е аз тогава сменям мойта 190-ка за 140, може и без да ми се доплаща

Публикувано 25 май 2006 - 14:00
Публикувано 25 май 2006 - 16:14
а глупости как S класа ще е по-зле от 190ката демек от С класата се пак на 190ката и викат малката S класа защото е добра като 140ката190 превъзхожда с пъти 140ката ти
не искам да обиждам никой
Това не го бях видял, ама сега не можах да го подмина
п.с. нали знаете, който няма пари за мерц си купува 190 Е/Д![]()
![]()
![]()
- сега ще се обиждаме ли? Случайно да знаеш че на една от легендите - 124 - та окачването е взето 100% именно от 190??? и че 190 на времето (и не само тогава)си е една от най сигурните коли? да не говоря за малко по-топ модификациите на бебето...
И че например моята я купих на цената на маалко по-стара 124 именно защото някои искаме точно 190... тц тц що така колега![]()
тва го знам много отдавна, а и са ми казвали доста хора
п.п. Мир!
само глупак би казал такова нещо че който няма пари си купува 190
сподели кой ти го е казвал това?
Публикувано 25 май 2006 - 22:00
Публикувано 27 май 2006 - 23:23
Публикувано 06 юни 2006 - 19:44
Не знам колко окачването на 124 е зето от 190,мисля че по скоро е доста сходно но не и същото понеже 124 е по широка и по дълга.Возил съм се в перфектна 190-1,8 бензин-1992г и на дълъг път и на градско,баща ми пък има 124-300 дизел-1990г доста съм се возил и на неговата,е 124 вози в пъти по добре от 190,от една страна заради факта че е по тежка и далга и широка но сигурно има и разичия в окачването допринасящи за по добрата возия на 124'катаТова не го бях видял, ама сега не можах да го подмина
п.с. нали знаете, който няма пари за мерц си купува 190 Е/Д![]()
![]()
![]()
- сега ще се обиждаме ли? Случайно да знаеш че на една от легендите - 124 - та окачването е взето 100% именно от 190??? и че 190 на времето (и не само тогава)си е една от най сигурните коли? да не говоря за малко по-топ модификациите на бебето...
И че например моята я купих на цената на маалко по-стара 124 именно защото някои искаме точно 190... тц тц що така колега![]()
Публикувано 06 юни 2006 - 21:52
Публикувано 06 юни 2006 - 23:25
190-ката не е компромис на Мерцедес за цена и качество. Някои я предпочитаме пред 124 заради по-малките размери, по-спортното каране при почти същия комфорт, караме повече в града и се радвавме на колата с най-добър handling/управляемост/ за 80-те години - признание на водещите автоинженери, дори от BMW.
Въпрос на избор.
Публикувано 07 юни 2006 - 03:40
Има и сентенция гласяща следното:Ми как да кажа...
според мен повече е безмислен
ама някой като почне да ми разправя, че БМВ е по-добрата марка... ся съгласете се, че не е така...
много пъти ми се е случвало да споря по таз темица и не се е стигало до краен резултат
и все пак мерцедес са по-добри
п.с. няма да забравя, лятото, как един ми твърдеше, че форд е наи-добрата марка на света, форд сиера е най-добрата кола, че мерцедес през 80-те години са нямали автомобили и че мерцедес са най-скапаните коли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<_<
Публикувано 10 юни 2006 - 15:07
имаше един преди 2 дена по skype ми вика:Има и сентенция гласяща следното:
Има Мерцедес и всички останали марки.
Публикувано 10 юни 2006 - 17:36
До колкото знам е едно и също като схема, но при 124 мисля че детайлите са по-големиНе знам колко окачването на 124 е зето от 190,мисля че по скоро е доста сходно но не и същото понеже 124 е по широка и по дълга.Возил съм се в перфектна 190-1,8 бензин-1992г и на дълъг път и на градско,баща ми пък има 124-300 дизел-1990г доста съм се возил и на неговата,е 124 вози в пъти по добре от 190,от една страна заради факта че е по тежка и далга и широка но сигурно има и разичия в окачването допринасящи за по добрата возия на 124'ката
Публикувано 12 юни 2006 - 17:57
...казала една пенсия преди да каталяса ^_^ Да се твъди,че това е сентениция е меко казано нелепо!Пък вярността на това твърдение може да се поспори надълго и широко!Блажени са вярващитеИма и сентенция гласяща следното:
Има Мерцедес и всички останали марки
Публикувано 12 юни 2006 - 19:20
...казала една пенсия преди да каталяса ^_^ Да се твъди,че това е сентениция е меко казано нелепо!Пък вярността на това твърдение може да се поспори надълго и широко!Блажени са вярващитеИма и сентенция гласяща следното:
Има Мерцедес и всички останали маркиЕдинственето което остана на мерцедес е задното задвижване,нищо повече!
Публикувано 12 юни 2006 - 23:31
Както сам каза "вярността на това твърдение може да се поспори надълго и широко".Тук не е мястото да спориш на тази тема...казала една пенсия преди да каталяса ^_^ Да се твъди,че това е сентениция е меко казано нелепо!Пък вярността на това твърдение може да се поспори надълго и широко!Блажени са вярващитеИма и сентенция гласяща следното:
Има Мерцедес и всички останали маркиЕдинственето което остана на мерцедес е задното задвижване,нищо повече!
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни