенца ще има :D

Този пост е редактиран от vonko1988: 19 януари 2017 - 08:52

• 0

#1070 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 януари 2017 - 08:52

В суийт-а също неможе да се събират маси. Имат големи ,но ако ги надхвърлим ,ще трябва да се делим ,а и там летния сезон е фул и едва ли ще имат толкова големи свободни маси. Иначе и да избягаме малко от центъра няма лошо ,все пак преди срещи имаше и в Люлин и в Студентски град.

Мисля ,че за 2-3км не е болка ,важното е заведението да ни устройва и да е що годе в централната част за да няма сърдити.

• 0
NO PAIN - NO GAIN!

#1071 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 19 януари 2017 - 09:04

В суийт-а също неможе да се събират маси. Имат големи ,но ако ги надхвърлим ,ще трябва да се делим ,а и там летния сезон е фул и едва ли ще имат толкова големи свободни маси. Иначе и да избягаме малко от центъра няма лошо ,все пак преди срещи имаше и в Люлин и в Студентски град.

Мисля ,че за 2-3км не е болка ,важното е заведението да ни устройва и да е що годе в централната част за да няма сърдити.

Мисля че съм обходил бая заведения откакто съм в София, но не мога да измисля такова, което да е наистина перфектно за нуждите ни. Най-вече такива големи маси не съм виждал никъде. В студентски се сещам за едно, обаче и там ако не дават да се местят масите може да има проблеми.

• 0

#1072 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4598 Мнения:
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 19 януари 2017 - 09:34

Аз съм за "Ла Катедрала" или за Фестивална. 

На Невски паркирането е проблем само когато има някакво събитие на площада около църквата и/или има затворени улици наоколо - около 4-5 пъти в годината. През останалите 45-6 седмици е окей.

• 1

#1073 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 януари 2017 - 11:24

Тая неделя ,новия президент ще е там и няма да можем и ние най-вероятно ще е затворен целия площад.

• 0
NO PAIN - NO GAIN!

#1074 M.Daniels

M.Daniels

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:
  • Автомобил:
    S202 C180 97г. Sold
    W210 E320 4-Matic 00г.

Публикувано 19 януари 2017 - 11:31

Аз съм ЗА и за Ла Катедрале и за Фестивална. И двете са добри, има места за паркиране и има как да се съберем повечко. В някои случаи трудно, но все пак сме успявали винаги да сме на една маса(говоря за Ла Катедрале). Иначе друго заведение, което се сещам е „Релакса” в Надежда. Пана се на Ломско шосе. Има 2 паркинга- един до заведението и един зад него. Предполагам, че могат да се събират маси вътре, но и да не може пак има голями сепарета. Има неща за папкане, наргилета, фрешове, сервитьорките са готини :D
И последното, което се сещам е „ Bar White" на ъгъла на бул. Сливница и бул. Константин Величков. То е бар и пицария в едно, така че за папкане има какво да се избира. Малко е кофти въпроса с паркирането. Има локална уличка, в която може да се спира, стига да има свободни места. Иначе имат подземен паркинг. 1лв. На 2часа мисля, че беше. За други дестинации не се сещам :)

Ето допълнителна информация за заведенията:
https://g.co/kgs/CO9vbY
http://www.complexrelax.com
  • 0

tumblr_n0ums8AsMJ1rnxn7co1_250.gif

#1075 Klimfilt

Klimfilt

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 650 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz W213 - E220D 4matic
    Mercedes Benz W164 - ML 350 4matic - SOLD :(
    Mercedes Benz W201- 190D
    BMW F39 - X2 sDrive18d
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 януари 2017 - 12:23

BBQ му е майката... :D
По темата: това люлинското преди го бяха затворили за ремонт, сега мисля че е е отворено. Друг е въпроса с удобството на някои колеги от последната пряка преди Ихтиман...
Сещам се за мр. Пица на Попа, но там паркирането е дерт. Иначе фестивална е приемливо решение.

• 0

#1076 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2378 Мнения:

Публикувано 19 януари 2017 - 14:46

Какво ще кажете да опитаме Фестивална тази неделя.Пък после като отворят La Cattedrale може да се върнем пак на пл.Ал.Невски.

• 0

#1077 alians

alians

Чирак

• Потребители на форума
  • 59 Мнения:
  • Автомобил:
    C 200, 1996 (продаден)
    CLK 230 Kompressor 2000 W208
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 януари 2017 - 23:01

Примерно в Umbrella-та, особено лятото има маси една до друга и може доста народ да се събира, също така лятно време градината е до паркинга и паркирате всички един до друг и става красотията. :) Иначе зимата вътре само има такива маси, но не се пуши.

• 0

#1078 Marukian

Marukian

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 609 Мнения:
  • Автомобил:
    W126 - 260SE 1989
    S210 - E320T 4MATIC 2001
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2017 - 11:22

Аз подкрепям Иво, да пробваме Фестивална тази неделя, още повече ако има някакви полит събития около Невски и НС. Може да обсъдим заведенията на място, защото тук от 10 коментирали ще има 8 различни мнения. Но за предложения, смятам тук е темата.

• 0

#1079 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:

Публикувано 20 януари 2017 - 11:48

на място е същата работа. от 10 присъстващи всеки си има собствено мнение. по добре една анкета, ама и за там желаещи няма да попълват...

• 0

#1080 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 20 януари 2017 - 15:58

Съфорумници, дали мога да помоля на неделната среща някой по-сръчен да ми монтира на ЦЛС-а новото рамо на чистачката и чистачките? Надявам се да не е много сложна процедурата, но лично аз нямам инструмент за болта на който седи рамото.

• 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни