М е р с и П р е д в а р и т е л н о
Този пост е редактиран от hektor: 21 март 2008 - 01:43
преместена от Проблеми и ремонти
Публикувано 19 март 2008 - 03:55
Този пост е редактиран от hektor: 21 март 2008 - 01:43
преместена от Проблеми и ремонти
Публикувано 19 март 2008 - 05:29
Публикувано 19 март 2008 - 07:33
Публикувано 19 март 2008 - 09:09
Тоя не е в ред,....!
Публикувано 19 март 2008 - 09:25
Публикувано 19 март 2008 - 10:28
Здравейте от скоро съм се регистрирал във форума,по-принцип съм голям фен на AMG и затова си закупих чисто нов Джип AMG от САЩ,,по принцип от тук ме задължават да го обслужвам гаранционно,но знам,че всички части за мерцедес се произвеждат в търция,а аз неискам да копувам измислени неща от балкан стар,защото доколкото знам,те пазаруват от турският завод на Мерцедес и понеже колата е Закупена от САЩ ако закупя всички консумативи за Сервиз "В" от там от представителството и ми ги сложат тук в балкан стар дали ще ми падне гаранцията,защото частите от САЩ са много по-качествени от колкото наще,ще ви дам пример,значи направих 1-ва смяна на масло в балкан Стар и сега трябва да влизам за Сервиз "В" а имам още да мина 1000км и трябваше да доливам малсло и днес имам час за да се види защо ми харчи толкова масло,кой знае тук какви боклуци слагат,затова САЩ са на светлинни години, и др което ме интересува,в Гърция Мерцедес пак ли копуват турски боклуци,не ми се слагат такива на кола закупена от САЩ и то с много по-добри части отколкото се продават за балканите та дори и за ЕВРОПА стандарта в САЩ е много по-голям отколкото в Европа...,баси романа
М е р с и П р е д в а р и т е л н о
Публикувано 19 март 2008 - 11:45
Братле аз също карам ML 63 AMG и го карам само в Балкан стар гаранционно и нямам никакви проблеми. А това с частите са глупости, нали имат каранция какво ти дреме.
Публикувано 19 март 2008 - 11:56
Наистина е такаИ аз мисля че Балкан Стар са коректни и досега не съм имал проблем с нито една част купена от тях.
Публикувано 19 март 2008 - 12:33
Публикувано 19 март 2008 - 12:36
И аз мисля че Балкан Стар са коректни и досега не съм имал проблем с нито една част купена от тях.
Публикувано 19 март 2008 - 12:41
Братле аз също карам ML 63 AMG и го карам само в Балкан стар гаранционно и нямам никакви проблеми. А това с частите са глупости, нали имат каранция какво ти дреме. Плюс това защо не си го купил от европа малко по скъп ама по добре нямаш проблем с NAVI с RADIO и така нататак.
Публикувано 19 март 2008 - 12:44
Според мен "проблема " е че човека иска да се похвали какво си е купил .......моят съвет е ...да си го беше купил от България ....като не ти изнася ходи си го карай в Щатите......тук е България !!!!!!
Публикувано 19 март 2008 - 12:44
Публикувано 19 март 2008 - 12:47
Публикувано 19 март 2008 - 12:50
Не разбирам въобще какво пишеш защото ми се струва че нещо не е точно така. При положение че колата е в гаранция какво те интересума и се занимаваш с маслото ? Просто отиваш в сервиза показваш книжката, взимат колата правят каквото трябва и ти я връщат готова, незнам защо въобще ги мислиш и тия работи. А за маслото няма хубаво и евтино а има талон на колата даваш го, виждат от рамата какво масло трябва и ти дават оригинално в опаковки на мерцедес по спецификация за твоята кола. А за американското качество може да се поспори доста защото съм имал ML430 и беше пълен боклук като качество, защото е сглобяван в САЩ.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни