22 март 2008 местността Върховръхmercomeeting
Started by House M.D., 26 Feb 2008 - 09:46:10
208 replies to this topic
Posted 21 March 2008 - 17:29
Някой вече са на път а аз си пия във вкъщи!!! Да сте живи и здрави. Мене в неделя ме командироват и се връщам в София във вторник. Ще дойда следващия път...
Posted 21 March 2008 - 18:16
Аз мислено съм там.
Все пак по-разумното беше да си останем в къщи след като и половинката ми вдигна температура.
Абе с 2 думи - женска работа
Все пак по-разумното беше да си останем в къщи след като и половинката ми вдигна температура.
Абе с 2 думи - женска работа
Posted 21 March 2008 - 20:34
Някои вече са горе, други още не сме.
За тези които ще пътуват утре имам следното предложение: да се чакаме на разклона за Златитрап. Аз и половинката се каним да тръгваме около 14:00 - 14:30. Има ли други желаещи да пътуваме в група? 
P. S. Телефона ми е 0899 689332 - Наско
P. S. Телефона ми е 0899 689332 - Наско
Баба Меца:
Posted 23 March 2008 - 16:23
някакви отзиви?
Posted 23 March 2008 - 18:06
Траят си,изтрезняват май още.
.
Posted 23 March 2008 - 18:25
За едни отдих за други задух Е...............те това е баце.И едно да помниш те това каде си го спретнахме на Върховръх у Америка може само да се мечтае.Траят си,изтрезняват май още.
PS Саше нещо не се справям с качване на СНИМКИ ще ти дам един диск а натам си знаеш работата ако може
Posted 23 March 2008 - 18:26
Само мога да кажа че който не дойде можа само да съжелява. Беше супер
Posted 23 March 2008 - 18:28
Колеги,купона беше на супер ниво,има много какво да се види, очаквайте фото и видео материалите.
Специални благодарности на Ник Чьк,за оказаната помощ(колеги на тая надморска височина дизелите сутринта стачкуваха и се видяхме в чудо),Благодарим ти ШЕФЕ
За пропусналите мероприятието,както това в Вонеща вода,помислете си за нац.сьбор на Ксилифор,там се предполага че ще е кулминацията...
Времето тече неуморно,Юни наближава,дерзайте за новата среща!!!
Специални благодарности на Ник Чьк,за оказаната помощ(колеги на тая надморска височина дизелите сутринта стачкуваха и се видяхме в чудо),Благодарим ти ШЕФЕ
За пропусналите мероприятието,както това в Вонеща вода,помислете си за нац.сьбор на Ксилифор,там се предполага че ще е кулминацията...
Времето тече неуморно,Юни наближава,дерзайте за новата среща!!!
Posted 23 March 2008 - 18:31
РАЗБРАХ ЗА СЛУЧКАТА НАЛИ ВСИЧКО СЕ УРЕДИ ЧЕ НАПРАВО СЕ ПРИТЕСНИХ ВЧЕРА БОИ НА КАРТИ ДНЕС НЕ ПАЛИ КОЛАТА ДА НЕ Е КАРЪК ИЛИ ПРОСТО СИ БЕХМЕ ПО ДОБРИКолеги,купона беше на супер ниво,има много какво да се види, очаквайте фото и видео материалите.
Времето тече неуморно,Юни наближава,дерзайте за новата среща!!!![]()
ПОЗДРАВИ
Posted 23 March 2008 - 18:32
За едни отдих за други задух Е...............те това е баце.И едно да помниш те това каде си го спретнахме на Върховръх у Америка може само да се мечтае.
PS Саше нещо не се справям с качване на СНИМКИ ще ти дам един диск а натам си знаеш работата ако може
Posted 23 March 2008 - 18:37
РАЗБРАХ ЗА СЛУЧКАТА НАЛИ ВСИЧКО СЕ УРЕДИ ЧЕ НАПРАВО СЕ ПРИТЕСНИХ ВЧЕРА БОИ НА КАРТИ ДНЕС НЕ ПАЛИ КОЛАТА ДА НЕ Е КАРЪК ИЛИ ПРОСТО СИ БЕХМЕ ПО ДОБРИ
ПОЗДРАВИ
Да колеги всичко е нормално,прибрахме се живи и здрави,а за картите юни месец може да спретнем едно турнирче,ама шефа ако участва аз сьм пас,просто с Люси ни стана неудобно да ви бием,и затова последните игри бяха така...
Posted 23 March 2008 - 18:42
Е добре тогава щом не е карък ще си спретнем турнирче юни месец.Да колеги всичко е нормално,прибрахме се живи и здрави,а за картите юни месец може да спретнем едно турнирче,ама шефа ако участва аз сьм пас,просто с Люси ни стана неудобно да ви бием,и затова последните игри бяха така...
поздрави
Posted 23 March 2008 - 18:42
Беше страхотно, мерси много на организаторите, нямам думи.
Милене, кой ще чака юни месец бре, може и през април и май да си направим по една сбирка, ще чакаме ние юни, амаха.
Кви дизели бе, кво е станало, ква стачка бре, я раздувайте, аз като говоря че който иска дизел да си купи камион вие не вярвате.
Кво за картите, турнирче а шефе тия нещо май искат да им покажем как се играе тая игра ААААААА.
Милене, кой ще чака юни месец бре, може и през април и май да си направим по една сбирка, ще чакаме ние юни, амаха.
Кви дизели бе, кво е станало, ква стачка бре, я раздувайте, аз като говоря че който иска дизел да си купи камион вие не вярвате.
Кво за картите, турнирче а шефе тия нещо май искат да им покажем как се играе тая игра ААААААА.
Posted 23 March 2008 - 18:48
[/quote]
"Едно е да искат а друго да могат"-цитат от един български филм леко перефразиран
поздрави
[/quote]
"Едно е да искат а друго да могат"-цитат от един български филм леко перефразиран
поздрави
Posted 23 March 2008 - 18:53
Тц,тц,тц-може ли така да се излагате с дизелите,бре-надморската височина видите ли била голяма-1600м, само...!!!Ех,що не можах да дойда аз да видите вие дизел що е...!И пиене и танци също...!Колеги,купона беше на супер ниво,има много какво да се види, очаквайте фото и видео материалите.
Времето тече неуморно,Юни наближава,дерзайте за новата среща!!!![]()
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users