Честито, новият ни форум БАЧКА !Ура, нашият си форум бачка...
Започната от fiveq, 26 фев 2008 - 06:12:10
49 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:28
Сьседната тема те зове,там е преброяването на иБАНите кат мен такива.Аз сьм до 1970,сега звьнях на ония от Пьтуване вьв времето ма нещо май е в бьдещето да го и не го вдига.
Мали как сьм се разлигавил,много ми е кеф
Мали как сьм се разлигавил,много ми е кеф
.
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:38
Разгеле намерихме се пак старата гвардия с НОВ ФОРУМ честит да ни е
Поздрави от мен
Поздрави от мен
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:38
И на мен ми е кеф, ама опа нещо има което не беше така - като натисна да видя новите постове независимо от това дали вече съм ги чел или не съм те са маркирани като непрочетени - всичките Проблема при мен ли е? Моите бисквитки ли нещо не работят? А, и още нещо,не че ми пречи , но просто за информация - дали ще съм на Английски или на Български промяна в менюто няма!?! Кажете ми моля
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:47
А честито и от мен на всички членки и членове на клуба, както и на симпатизантите на марката! (не се бях сещал досега, че ЧЛЕН има и в женски род).
Верно почакахме, за форума, но пък както виждам - така радостта на всички ни е още по-голяма.
Голямо благодарско на хората, които се трудиха, за да има и сайта и форума. Нашия си - ОБЩ, а не на някой комерсиален човеец.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!
Радвам се че ви познавам!
Верно почакахме, за форума, но пък както виждам - така радостта на всички ни е още по-голяма.
Голямо благодарско на хората, които се трудиха, за да има и сайта и форума. Нашия си - ОБЩ, а не на някой комерсиален човеец.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:48
При мен е ОК ама не ми дава да цицирам кликвам за цитат ма не ми го вади,а иначе непрочетените са ми маркирани като такива.
.
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:51
Хубаво де, и аз съм тук! Ама като какъв съм, още не знам-плащах членски внос авансово, у Вонеща вода приехте ли ме-не се знае, картоносец кога ще стана? Да не се е скъсало и това?А честито и от мен на всички членки и членове на клуба, както и на симпатизантите на марката! (не се бях сещал досега, че ЧЛЕН има и в женски род).
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!
Имам и предложение-Всичко на КИРИЛИЦА!
Публикувано 26 февруари 2008 - 08:59
Отхвьрля се,да се спазват традициите,отхвьрля се преди да се е дало кто предложение
Дайте му картата на човека бе,па после и на мен една само да разбера как се плащаше.
Дайте му картата на човека бе,па после и на мен една само да разбера как се плащаше.
.
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:09
Хубаво де, и аз съм тук! Ама като какъв съм, още не знам-плащах членски внос авансово, у Вонеща вода приехте ли ме-не се знае, картоносец кога ще стана? Да не се е скъсало и това?
Имам и предложение-Всичко на КИРИЛИЦА!
Пиши на НикЧук едно лично - той ще ти каже дали ти е готова картата. В неделя на сбирката на Ал. Невски Ник показа едно тесте с карти на нови членове.
Предполагам, че и ти си вътре и скоро ще си горд притежател на членска карта.
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:13
Колеги, във форума все още може да се наблюдават малки бъгаве. Моля, ако забележите нещо нередно да ни драснете.
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:19
Ами аз в неделАта бях, ама като си сипах бира и забравих!Пиши на НикЧук едно лично - той ще ти каже дали ти е готова картата. В неделя на сбирката на Ал. Невски Ник показа едно тесте с карти на нови членове.
Предполагам, че и ти си вътре и скоро ще си горд притежател на членска карта.
Остава за срядата, ако не съм си сипал пак за пиене!
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:22
Не ми излизат цитатите ИНКАС,цитирането ми куца.Каза да ти драскаме и е на,драснах ти
.
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:25
Колегата Радо е уведомен за проблемите. Надявам се най-скоор време да ги оправи.
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:29
БРАВО БРАВО еваларка най-после заработи
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:35
След много безсънни нощи и големи мъки
Публикувано 26 февруари 2008 - 09:37
А Честито и от мен на всички фенове и фенки.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни