Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Откраднаха ми страничните огледала

• Please log in to reply
61 мнения по тази тема

#31 TimeKiller

TimeKiller

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 14 февруари 2008 - 18:55

И аз имам пълно какско, но застрахователя ми ДЗИ отказа да ми плати огледалата...
МНооооого ще си помиля за догодина да се застраховам при него.

Че смени си застрахователя - не е като да няма други. На мен огледалата за втори път в рамките на един месец ми ги плащат (верно труда го признават до 15 лв/час). Очевидно че и догодина пак при същите ще се застраховам ...
  • 0

#32 ОЧЗ

ОЧЗ

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    C 220 дизел, комби<br />wdb202

Публикувано 01 март 2011 - 17:49

една вечер да оставя колата пред блока - и ми откраднаха огледалата...

дано го има този магазин "раковска до 29то у-ще там на ъгъла един магазин " дето се споменава в темата..
  • 0

#33 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Мнения:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Публикувано 01 март 2011 - 18:33

Да се оплача и аз, снощи откраднаха и моите огледала, и 2те :kill_myself: . Моля, ако някой реши да си купува втора ръка и види две перфектно боядисани ( защото колата я боядисах цялата преди няколко седмици ) тъмно син металик да ми каже. Не за друго, ще му счупа ръцете на този, в който случайно си намеря огледалата. Дясното е леко побългарявано и има една пружина вътре в него при държача, по това ще се познае най-добре. Направо съм бесен!!!!!
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#34 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 01 март 2011 - 20:21

Колеги - искрено Ви съчуствам, който следи форума е прочел, че преди 3-4 седмици ми разбиха страничното стъкло за втори път (първия беше преди 2г.). Аз моите огледала отдавна съм им изпилил болтовете, но и това не е гаранция.
Ще се опитам да ви развеселя малко - вчера вечерта един пич (баща на съученичка на брат ми... ама, че сложно :kill_myself: ) видял, че колата му - пак мерцедес, е с разбито стъкло, и слезнал човека да огледа щетите. По едно време се задействала аларма на друга кола на около 20-30метра от него, отива човека и заварва гадината провесена през счупено стъкло да рови в жабката.... Бил го е с пръчка..после са слезнали и други комшии - и те са го били. Дошли полицаи - и те са го били... Брат ми днес специално ми се обади да ми разкаже случката и колкото и гадно да звучи се накефих. Може би все пак има възмездие!
п.с. българин е бил най-вероятно наркоман.
  • 2
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#35 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2011 - 00:45

Колеги - искрено Ви съчуствам, който следи форума е прочел, че преди 3-4 седмици ми разбиха страничното стъкло за втори път (първия беше преди 2г.). Аз моите огледала отдавна съм им изпилил болтовете, но и това не е гаранция.
Ще се опитам да ви развеселя малко - вчера вечерта един пич (баща на съученичка на брат ми... ама, че сложно :kill_myself: ) видял, че колата му - пак мерцедес, е с разбито стъкло, и слезнал човека да огледа щетите. По едно време се задействала аларма на друга кола на около 20-30метра от него, отива човека и заварва гадината провесена през счупено стъкло да рови в жабката.... Бил го е с пръчка..после са слезнали и други комшии - и те са го били. Дошли полицаи - и те са го били... Брат ми днес специално ми се обади да ми разкаже случката и колкото и гадно да звучи се накефих. Може би все пак има възмездие!
п.с. българин е бил най-вероятно наркоман.

Изобщо не звучи гадно. Принципно насилието не решава проблемите, но за идиоти като тоя е доста добра и ефективна алтернатива.
  • 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#36 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2011 - 07:08

Абе кютек до посиране бее.....никакво жалене бааа ги и наркоманите и главите.
Аз ако хвана някой, който да ми е провиснал на прозореца, боя ще му е най малкото нещо което ще му се случи.
Ще го убия и то с камъни.
П.С съчувствам на всички колеги за извършените кражби над автомобилите им.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#37 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 02 март 2011 - 08:46

Огледала на прилични цени тук, със сигурност не са крадени, а и доставата до БГ не е много скъпа.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#38 anarchymisc

anarchymisc

Чирак

• Потребители на форума
  • 163 Мнения:
  • Град:Плевен/София
  • Автомобил:
    W124 250DTurbo '92
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2011 - 09:29

По разни форуми хора препоръчват да се прогорят последните цифри от вина на малка площ от стъклото на огледалото, с поялник. Поне да се познават, че не са от тази кола! При по-голям късмет да си ги познаете сами!
  • 0

#39 stanny

stanny

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 19 Мнения:

Публикувано 02 март 2011 - 21:21

Колеги аз понеже гледам тука из форума много хора се оплакват от изчезнали огледала и тия дни нямах работа и реших да видя как се свалят огледалата и т.н. ии хванах една дрелка и както са си сложени огледалата само извъртях отвътре болтовете и станаха от кръстата отверка на конуси и сега може да се свалят само с подходящи инструменти и повечеко време ;)
  • 0

#40 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 02 март 2011 - 23:21

Колеги аз понеже гледам тука из форума много хора се оплакват от изчезнали огледала и тия дни нямах работа и реших да видя как се свалят огледалата и т.н. ии хванах една дрелка и както са си сложени огледалата само извъртях отвътре болтовете и станаха от кръстата отверка на конуси и сега може да се свалят само с подходящи инструменти и повечеко време ;)

Обаче не е лошо да се помисли и за стъклата на огледалата!
При мен болтовете бяха разпробити, обаче ми заминаха стъклата. Застрахователите все още отказват да ги платят, но аз не се отказвам. Новите стъкла от БС са по 150 кинта(за моя модел) всяко и съм ги залепил с много бясно лепило(180 кг/см2) ако ги свалят без да ги счупят халал да са им...
Пластмасовата коруба(за моя модел) може да се демонтира без да се сваля цялото огледало и стъклото, тъй че ако се счупи мога да я сменя само нея. Ако замине скелета на огледдалото, така или иначе ще се сменя цялото.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#41 donfilimon

donfilimon

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:
  • Град:Аксаково
  • Автомобил:
    190E-1993
    W201 2000
    122hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 март 2011 - 02:23

Колега Gangsta Man след една битка с подобен крадец на огледала,получих от общинския градски съд във Варна условна присъда за побой над "потърпевшия" от преди 3 години!!!А потърпевшия не съм АЗ!!!Обжалвам,но вече почнах да съжалявам,че не убих мръсната гад на място като имах възможност!!!Щях да се отърва по-леко...........
  • 0
Публикувано изображение

#42 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Мнения:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Публикувано 03 март 2011 - 02:48

В тая държава излиза, че най-изгодно е да си престъпник... :(
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#43 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 март 2011 - 06:58

Колега Gangsta Man след една битка с подобен крадец на огледала,получих от общинския градски съд във Варна условна присъда за побой над "потърпевшия" от преди 3 години!!!А потърпевшия не съм АЗ!!!Обжалвам,но вече почнах да съжалявам,че не убих мръсната гад на място като имах възможност!!!Щях да се отърва по-леко...........

Ееееее това вече не е човешко.Не не тука в БГ нищо не става нямаме нито съд, нито полиция.
Както каза колегата crush, тука е най добре да си престъпник.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#44 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 март 2011 - 08:51

Или да имаш гараж все пак... слава Богу ние имаме. Не , че и на нас не се е случвало да ни крадат огледалата, но това беше като имахме сивият 124 и живеехме на ул.Бузлуджа преди повече от 10 г. Наистина бе кошмарна история това, съчувствам на потърпевшите, знам кво е... :kill_myself:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#45 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 03 март 2011 - 09:12

Леле леле мале, каква хуманна държава просто... При един такъв случай един познат от квартала хваща две лица от ромски произход да му тършуват колата. Човека викнал полиция - идват органите и го питат защо ги е викнал? Казали му, че по-добре било да пребие сганта, щото те могат само да ги задържат за 48ч. и след това ги пускат. Така, че и самите полицаи са безсилни в такива случаи.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни