22 март 2008 местността Върховръхmercomeeting
Започната от House M.D., 26 фев 2008 - 09:46:10
208 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2008 - 10:06
Иха мноо готина полянка, Вени, мисля да слагам летните гуми, ще имали проблем с тях да се кача до хотела.
Публикувано 17 март 2008 - 10:24
Вени точно за Бял Мерцедес ме преследва в живота първо го чувствам като поздрав и 2ро точно тая песен я има поне на 10 диска в колата 
така че нея със сигуст
въпреки че.. сега като се замисля.. ще съм с баткото на белия
така че нея със сигуст
въпреки че.. сега като се замисля.. ще съм с баткото на белия
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 март 2008 - 18:00
ще има ли още едно свободно място?
може и да дойда
не се знае още
може и да дойда
не се знае още
Публикувано 17 март 2008 - 19:22
hot news!!
Вчера бях отново горе на баира.
За момента всички, които са записани в "оня" списък word.doc са с осигурено ядене и спане
уговорено е следното
спане - легло на вечер - 17 лева - имаме отстъпка 2 лева - не разбрах за количество или за качество ни я направиха
вечеря - в петък вечерта шопска салата, 2 кюфтета, 2 кебапчета, шишче, гарнитура задушени зеленчуци - 13.40 лв
в събота вечерта - гръцка салата, свинска пържола с гъбен сос, гарнитура пържени картофи - 12.90лв
за изпичането на "оная екстра", дето за последно ще изблее в петък сутринта ( Милене, страшен си, братко!!!! ) ще ни вземат 60 кинта.
предлагам всеки, като се регистрира на рецепция, да си плати и вечерите, и някаква сума между 1.50 и 2 лева за печенето на агнето, за да не се занимаваме със събиране на пари и т.н.
домакините нямат нищо против да си носим пиене, колкото можем да носим![]()
Добре ще е да имаме някакво музикално подсигуряване - в ресторанта има някакъв комп, пълен до капачката с МР3-ки, усилвател, микс мулт, тонколони с размери на гардероб, но един лаптоп с 32 ГБ музика няма да е излишен. ( който трябва, да се сети )
пътя до горе е чист и сух, сняг има на малки преспички тук-таме, температурата по обед беше 21 градуса ( предвид МТО прогнозата е добре все пак да не забравяме, че 22 март - Първа пролет - ще я посрещаме горе, а дотогава е валиден предишния сезон - зимата)
Вени,нямам тарпение да дойде този петьк.При мен има малко усложнение на работата,евентуално в най-лошия случай ще трьгна от тук кьм 16.00,но това е в краен случай.Ще даржим врьзка по алото,в петьк кьм обяд ще ти звьнна да се разберем окончателно дали ще ме чакате в пловдив или сам ще се качвам нагоре,дано се разберем с шефа и всичко да е ОК.
Пускай обратното броене,не остана!!!
Публикувано 18 март 2008 - 21:53
Една двойна стая да е останала случайно или някой да се е разкандардисал?
Публикувано 18 март 2008 - 22:03
нема местаЕдна двойна стая да е останала случайно или някой да се е разкандардисал?
и аз питах ама нема
Публикувано 18 март 2008 - 22:05
нема места
и аз питах ама нема
Нещо в близост наоколо дали няма да има за една две нощувки?
Публикувано 19 март 2008 - 09:45
Който е сложил вече летни гуми е направил грешка май......
Публикувано 19 март 2008 - 10:02
в момента в Пловдив е +6 и е сухо
Браво, при нас вали дъжд примесен със сняг.
Публикувано 19 март 2008 - 13:08
При нас натрупа и продължава неспирно,
му!
Публикувано 19 март 2008 - 13:11
а при нас вали на парцали
нищо
вино има, нека вАли
нищо
вино има, нека вАли
Публикувано 19 март 2008 - 17:22
Споко ДРУГАРИ,ножа е дьрвен а и Иван ще е с тежката артилерия,а там нещата са сириозни,някои от нас знаят за какво става на вапрос.По прогноза в петьк го дават +17,а в сьбота и повече,това не вярвам да е проблем.
Публикувано 19 март 2008 - 17:35
не е точно така
в темата си пише подробно
на около километър нагоре по асфалтов път се намира хижа Върховръх
в хижата засега няма резервации
условията за спане са доста по-спартански - стаи за по 3-ма, 4-рима и за над 12 човека
отоплението е с печки с твърдо гориво ( хижаря ги пали) кенефите са на етажа, а не с в стаята
за момента за там се е записал само pepino
но явно бройката се увеличава
добре е да се уточни бройката по-рано, за да се приготви хижаря
Нещо двойни стай няма ли?
Публикувано 20 март 2008 - 08:50
Включвай обратното броене!
Публикувано 20 март 2008 - 09:01
Обратното броене за мене лично започна от Вонеща вода и както казва Вени "жабата ми кряка много сериозно"...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА