Не можеш да си купиш току така патрони. За бойни и ловни оръжия и боеприпаси за тях ти трябва разрешително. Но има и компромисен вариант, отива се на някое спортно стрелбище взема се под наем оръжие, купуваш си патрони и стреляш.Абе намери някой приятел с боен пистолет, купи стотина патрона и се настреляй, докато ти писне и ти мине мерака.
Газов пистолет! Съвет ако има компетентни.Искам да си купя газов пистолет.
Започната от Веселин Р., 26 фев 2008 - 03:22:39
38 мнения по тази тема
Публикувано 28 февруари 2008 - 10:11
Публикувано 28 февруари 2008 - 10:21
Не можеш да си купиш току така патрони...
По-скоро е лесно отколкото трудно, но си абсолютно прав - аз поне винаги предпочитам да си платя един коридор в стрелбището отколкото да ида в гората и да се правя на партизанин.
Удоволствието е много по-голямо а и стреляш толкова патрони, колкото можеш да си купиш.
Да не говорим че във втория случай винаги има вероятност да удариш по погрешка някоя "дива" бабичка
Публикувано 28 февруари 2008 - 10:48
Братле аз си взех газов преди години. А защо? Може би тогава имах причина ил иси мисслех ,че имам.Сега ми седи под стелката на колата и си гърма по празници и купони за кефф.Ако искаш да го ползваш за това -става, но иначе приложението му е никакво и няма смисъл!!! Но все пак ако си решил си вземиаз така правя, щом искам си взимам.
Публикувано 28 февруари 2008 - 13:15
включително и себе си......!Ясно ама газовия ми осигурява дистанция от 3 до 5 метра преднина.Със спрея мога да го пръсна чак като ми е до носЪ и вече се засилва да ме нокаутира.
Ок за бойния ама май не схващате.Казах защита!Не да се рпая на всеки 2ри и да му насочвам ЮТИЯТА в мутрата (газовите от близко разтояние са смъртоносни , но това предполагам го знаеш).Въпреки всичко газовият според мен си остава едно преимущество ако те заклещят някъде 3-4 момчета от вида "На Тати ВисШисТа" с врат колкото свински бут.
Теоритично с пистолет притежаващ капацитет от 7-10 изтрела ще са ми достатъчни за да обгазя повече от 3ма човека.Базикате се с газовите патлаци ама май не са ви стреляли с такъв.
Публикувано 28 февруари 2008 - 17:40
Хич даже не се шегувам -
1. Няма газов дето да те обгази на 5м.
2. Ако попаднеш в ситуация в която някой ти мисли белята повярвай ми че няма да можеш дори да го извадиш та камо ли да го заредиш, за стрелба не говорим въобще (нали си наясно че е забранено да се носи с патрон в цевта)
1. Няма газов дето да те обгази на 5м.
2. Ако попаднеш в ситуация в която някой ти мисли белята повярвай ми че няма да можеш дори да го извадиш та камо ли да го заредиш, за стрелба не говорим въобще (нали си наясно че е забранено да се носи с патрон в цевта)
Публикувано 18 април 2008 - 00:26
"Добре де всички го съпоставяте боен със газов.Истината е ,че не са много тези с истински патлак."
Само ти така си мислиш!!! Докато си карах практиката за барман, един дебеловрат, за да се направи на мъжкар пред неговите булки ми изкара пистолет.По приятно щеше да е да си мисля, че е газов, но 5 минути преди това той беше изкарал патроните и ги нареди до бутилката червено Johnny. Повярвай ми - беше боен. И закакво?Да се напиеш някъде и да направиш белята?А че на мой пряител му вадиха боен пистолет в един билярд клуб 15 годишни ликета?По-добре се замисли над поговорката "По-умният винаги отстъпва". А по въпроса за - приятелка, 3-4 човека, нощ, бой - ходи потренирай някой боен спорт.Хем те разтоварва, хем ще научиш нещо полезно, а пък представи си - учат те да избиваш нож, що да не го пробваш и с пистолет? А отношението автоматичен или барабан - баща ми е задължен да носи пистолет и не е автоматичен.Барабана-чиста работа.Пак ще утрепеш някой.Ама след това лошо.Твоя си работа дали ще зимаш пистолет.Дори и да е газов, мое мнение е, че трябва да е барабанка.Остави ги автоматичните да засичат.
Само ти така си мислиш!!! Докато си карах практиката за барман, един дебеловрат, за да се направи на мъжкар пред неговите булки ми изкара пистолет.По приятно щеше да е да си мисля, че е газов, но 5 минути преди това той беше изкарал патроните и ги нареди до бутилката червено Johnny. Повярвай ми - беше боен. И закакво?Да се напиеш някъде и да направиш белята?А че на мой пряител му вадиха боен пистолет в един билярд клуб 15 годишни ликета?По-добре се замисли над поговорката "По-умният винаги отстъпва". А по въпроса за - приятелка, 3-4 човека, нощ, бой - ходи потренирай някой боен спорт.Хем те разтоварва, хем ще научиш нещо полезно, а пък представи си - учат те да избиваш нож, що да не го пробваш и с пистолет? А отношението автоматичен или барабан - баща ми е задължен да носи пистолет и не е автоматичен.Барабана-чиста работа.Пак ще утрепеш някой.Ама след това лошо.Твоя си работа дали ще зимаш пистолет.Дори и да е газов, мое мнение е, че трябва да е барабанка.Остави ги автоматичните да засичат.
Публикувано 06 май 2008 - 00:08
Преди години имаше случка с 1 мой познат. Прибира се от заведение, проблем с няколко "момченца". Вземат му газовия пистолет (неговия). И какво мислите, че става - прострелват го в крака през дънките и го нараняват. Лежа около седмица в болница...
Всеки сам да си прави изводите.
А за избор на късо оръжие - важно е да е удобно за СКРИТО носене. За теб е по-практично, а и изискванията са такива. Не може да ходиш препасан като хайдутин.
В България оръжие колкото искаш, като законното е мн. по-малко от незаконното.
"... не е прашка, не е лък
той е правен в Казанлък..."
)
Всеки сам да си прави изводите.
А за избор на късо оръжие - важно е да е удобно за СКРИТО носене. За теб е по-практично, а и изискванията са такива. Не може да ходиш препасан като хайдутин.
В България оръжие колкото искаш, като законното е мн. по-малко от незаконното.
"... не е прашка, не е лък
той е правен в Казанлък..."
)
Публикувано 06 май 2008 - 06:14
Забрави за газово,или носиш каквото се носи или седиш мирен.Е един "газов",угазил се е целия.
Не я ровете снимката,няма смисьл,,с моя фотоапарат е снимана Намерихме го и реших да го снимам...........как звучи?
Не я ровете снимката,няма смисьл,,с моя фотоапарат е снимана Намерихме го и реших да го снимам...........как звучи?
.
Публикувано 06 май 2008 - 09:38
Грозно звучи, Босе... много грозно... да не говорим, че кат' гръмнеш с туй пушкало, отпред излитат 3-4 ракии, барабар с мезетата... всеки път... мани, мани... още по-грозна работа...
'бах маа му...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни