Тази дума субмитва не я знам. По принцип знам какво е submit, aма за какво иде реч в случая... предавам се (а уж не съм стар).И някой да се захване да субмитва в порталите
ИДЕИ за разпространение и реклама на МБКБето ви нова тема
Започната от Lorinser, 23 мар 2008 - 22:11:39
83 мнения по тази тема
Публикувано 01 септември 2008 - 08:33
Публикувано 01 септември 2008 - 22:03
същото е
Публикувано 20 септември 2008 - 15:12
АДМИНА да направи hide.html без никва връзка към тази страница (да я наблъска със секви думи на БГ,ЕН и какъвто език реши още) и да я сложи в главната директория на mbclub.bg
Сори дето ви се бъркам
Сори дето ви се бъркам
Публикувано 26 януари 2009 - 23:06
какво ще кажете за визитна картичка на форума - с интернет адрес, имейли на админите, места и времена на обикновените срещи (за тия без нет) или на съборите
картичките са евтино удоволствие а се разпространяват светкавично
такива картички е редно да се дадат на всеки който ходи по срещи в голям брой (по 20-30 на човек) с молбата да бъдат разпространявани по всички майстори които ходят и фенове които срещнат (защо не и оставяне под чистачката на някой добър мечок на паркинга)
Какво мислите?
картичките са евтино удоволствие а се разпространяват светкавично
такива картички е редно да се дадат на всеки който ходи по срещи в голям брой (по 20-30 на човек) с молбата да бъдат разпространявани по всички майстори които ходят и фенове които срещнат (защо не и оставяне под чистачката на някой добър мечок на паркинга)
Какво мислите?
Публикувано 27 януари 2009 - 00:08
То визитки имаше преди време... просто трябват нови...
Ама това под чистачките е малко рисков спорт. Брат ми слагаше по Митсубишитата така и щяха да го бият няколко пъти, а какво остава да барнеш чистачките на някой ML или CLS в центъра на София - може да те застрелят без даже да те питат Ама съвсем сериозно говоря.
Ама това под чистачките е малко рисков спорт. Брат ми слагаше по Митсубишитата така и щяха да го бият няколко пъти, а какво остава да барнеш чистачките на някой ML или CLS в центъра на София - може да те застрелят без даже да те питат Ама съвсем сериозно говоря.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 януари 2009 - 00:55
тоя спорт и аз го упражнявах и спрях точно поради тази причинаТо визитки имаше преди време... просто трябват нови...
не че някой ми е казвал нещо, ама ....
Публикувано 27 януари 2009 - 00:58
А бе море, на братото не само му казаха. Добре, че бяхме заедно, та не налетяха веднага на бой - имаше време да обясним за какво иде реч...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 януари 2009 - 01:31
е ти не е нужно да му откъртиш половината чистачка... а и контингента каращ ЦЛС надали е обект на форумен интерес
реално съм засичал не 2 и 3 мутри които са ме спирали с еската (и то за толко малко време каране) и питат една друго... на такива с удоволствие ще им пробутам една картичка с обяснението да научат тва животно компутара какво прави и тука да питат
реално съм засичал не 2 и 3 мутри които са ме спирали с еската (и то за толко малко време каране) и питат една друго... на такива с удоволствие ще им пробутам една картичка с обяснението да научат тва животно компутара какво прави и тука да питат
Публикувано 27 януари 2009 - 08:37
Прав си колега,е ти не е нужно да му откъртиш половината чистачка... а и контингента каращ ЦЛС надали е обект на форумен интерес
картички ще направим,
но за целта ни е необходимо логото, което чакаме да стане готово!
Визитки ще има ,
и ще се раздават, но не безразборно (под чистачките на а-лите) - това не утива на МБ Клуб, било то Български
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни