колеги, форума ни не е добре откъм посещаемост, демек, мъртвило е нещо.
давайте идеи къде, как, да РЕКЛАМИРАМЕ МБКБ И ФОРУМА. цени, идеи, място, дати, цифри, ВСИЧКО
аз дадох идея за реклама във вестник, списание АВТООКАЗИОН, билборд,
или по точно, мога да говоря с приятел, директор на разпространение на вестник КЛАСА за цени за реклама и т.н
конкретизирайте кой с каквото може, в цифри, дати и т.н
ако естествено господата от УС са съгласни
КОПИРАМ ТОЗИ МОЙ ПОСТ ТУК, за да се види още от началото
И ТАКА, КОЛЕГИ, аз работя по въпроса с разпространението!
Срещнах се с мениджъра на рекламна агенция MAG (www.mag.bg), Здравко Кожухаров.
Обсъдихме с него някои идеи и предложения. Даде ми оферта за билбордове, за София, за цялата страна и за републиканската пътна мрежа.
-Цената за билборд, ОТ ЕДНАТА страна е 160Евро, за 2 седмици (1 сезон)
-Цената за изработка на платното е около 120 Евро, която включва и дизайн.
за количество има отстъпка.
-Цената за билборд, по междуградската мрежа е около 140Евро за 1 сезон
Трябва да се има впредвид, че моментално свободни бордове няма. резервирането на възлови бордове (като примерно тези около оживени кръстовща) е с по половин година напред.
Фирма MAG, е обединила няколко агенции в себеси. една е за поставянето и монтажа на платната, друга за изработка и дизайн, за реклама в телевизията и цялото медиино простртанство. акаче набирането на 1 телефон, свършва всичко
Според мен, клубът ще придобие друг статут, когато се рекламира ИЗВЪН интернет пространството. Щ се привлекат членове не само като бройка, но и от другите социални среди.
Имате думата. моето мнение е: "да работим за рекламата, после тя ще работи за нас"
С реклами по билбордове, радиоефира (за ТV все още е мечта да говорим), клубът ще стане много по елитен и интересен за фенове от всяка социялна маса.
Обсъждането е най-вече за членовете, защото все пак ще бъдат похарчени общи пари.