Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Газов пистолет! Съвет ако има компетентни.Искам да си купя газов пистолет.

• Please log in to reply
38 мнения по тази тема

#31 Алекс Панов

Алекс Панов

Чирак

• Потребители на форума
  • 189 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 28 февруари 2008 - 10:11

Абе намери някой приятел с боен пистолет, купи стотина патрона и се настреляй, докато ти писне и ти мине мерака.

Не можеш да си купиш току така патрони. За бойни и ловни оръжия и боеприпаси за тях ти трябва разрешително. Но има и компромисен вариант, отива се на някое спортно стрелбище взема се под наем оръжие, купуваш си патрони и стреляш.
  • 0

#32 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 28 февруари 2008 - 10:21

Не можеш да си купиш току така патрони...

По-скоро е лесно отколкото трудно, но си абсолютно прав - аз поне винаги предпочитам да си платя един коридор в стрелбището отколкото да ида в гората и да се правя на партизанин.
Удоволствието е много по-голямо а и стреляш толкова патрони, колкото можеш да си купиш.
Да не говорим че във втория случай винаги има вероятност да удариш по погрешка някоя "дива" бабичка :icon_coolgrin:
  • 0

879897.png

#33 ombreto

ombreto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:

Публикувано 28 февруари 2008 - 10:48

Братле аз си взех газов преди години. А защо? Може би тогава имах причина ил иси мисслех ,че имам.Сега ми седи под стелката на колата и си гърма по празници и купони за кефф.Ако искаш да го ползваш за това -става, но иначе приложението му е никакво и няма смисъл!!! Но все пак ако си решил си вземиаз така правя, щом искам си взимам.
  • 0

#34 kleemann

kleemann

Напреднал

• Потребители на форума
  • 461 Мнения:
  • Град:sofia
  • Интереси:МОТОKРОС
  • Автомобил:
    W210 ;E230
    W202 ;C200
    W210 ;E220
    W220 :S320
    W124 :200E
    W211 :E320
    W212 :E220

Публикувано 28 февруари 2008 - 13:15

Ясно ама газовия ми осигурява дистанция от 3 до 5 метра преднина.Със спрея мога да го пръсна чак като ми е до носЪ и вече се засилва да ме нокаутира.
Ок за бойния ама май не схващате.Казах защита!Не да се рпая на всеки 2ри и да му насочвам ЮТИЯТА в мутрата (газовите от близко разтояние са смъртоносни , но това предполагам го знаеш).Въпреки всичко газовият според мен си остава едно преимущество ако те заклещят някъде 3-4 момчета от вида "На Тати ВисШисТа" с врат колкото свински бут.
Теоритично с пистолет притежаващ капацитет от 7-10 изтрела ще са ми достатъчни за да обгазя повече от 3ма човека.Базикате се с газовите патлаци ама май не са ви стреляли с такъв.

включително и себе си......!
  • 0
KLEEMANN...!!!...МОЛЯ,СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА!!!
Публикувано изображение

#35 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 февруари 2008 - 17:40

Хич даже не се шегувам -

1. Няма газов дето да те обгази на 5м.
2. Ако попаднеш в ситуация в която някой ти мисли белята повярвай ми че няма да можеш дори да го извадиш та камо ли да го заредиш, за стрелба не говорим въобще (нали си наясно че е забранено да се носи с патрон в цевта)
  • 0

#36 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Град:Plovdiv
  • Интереси:Мерцедеси, Кучета
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W116 450 SEL 6.9 75' - RESTORATION
    W124 230 CE 89' - Black Dream
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 18 април 2008 - 00:26

"Добре де всички го съпоставяте боен със газов.Истината е ,че не са много тези с истински патлак."
Само ти така си мислиш!!! Докато си карах практиката за барман, един дебеловрат, за да се направи на мъжкар пред неговите булки ми изкара пистолет.По приятно щеше да е да си мисля, че е газов, но 5 минути преди това той беше изкарал патроните и ги нареди до бутилката червено Johnny. Повярвай ми - беше боен. И закакво?Да се напиеш някъде и да направиш белята?А че на мой пряител му вадиха боен пистолет в един билярд клуб 15 годишни ликета?По-добре се замисли над поговорката "По-умният винаги отстъпва". А по въпроса за - приятелка, 3-4 човека, нощ, бой - ходи потренирай някой боен спорт.Хем те разтоварва, хем ще научиш нещо полезно, а пък представи си - учат те да избиваш нож, що да не го пробваш и с пистолет? А отношението автоматичен или барабан - баща ми е задължен да носи пистолет и не е автоматичен.Барабана-чиста работа.Пак ще утрепеш някой.Ама след това лошо.Твоя си работа дали ще зимаш пистолет.Дори и да е газов, мое мнение е, че трябва да е барабанка.Остави ги автоматичните да засичат.
  • 0
Публикувано изображение

#37 strelec

strelec

Чирак

• Потребители на форума
  • 195 Мнения:
  • Град:Стара Загора-Пловдив
  • Автомобил:
    W124 200TE 136k.c. 1994
    Opel Corsa Sport X15DT

Публикувано 06 май 2008 - 00:08

Преди години имаше случка с 1 мой познат. Прибира се от заведение, проблем с няколко "момченца". Вземат му газовия пистолет (неговия). И какво мислите, че става - прострелват го в крака през дънките и го нараняват. Лежа около седмица в болница...
Всеки сам да си прави изводите.

А за избор на късо оръжие - важно е да е удобно за СКРИТО носене. За теб е по-практично, а и изискванията са такива. Не може да ходиш препасан като хайдутин.

В България оръжие колкото искаш, като законното е мн. по-малко от незаконното.
"... не е прашка, не е лък
той е правен в Казанлък..."
:))
  • 0
Публикувано изображение

#38 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 06 май 2008 - 06:14

;) Забрави за газово,или носиш каквото се носи или седиш мирен.Е един "газов",угазил се е целия.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не я ровете снимката,няма смисьл,,с моя фотоапарат е снимана ;) Намерихме го и реших да го снимам...........как звучи?
  • 0
.

#39 Гост

Гост

Чирак

• Потребители на форума
  • 107 Мнения:

Публикувано 06 май 2008 - 09:38

Грозно звучи, Босе... много грозно... да не говорим, че кат' гръмнеш с туй пушкало, отпред излитат 3-4 ракии, барабар с мезетата... всеки път... мани, мани... още по-грозна работа... :kill_myself:
  • 0
'бах маа му...

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни