W140 смяна предни амортесиористарите омаслени
Започната от BENZBOSS, 12 фев 2008 - 22:56:44
38 мнения по тази тема
Публикувано 14 февруари 2008 - 01:35
На другия бряг съм Онтарио,Канада
Публикувано 14 февруари 2008 - 01:49
ЕЕЕЕ,как пьк няма с кой една бира да пие човек,знаех си че си на другия.Кьсмет с колата,тия са корави машини,само и махни като и дойде времето тия свещи и пробвай от моите
Вьпросче имам аз кьм теб - колко мили вадиш на галон,че само ти се доближаваш до карането тук.В БГ и да ги питам те все едни литри вадят,едни чудеса,то там вече е на моточас сметката.Какьв разход средно ти дава сладура?
Вьпросче имам аз кьм теб - колко мили вадиш на галон,че само ти се доближаваш до карането тук.В БГ и да ги питам те все едни литри вадят,едни чудеса,то там вече е на моточас сметката.Какьв разход средно ти дава сладура?
.
Публикувано 14 февруари 2008 - 14:11
Ако щеш ми вярваи на дълго каране с 100 км/ч и пуснат автопилот гори 8 Това с тези свещите на бош,синтетично масло,нови ваздушни филтри и естествено shell V-power. В града е малко кофти гори 16-18 пак зависи от много неща,трафик ала бала...Средно измерих 12 което ще рече 22-23mpg ако не се лъжа Твоя обаче ако обичаш да го настъпваш ще гори 20,ще ти препоръчам да го направиш да тръгва от първа...нали знаеш,че попринцип тръгва на втора...Провери в ebay има доста добри 500,айде успех в търсенето!
Публикувано 14 февруари 2008 - 16:33
Майната му на Ибея,аз искам око да види,рька да пипне,тьря го добьр ако ще и тройно на тоя да е.
Пьрвата сьм я нагласил,трьгва на нея,синтетики,масла,свещи............кво ли не беше,двоен стана за 6 месеца.
Малкия с натискане и сьщия мотор ми дава около 25 на 100,големия леко и с хляб,че жената го кара,а там компромиси няма.Аз за тва дебна 500,да си го юркам как аз си знам и да знам защо ми лежа под него.Една кофа с накладки и ела глей ко стаа,обратно волани с 500
Пьрвата сьм я нагласил,трьгва на нея,синтетики,масла,свещи............кво ли не беше,двоен стана за 6 месеца.
Малкия с натискане и сьщия мотор ми дава около 25 на 100,големия леко и с хляб,че жената го кара,а там компромиси няма.Аз за тва дебна 500,да си го юркам как аз си знам и да знам защо ми лежа под него.Една кофа с накладки и ела глей ко стаа,обратно волани с 500
.
Публикувано 14 февруари 2008 - 18:39
25/100 това да не е Бентли? Как толкова много ще гори да не го качваш на 3500rpm всеки път като тръгваш? Наистина ще сменяш накладки на 15000
Публикувано 14 февруари 2008 - 18:55
25/100 това да не е Бентли? Как толкова много ще гори да не го качваш на 3500rpm всеки път като тръгваш? Наистина ще сменяш накладки на 15000
210 мили на резервоар,ти ги смятай.Като го спра и пуши...............по някой пьт
.
Публикувано 14 февруари 2008 - 20:34
210 мили с 320? Не братле ти тази С-класа я караш като хонда сивик Аз с 500 минавам 500-600 километра с повече каране по магистралата
Публикувано 26 февруари 2008 - 03:42
Тва на Е класата,ако подкарам така големия и 150 няма да мина,жената минава по 350 с големия,аз 200 с малкия.
.
Публикувано 29 февруари 2008 - 19:45
Benzboss, беше споменал преди време за подсилени дискове, какво имаше в предвид ?
w140, s500, 91
Публикувано 01 март 2008 - 15:03
http://www.mbclub.bg...?showtopic=9586
Ми това което виждаш по снимките + някои писания в края на горния линк.При проверка се оказа,че 320 има сьщия размер спирачки като 600 модела,аз слагам спортни оригинален размер с керамика накладки ако да е само 230 коня колата.
Плякай една нова тема за спирачките,че не те знам какво караш / май от пьрвите беше / и да я почваме.И за маркучи ше ти кажа и за дискове,накладки,размери,вентилиране,кое колко и кьде,от какво става директен монташ.................ти само си пусни темата,гтово смляно ти го давам.
И като идея с какво се захващаш - предни дискове с накладки и амортесиори тукашна цена 550 кинта,задни само дискове с накладки 100+.Ма па ка спира ако знаеш
Ми това което виждаш по снимките + някои писания в края на горния линк.При проверка се оказа,че 320 има сьщия размер спирачки като 600 модела,аз слагам спортни оригинален размер с керамика накладки ако да е само 230 коня колата.
Плякай една нова тема за спирачките,че не те знам какво караш / май от пьрвите беше / и да я почваме.И за маркучи ше ти кажа и за дискове,накладки,размери,вентилиране,кое колко и кьде,от какво става директен монташ.................ти само си пусни темата,гтово смляно ти го давам.
И като идея с какво се захващаш - предни дискове с накладки и амортесиори тукашна цена 550 кинта,задни само дискове с накладки 100+.Ма па ка спира ако знаеш
.
Публикувано 20 май 2008 - 21:01
sloji si koni unikalni sa az imam s350 i mu slojix
сложи си koni уникални са, аз имам s350 и му сложих
кирилица, моля
кирилица, моля
Публикувано 20 май 2008 - 21:37
BOSS пак си изтрещтял.Пак сменяш пак,ремонтираш,пак човъркаш.
Ама 600 си е 600.Пък и проблеми по мотора до сега никога не съм имал.Това е най здравото нещо в един 600.
Недей шашка хората така.
Ама 600 си е 600.Пък и проблеми по мотора до сега никога не съм имал.Това е най здравото нещо в един 600.
Недей шашка хората така.
Публикувано 21 май 2008 - 01:51
sloji si koni unikalni sa az imam s350 i mu slojix
кирилица, моля
Кони за модела са само СПОРТ,Спяциал нямат,а Спорта им идва много твьрд,не ми се разваля возията,с тия си е ок,то и без тва е само 230 коня и магистралка.
Пушка,това е старичка тема,месеци минаха от тогава.Сега сьм на вьлна Бебчо.
.
Публикувано 21 май 2008 - 06:36
Ами не съм видял датите,защотот този преди мен я е възобновил.Пак си рекох,че си се юрнал да сменяш наред
Публикувано 21 май 2008 - 07:24
Ма не ми вярваш значи като ти казвам,че на Мрака само тенекето му остана старото,друго всичко му е под 2 годишно. Джанти на Бебчо останаха и се спирам поне до есента,лятото има какво да правя,не е като да ми е скучно цяла зима.
Аз колегата го чакам да каже как намира возията на Конито спрямо старите сток амортесиори и какьв модел Кони е сложил / Спорт е ама аз да питам /.Каква джанта и какви гуми кара,пружинки сменяни ли са или оригинал ..................?
Аз колегата го чакам да каже как намира возията на Конито спрямо старите сток амортесиори и какьв модел Кони е сложил / Спорт е ама аз да питам /.Каква джанта и какви гуми кара,пружинки сменяни ли са или оригинал ..................?
.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни