От горната страна има паркинг.
За регулярните сбирки... пл.Александър НевскиСофия, всяка неделя от 11:00 в La Cattedrale
Започната от p22, 26 май 2006 - 17:25:52
2466 мнения по тази тема
Публикувано 15 януари 2017 - 09:31
Публикувано 15 януари 2017 - 09:39
Да в неделя сутрин би трябвало да нямаме проблем
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Публикувано 15 януари 2017 - 09:58
Значи последно сме там?
Публикувано 15 януари 2017 - 10:09
Аз тръгвам натам хайде само ако сте на старото място ми звъннете
Публикувано 15 януари 2017 - 13:49
Малко ми е криво на мен тази локация като съм на работа в Неделята.
Публикувано 16 януари 2017 - 00:46
от невски до там са 5 минути с колата в неделя по обед.
Публикувано 16 януари 2017 - 18:46
На невски кафето е поне 3 пъти по-хубаво от пл.Възраждане
Публикувано 16 януари 2017 - 22:29
Ако не е Иво да намери кусур на нещо.. няма кой да е
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 януари 2017 - 08:32
Всяка седмица се каня да намина и все ми излиза нещо... Освен в Неделя пред Невски има ли сбирка някой друг ден? Също така ме интересува и членството в клуба. До кога и на кого се даваха пари? На г-н Горанов ли беше?
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 17 януари 2017 - 08:49
Други регулярни срещи няма. Парите се дават на г-н Горанов ,но шанса да го видиш е като да срещнеш дядо Коледа ела на някоя среща и все ще има някой от УС или другите варианти са описани в темата за членския внос (Epay ,банка ,изипей и др.)
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 17 януари 2017 - 12:06
За тази неделя със сигурност няма да мога, но за следващата ще направя всичко възможно. Ще разгледам по-късно днес какви са начините и ще се опитам по електронен път.
Луд умора нема, само се поти
Публикувано 17 януари 2017 - 13:02
Това последното кафене, беше голям батак
Публикувано 17 януари 2017 - 14:45
В центъра не мога да се сетя за подходящо заведение. На мен лично последното не ми харесва, само че беше студено, лятото е доста по-добре там.
Иначе в студентски знам доста добри местенца, даже и се пуши вътре.
Публикувано 17 януари 2017 - 17:11
на мен ми хареса на последното място - имаше място за всички, нямаше други хора, място за паркиране имаше достатъчно и беше с 30% по евтино от на невски
последния път когато присъствах на невски и беше голям гъч (от тясната страна на масата имаше 3 стола) мисля се взе единодушно решение че се търси ново място
Публикувано 18 януари 2017 - 09:24
на мен ми хареса на последното място - имаше място за всички, нямаше други хора, място за паркиране имаше достатъчно и беше с 30% по евтино от на невски
последния път когато присъствах на невски и беше голям гъч (от тясната страна на масата имаше 3 стола) мисля се взе единодушно решение че се търси ново място
И аз съм съгласен , на новото място ми беше много по лесно да се съберем и като цяло беше в пъти по-спокойно и уютно.
Не държа да е точно това кафе ,но със сигурност не искам да продължаваме да се катерим един върху друг ,като в маршрутка и да плащаме като във Вегас.
NO PAIN - NO GAIN!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни