Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Честито, новият ни форум БАЧКА !Ура, нашият си форум бачка...

• Please log in to reply
49 мнения по тази тема

#46 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Публикувано 26 февруари 2008 - 21:01

Честито, довтасах, напред! :flagMB new:
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#47 sashooRS

sashooRS

Чирак

• Потребители на форума
  • 85 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 27 февруари 2008 - 00:25

Честито, довтасах, напред! :flagMB new:

Брей кви неща станали тука...,ей ме на и аз дофтасах :icon_welldone:
  • 0

#48 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 27 февруари 2008 - 00:53

Айде да ни е честит новия фору.И все такива хубави хора да се събираме тук
  • 0

#49 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 27 февруари 2008 - 01:12

Кво значи това:"Честито","Ура" и т.н..??? Големи смешки!..Станахме за смях,жалко..Мила родна картинка-балканския синдром за разцепление,разединение.Някой спомена за "два синода"-ами прав е..
По никакъв начин не заставам на ничия страна,но не мога да схвана,кое е радостното-че сме се отделили от "форума на бившия председател" или че си имаме ново(кое му е новото?)място да си изразяваме емоциите в писмен вид..Наистина не разбирам,щото не виждам с какво ми се променя(естествено е да се подразбира-подобрява!) статута на редови форумец,пък и член на Клуба,ако щете.
...Аз лично не съм подвластен на еуфорията,щото за мен думата "честито!" има смисъл само в случаите,когато се ожениш,когато ти се роди дете,когато спечелиш джакпота от 3-то теглене или когато си купиш чисто нов "Мерцедес"(да речем ;) :D )

...Все пак виждам,че доста колеги се радват и в тоя дух на всеобща радост искам да пожелая на всички радващи се -дано да има реален смисъл от радостта им!..А не както когато дойде царя на власт(когато ние си го сложихме на трона)и ни обеща благоденствие след 800 дни..след въпросните "800 дни",единствения радостен и сериозно облагоденстван се оказа самия цар и неговите придворни...
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#50 kocev

kocev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 251 Мнения:
  • Автомобил:
    W203, C220 CDI

Публикувано 27 февруари 2008 - 02:59

То има много говорено по въпроса. За мен обаче, като член на МБ Клуб, е неприемливо да посещавам нечий частен едноличен форум, чийто собственик още повече, изрично подчертава, че форума му няма нищо общо с клуба на МБ. В този смисъл за мен е съвсем нормално да се радвам и да честитя създаването на форум, принадлежащ на официално регистрираният клуб на Мерцедес-Бенц. Пък нека според някои да сме станали за смях!
  • 0
Marty

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни