Jump to content

•  

Photo

ИДЕИ за разпространение и реклама на МБКБето ви нова тема

• Please log in to reply
83 replies to this topic

#16 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,339 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Posted 24 March 2008 - 22:18

За Търново билборда трябва да е 250-300Е/м2 за две седмици. С КАТ говорено ли е? Колоната ще е внушителна сигурно, пилотни коли, паркинг, охрана на паркинга срещу вандали, място за събора на някоя поляна, че то в Търново няма къде да се съберем заедно с публиката и тифозите.....

хммм, 300Евро, бая, я да обмислим за плакатите....
защо ли ми се върти в главата за билборд в софия около 500лв за 5 дни ??? или не съм разбрал правилно?? хайде някой да каже точна, сигурна цифра!

немисля че колоната ще е чак внушителна....
  • 0

#17 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Posts:

Posted 25 March 2008 - 07:49

ами дай разяснение, щото и аз немога да открия разлика

Сайтът е http://www.mbclub.bg .
Форумът е част от сайта http://www.mbclub.bg/forums

Това че сайтът не е много развит в сравнение с форума е отделен въпрос. Пример Тук .

От друга страна форумът е много по-посещавам поради естеството му. Та това е разликата. Нищо лошо, но аз примерно търсещ някаква информация ще използвам търсачката в сайта, но тъй като няма толкова ще отида във форума и ако съм късметлия ще намеря отговор на въпроса ми. Просто пример. Какво имам в предвид ли - ами спокойно може информацията за различни модели да си бъде като статии. Тя едва ли ще се промени - минало производство. Например общо или специфично инфо за твоя модел да си бъде част от сайта.- Тя няма да започне да се произвежда отново за да има промени.

Много се отплеснах. Изглежда доста скъпо един билборд.

Относно Търново - само като идея - ако на националния кмета се покани като патрон или там нещо важно си - дали няма да даде отстъпка за един дълъг плакат в центъра
  • 0

#18 ivostankov

ivostankov

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Posts:
  • Град:Велико Търново
  • Автомобил:
    190 Е 2.0 1991г.
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 08:33

За колите не се притесняваите в града ще е доста трудно да се саберем всички коли може би на стадиона паркинга е доста голям има и кафе и пицария под него :) Там може да се саберем всички,аз ше извикам още хора и като се саберем ще трагнем кам Ксилифор.Там не е толкова тясно хубаво е има и паркинг които също не е малак има хубава права има и каде да се върти да си палим гумите и така на татък. А пари за биоборд на мен ми се вийда доста скупо по добре да разлепим някой друг плакат малак град сме и такива мероприятия се разнасят бързо от уста на уста.Може да помоля повечето админи на чат каналите си да го сложат като рекламка дори на канала #tyrnovo кадето влизат доста хора.Аз работя в интернет доставчик ще помоля шефа да поставим една рекламка на официалната ни страница за друго не се сещам :)
  • 0
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Публикувано изображение

#19 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 08:46

хммм, 300Евро, бая, я да обмислим за плакатите....
защо ли ми се върти в главата за билборд в софия около 500лв за 5 дни ??? или не съм разбрал правилно?? хайде някой да каже точна, сигурна цифра!

немисля че колоната ще е чак внушителна....

Петстотин лева, ама на квадратен метър в покрайнините на София, но за две седмици! В центъра е 900 (деветстотин)евро на квадратен метър за две седмици. Един билборд е 4х3 метра, или 12(дванадесет) кв. метра. Изчисленте сами!
По-изгодно е с плакати.
  • 0

#20 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,103 Posts:
  • Град:Горна Оряховица

Posted 25 March 2008 - 08:52

За националния не се претеснявайте, ще говоря с КАТ и ще затворим центъра на града от пощата до съда и място ще има за всички коли, говоря за съботата.Но наистина трябва да се направи нещо и да се направи малко реклама, поне 2 седмици преди събитието.

Днес след обяда имам среща с шефа на КАТ и Пътните полицаи, за да оговоря нещата с тях, в петък ще се срещна с кмета на Велико Търново, вие мислете за рекламата.
  • 0

#21 ivostankov

ivostankov

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Posts:
  • Автомобил:
    190 Е 2.0 1991г.
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 08:59

Ако затвориш главната евала ти прая страшен си :icon_welldone: Дори трябва поне месец преди това да се знае.Също си мисля че на всеки доставчик на интернет на официалната им страница има форуми за клиентите може и там да напускаме все пак 1-фирма има кам 2-3000 клиента поне в ВТ и се посещават :)
  • 0

Публикувано изображение

#22 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,103 Posts:

Posted 25 March 2008 - 09:03

Ако затвориш главната евала ти прая страшен си :icon_welldone: Дори трябва поне месец преди това да се знае.Също си мисля че на всеки доставчик на интернет на официалната им страница има форуми за клиентите може и там да напускаме все пак 1-фирма има кам 2-3000 клиента поне в ВТ и се посещават :)

За центъра, не мисля че ще има проблеми днес ще ми кажат какви са стъпките за това.

За интернет доставчиците е много добра идея сега ще говоря с ТЕЛНЕТ за едно банерче в техния сайт.
  • 0

#23 ivostankov

ivostankov

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Posts:
  • Автомобил:
    190 Е 2.0 1991г.
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 09:06

г-н Велев е готин пич аз бачках за него ще се съгласи :) Аз сега сам в Ево и ще говоря и аз :) А дано направим работа :icon_coolgrin:
  • 0

Публикувано изображение

#24 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,301 Posts:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Posted 25 March 2008 - 09:59

Петстотин лева, ама на квадратен метър в покрайнините на София, но за две седмици! В центъра е 900 (деветстотин)евро на квадратен метър за две седмици. Един билборд е 4х3 метра, или 12(дванадесет) кв. метра. Изчисленте сами!
По-изгодно е с плакати.

Такова животно на кв.м. да се плащат бордовете - НЕМА!
Ценообразуването е: ЗА страна, НА период в зависимост ОТ локацията му! (1 период= 2 седмици)
Що се отнася до Търново - там цените са по-ниски от Сф.

Тони, ти хубаво ще се видиш с Кмета и КАТ ПП, но питай ги за цените, и дано не са такива като в Сф. защото много бързо ще опразним касата :icon11:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#25 p22

p22

Майстор

• Потребители на форума
  • 837 Posts:
  • Автомобил:
    ML 270 cdi
    A 170 cdi

Posted 25 March 2008 - 10:03

Браво Търновци! Добри идеи се появиха. Мисля че с билбордове ще е твърде скъпо наистина но ако разлепим плакати ще е супер. Идеята да се говори с интернет провайдърите също е супер.

Прочетох по горе, май коментар на misterj беше, да се изнесат от форума новините и инфото за моделите и да стоят на сайта като статии. Мисля че идеята е много добра. Това наистина не са неща които се променят, историческите справки също, а са интересни и всъщност популяризират клуба и марката, което е основна цел на клуба. Харесва ми тази идея и ще я обсъдим още на срещата в сряда.
  • 0
Mercedes А 170cdi
Mercedes ML 270cdi
Silentium Universi

#26 ivostankov

ivostankov

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Posts:
  • Автомобил:
    190 Е 2.0 1991г.
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 10:18

Мисля да пусна една рекламка в тукашния вестник Борба но не мога да отворя
  • 0

Публикувано изображение

#27 ivostankov

ivostankov

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Posts:
  • Автомобил:
    190 Е 2.0 1991г.
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 10:21

извинявам се бутнах нещо :) та не мога да отворя фаила и мисля да отида на място :)
  • 0

Публикувано изображение

#28 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Posts:
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 12:08

Такова животно на кв.м. да се плащат бордовете - НЕМА!
Ценообразуването е: ЗА страна, НА период в зависимост ОТ локацията му! (1 период= 2 седмици)
Що се отнася до Търново - там цените са по-ниски от Сф.

Тони, ти хубаво ще се видиш с Кмета и КАТ ПП, но питай ги за цените, и дано не са такива като в Сф. защото много бързо ще опразним касата :icon11:

Уф, прав си-където пише кв. метър да се смята на страна. Не съм слушал с двете уши Дияна какво ми говори. Но ми каза и друго-ако се говори директно е 25% по-скъпо, отколкото ако премине например през нейната фирма, защото и правят отстъпки за количество. В чичко Гугъл ги има местата на билбордовете в Търново, ако се избере място и се каже дата, тя може да говори за цена и ще се знае можем ли да си го позволим-ръководството да решава и да казва при нужда своевременно. А както разбрах-и на място има колега, който с това се занимава.
  • 0

#29 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,103 Posts:

Posted 25 March 2008 - 12:52

Уф, прав си-където пише кв. метър да се смята на страна. Не съм слушал с двете уши Дияна какво ми говори. Но ми каза и друго-ако се говори директно е 25% по-скъпо, отколкото ако премине например през нейната фирма, защото и правят отстъпки за количество. В чичко Гугъл ги има местата на билбордовете в Търново, ако се избере място и се каже дата, тя може да говори за цена и ще се знае можем ли да си го позволим-ръководството да решава и да казва при нужда своевременно. А както разбрах-и на място има колега, който с това се занимава.

Давай го тоя човек насам да се видя с него и да решаваме нещата о време.
  • 0

#30 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Posts:
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 25 March 2008 - 13:04

добре де , нещата далече не са без развитие
колегата mbchochone, за чиито сервиз стана въпрос само две теми преди това, се е ангажирал с доста неща по този въпрос
верно че не е уточнена техническата страна на въпроса, ама става въпрос за голяма реклама на стратегическо място
Бояне, чуй се с Ник за това

Ами защо аз да го давам-нали колегата mbchochone e? Нали Вени и Ник с него кореспондират, ние засега само си чешем езиците. Ако назрее момента и има нужда, и Дияна ще се включи с помощ.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users