Петя - и аз съм с гараж, но не винаги нощувам в нас. Не искам да съм като затворник и всяка вечер да се прибирам задължително от страх да не се случи някакъв золум.Или да имаш гараж все пак... слава Богу ние имаме. Не , че и на нас не се е случвало да ни крадат огледалата, но това беше като имахме сивият 124 и живеехме на ул.Бузлуджа преди повече от 10 г. Наистина бе кошмарна история това, съчувствам на потърпевшите, знам кво е...
Откраднаха ми страничните огледала
Започната от DeyanIYI, 06 фев 2008 - 09:39:06
61 мнения по тази тема
Публикувано 03 март 2011 - 09:15

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 03 март 2011 - 17:45
Аааа , знам аз, по кучки ходиш
Сериозно сега, прав си, и ние ходим в едни приятели (ама с А-класата) в "Надежда" 1 (до Фантастико, 114 бл. - казвам го защото е много на вътре и в апашката зона) , ама слава Богу, до сега нищо не се е случило...или поне все още де...
Веднъж там спряхме пред тях за малко (идвахме от другаде и за 20 мин. нещо да им дадем, влязохме в тях разбира се , апартамента им е на партера, колата пред входа им - пред очите ни уж) , бяхме онзи път с С-тката, беше лято, и като излязохме - отстрани (от към шоф. страна) от предният калник, назад по цялата шоф. врата един тигел с ключ вероятно
Умряхме, само за 20-тина минути по сред бял ден, лятото към 17.30 ч. (тоест по съвсем светло!)
Лошото е , че на близо има и интернат с циганета и минават от там често...може и някои от тях да са.
Още се личи тоя "ключ", с пастиране не изчезна много-много....
Веднъж там спряхме пред тях за малко (идвахме от другаде и за 20 мин. нещо да им дадем, влязохме в тях разбира се , апартамента им е на партера, колата пред входа им - пред очите ни уж) , бяхме онзи път с С-тката, беше лято, и като излязохме - отстрани (от към шоф. страна) от предният калник, назад по цялата шоф. врата един тигел с ключ вероятно
Още се личи тоя "ключ", с пастиране не изчезна много-много....
Публикувано 03 март 2011 - 18:39
Хаха - отдавна ми мина времето, ама карай... Петя имаш едно черпене 
В Надежда гостувам често на един съученик и винаги си плащам паркинга. Има някакъв странен феномен в този квартал и много части, често цели коли някакси изчезват в миг.
В Надежда гостувам често на един съученик и винаги си плащам паркинга. Има някакъв странен феномен в този квартал и много части, често цели коли някакси изчезват в миг.

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 април 2011 - 14:27
Здравейте,
прочетох тая тема и направо се учудвам да чуя че това да ти откраднат огледалата си е често срещано явление
Аз карам мини купър и преди 3 седмици ми ги откраднаха пред нас ама супер елегантно - нямаше и следа от намеса и съответно застрахователите казаха оправяй се. След усилено търсене на огледала втора употреба, се оказа че точно такива като мойте са истинска рядкост, пих една студена вода и си поръчах нови, накарах в сервиза да ми разглобят цялата врата и да ги хванат от вътре с контра гайки или там както се казва с цел ако тръгнат пак да ги свалят да им се опъне или поне да останат следи за да ми ги признае застраховката. Вчера си я взимам и викам ейй супер имам си огледала. Е да ама отивам пред нас и кво да видя - на майка ми на C klasata също свалени огледалата. Ама доста по грубо - надрани целите врати и отрязани кабелите. Но застрахователите пак не признават. Реших, че някой ни има зъб ама сега като прочетох няколко форума си мисля че явно е лошо стечение на обстоятелствата щом има още много пострадали хора.
Мисля че за нейната е по вероятно да намеря втора употреба, но не ги разбирам мерцедесите, може ли да ми помогнете какви огледала да търся за мерцедес C klassa купе, води се 220 cdi, 2003та година и ако знаете и ориентировъчно колко ще струват ...
прочетох тая тема и направо се учудвам да чуя че това да ти откраднат огледалата си е често срещано явление
Мисля че за нейната е по вероятно да намеря втора употреба, но не ги разбирам мерцедесите, може ли да ми помогнете какви огледала да търся за мерцедес C klassa купе, води се 220 cdi, 2003та година и ако знаете и ориентировъчно колко ще струват ...
Публикувано 08 април 2011 - 15:35
Или да имаш гараж все пак... слава Богу ние имаме. Не , че и на нас не се е случвало да ни крадат огледалата, но това беше като имахме сивият 124 и живеехме на ул.Бузлуджа преди повече от 10 г. Наистина бе кошмарна история това, съчувствам на потърпевшите, знам кво е...
Публикувано 08 април 2011 - 16:20
W203 ти е модела на Ц-дкатаЗдравейте,
прочетох тая тема и направо се учудвам да чуя че това да ти откраднат огледалата си е често срещано явлениеАз карам мини купър и преди 3 седмици ми ги откраднаха пред нас ама супер елегантно - нямаше и следа от намеса и съответно застрахователите казаха оправяй се. След усилено търсене на огледала втора употреба, се оказа че точно такива като мойте са истинска рядкост, пих една студена вода и си поръчах нови, накарах в сервиза да ми разглобят цялата врата и да ги хванат от вътре с контра гайки или там както се казва с цел ако тръгнат пак да ги свалят да им се опъне или поне да останат следи за да ми ги признае застраховката. Вчера си я взимам и викам ейй супер имам си огледала. Е да ама отивам пред нас и кво да видя - на майка ми на C klasata също свалени огледалата. Ама доста по грубо - надрани целите врати и отрязани кабелите. Но застрахователите пак не признават. Реших, че някой ни има зъб ама сега като прочетох няколко форума си мисля че явно е лошо стечение на обстоятелствата щом има още много пострадали хора.
Ивайджет, Интеркар 3000, втора ръка от автоморга, и още един куп други магазини за авточасти.
Разгледай във форума има теми където има координати на магазини за части, отделно E-bay.
Публикувано 08 април 2011 - 16:52
Моля те поръчай си от Е-бей или си купи нови от магазин,защото точно с това търсене на втора употреба сами подхранваме крадците.Здравейте,
прочетох тая тема и направо се учудвам да чуя че това да ти откраднат огледалата си е често срещано явлениеАз карам мини купър и преди 3 седмици ми ги откраднаха пред нас ама супер елегантно - нямаше и следа от намеса и съответно застрахователите казаха оправяй се. След усилено търсене на огледала втора употреба, се оказа че точно такива като мойте са истинска рядкост, пих една студена вода и си поръчах нови, накарах в сервиза да ми разглобят цялата врата и да ги хванат от вътре с контра гайки или там както се казва с цел ако тръгнат пак да ги свалят да им се опъне или поне да останат следи за да ми ги признае застраховката. Вчера си я взимам и викам ейй супер имам си огледала. Е да ама отивам пред нас и кво да видя - на майка ми на C klasata също свалени огледалата. Ама доста по грубо - надрани целите врати и отрязани кабелите. Но застрахователите пак не признават. Реших, че някой ни има зъб ама сега като прочетох няколко форума си мисля че явно е лошо стечение на обстоятелствата щом има още много пострадали хора.
Публикувано 08 април 2011 - 17:01
Има и морги.Моля те поръчай си от Е-бей или си купи нови от магазин,защото точно с това търсене на втора употреба сами подхранваме крадците.

Публикувано 08 април 2011 - 21:40
Моите огледала ги маркирах като маркираха колата.Момчето се опъваше,ама аз настоях и дори му бутнах петачка за кафе и освен върху стъклата ги маркира и на още две места по капаците и корпуса с 12 цифрен код.Все пак си мисля,че ако ги свият,има голяма вероятност да си ги позная върху някоя кола или морга.Пък и си мисля дали някой ще плати маркирани огледала и стъкла с пясъкоструй,което не може да се заличи с боя.
Публикувано 10 април 2011 - 22:56
Благодаря за отговорите, и аз мислех за е-бай ама ще потърся и по моргите...
Публикувано 14 август 2011 - 13:18
При мен пък тази нощ са ми свалили на двете огледала капаците с мигача, става на въпрос W203 фейслифта. Явно и тях трябва да се мисли как да се застопорят. На времето имах вектра там ги прамехме простотийте с планки да се закрепват огледалата за да не могат да се свалят.
Публикувано 11 септември 2011 - 22:31
Аз първите 2 години ,като си купих първата кола,си направих пълно каско.Колата не е маркирана.Като ми изтече каското (работих в автосервиз известно време) си взех лепенки на Секюримарк от един приятел старите му.Да чукна на дърво ,изглежда лепенките ги карат да си мислят ,че колата има пълна маркировка и не я пипат....
Наскоро разбрах ,че чувството да шофираш МЕРЦЕДЕС Б150 е УНИКАЛНО ,но имам намерение скоро да разбера ,какво е чувството да си собственик на W203....
Публикувано 11 септември 2011 - 22:40
Аз първите 2 години ,като си купих първата кола,си направих пълно каско.Колата не е маркирана.Като ми изтече каското (работих в автосервиз известно време) си взех лепенки на Секюримарк от един приятел старите му.Да чукна на дърво ,изглежда лепенките ги карат да си мислят ,че колата има пълна маркировка и не я пипат....
Колега това инфо по добре не го спонавай по форумите, щото не се знае кой чете тук

By Batev
Публикувано 18 февруари 2014 - 07:53
Вчера сутринта и аз осъмнах без странични огледала, искрено пожелавам на тези/този, който ги е свалил ръчичките да му/им окапят... Та вече втори ден си търся огледала.
Въпросът ми е по скоро, ако някой знае, да каже дали контролните кабели, които разбира се са срязани, дали могат да се наставят или трябват нови.
Също така, ако някой има идея как да се обезопасът да сподели, на ЛС, че боклуците може и по форумите да четат.
Благодаря много и си пазете колите, че тези боклуци са навсякъде!
Публикувано 18 февруари 2014 - 22:46
Колеги, намерих огледала, но разбира се нямат букси и са друг цвят. Вече съм ги оставил при един приятел да ги боядиса, но върпосът ми е някой дали знае добър жичкаджия, който да ги върже без буксите или трябва да си търся букси? Ако да, от къде ![]()
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА