Спорът БМВ vs. Мерцедес...
Започната от W140, 14 май 2006 - 20:56:07
58 мнения по тази тема
Публикувано 15 май 2006 - 21:14
а добавка само едно ме е яд че БМВ нямат повече модели примерно много искам да видя представител на бумерите в класа SS кадетое и SLRа....
Публикувано 16 май 2006 - 07:46
Момчета,имайте предвид и още един субективен фактор,но фактор ... Емблемата на Мерцедес стърчи,получава се някаква илюзия,зрителна измама,човешкия поглед или гледа в нея или тя остава като фон,по простата причина ,че не можем да гледаме 2 неща едновременно - анатомия ...
Миналата есен возих едни мои приятели във Варна на сватбата им,по тяхна молба и когато на колата ми бе наслагана декорация,на предния капак имаше някакви стърчащи неща,не много но стърчаха. Като потеглихме ,просто имах чувството,че си карам Мерцедеса Тогава осмислих това чувство ,което създава емблемата при движение и особенно завиване
Замислете се ...
Миналата есен возих едни мои приятели във Варна на сватбата им,по тяхна молба и когато на колата ми бе наслагана декорация,на предния капак имаше някакви стърчащи неща,не много но стърчаха. Като потеглихме ,просто имах чувството,че си карам Мерцедеса Тогава осмислих това чувство ,което създава емблемата при движение и особенно завиване
Замислете се ...
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 16 май 2006 - 08:14
Ами аз съм се возил повече в Мерцедеси..(което е нормално) но съм се возил доста и в БМВ...не мога да кажа точно защо но в Мерца чуството е едно...не може да се опише..БМВ също правят много добри коли не отричам..и наистина в някои отношения са по добри от Мерцедес но аз съм направил своя избор и честно казано едва ли ще съжелявам че съм избрал Мерцедес-Бенз!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 16 май 2006 - 17:07
Публикувано 17 май 2006 - 23:23
Абе тва харчи повече от S600 V12 biTurbo какво е това бумерче... нешо не е у ред...още малко по темата с карачите
BMW смехурковци
Публикувано 17 май 2006 - 23:26
Един пример познат ми се хвали че си зел новата А класа и системата за завиващи фарове била че се включвали халогените и като завъртиш волана ставало дискотека.... 21век Мерцедес........БМВ също правят много добри коли не отричам..и наистина в някои отношения са по добри от Мерцедес ...
Публикувано 18 май 2006 - 19:22
Следва Левски ЦСКА и имали връзка м/у задгробния живот и воината в АфганистанЕдин от най-хубавите спорове
Публикувано 18 май 2006 - 21:48
Такаа - и аз ще кажа нещо. - Първо това че Мерцедес са за возене, а БМВ за каране са пълни глупости. - И двете марки(като изключим някои модели) имат достатъчно витамини и всъщност всичко зависи от това какъв е човека зад волана. Аз лично съм карал и БМВ, и мога да кажа че е добра кола, дори много добра, но не може да ми донесе удоволствието което изпитвам когато карам Мерцедес!!! Преките ми сравнения са между моя 190SportLine и Е30 и, Е36 - мисля съпоставими автомобили, макар че Е36 по-скоро трябва да се сравнява с Ц класата... -просто и удовлоствието от карането, и всичко друго на МБ-то за мен е несравнимо с друг автомобил... а за други хора така е с БМВ... и сега Левски ЦСКА ли следваше :P
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 18 май 2006 - 22:08
Е, ама то е ясно, че има връзка с войната. И то пряка - на разстояние един куршум. Спора с Левски и другите е също ясен А за Мерцедес и БМВ - виж си подписаСледва Левски ЦСКА и имали връзка м/у задгробния живот и воината в АфганистанЕдин от най-хубавите спорове
Публикувано 20 май 2006 - 14:06
Не че на Мерцедес не може да се случи но ................
ПО РЪБА НА БРЪСНАЧА: С БМВ ПО АНГЛИЙСКА МАГИСТРАЛА С 210 КМ/
Сцена като от екшън филм се разигра тия дни по една от най-натоварените английски магистрали А1, която пресича Великобритания от юг не север, съобщава чешкият вестник Mlada Fronta Dnes, позовавайки се на английската преса.
Двайсет и пет годишният Кевин Никъл от градчето Хентс със своето БМВ серия 3 с автоматична скоростна кутия се прибирал от работа, когато, за да изпревари автомобил пред него натиснал педала на газта до карй. Разбира се изпреварил автомобила пред него, но с ужас установил, че педалът на газта не се връща и стои прилепнал като с магнит към пода на автомобила.
Никъл, професионален шофьор на камион, не загубил присъствие на духа и се опитал да върне педала с всички средства. Опитал да постави скоростния лост в неутрална позиция, но не успял, след неколкократни опити да намали скоростта чрез спирачките те загряли и просто отказвали да действат. Преминала му мисълта да изключи двигателя, но това би означавало да отпаднат всички помощни системи за управление, включително усилвателя, а и имало опасност воланът да се заключи. Кевин Никъл успял да набере полицията с мобилният си телефон, която веднага изпратила хеликоптер над него, а четири пилотни коли разчиствали една лента от магистралата, по която летящият вече с над 210 км/час Никъл да се движи.
Полицията казала на Никъл да запали фаровете и да натиска клаксона непрекъснато. Всичко това продължило 26 минути, за които Кевин Никъл с разбеснялото се БМВ 318 изминал108 км. Тогава на едно кръстовище с кръгово движение автомобилът се преобърнал по покрив и спрял. За щастие Кевин Никъл бил без каквато и да е сериозна травма. Автомобилът БМВ 318, произведен през 1998 г. сега е при техниците на полицията. За да го изследва го поискала и лабораторията на Баварската фирма в Мюнхен. По предварителни данни причина за инцидента е лошото състояние на осемгодишната кола, която Никъл не си давал много труд да поддържа. Говорител на БМВ заяви, че този модел на фирмата никога преди това не е показвал подобен проблем. А самият Кевин Никъл сега търси да си купи ново БМВ от същия тип, като твърди, че то му е спасило живота.
Публикувано 20 май 2006 - 15:33
И тоя нема такъв идиот аххахах маи кола не трябва да му дават щом неможе да се грижи за нея па камоли камион...
В последния епизод на Топ Гиър казаха че в Германия откраднали SLR които бил с GPS и при кражба може да се проследи колата но странното били че крадеца качил се на една от наи-бързите коли в света за 48минути изминал ... 18 мили
В последния епизод на Топ Гиър казаха че в Германия откраднали SLR които бил с GPS и при кражба може да се проследи колата но странното били че крадеца качил се на една от наи-бързите коли в света за 48минути изминал ... 18 мили
Публикувано 20 май 2006 - 17:53
Да е и аз съм чувал че бавариите много харчат ама това...уби коня с лопата!още малко по темата с карачите
BMW смехурковци
Но за разлика от нас са доста повече но все пак сме в началото има време...всичко зависи от нас! :P
Mercedes-Benz W201
Публикувано 20 май 2006 - 20:48
Има време,развиваме се подобаващоДа е и аз съм чувал че бавариите много харчат ама това...уби коня с лопата!още малко по темата с карачите
BMW смехурковци
Но за разлика от нас са доста повече но все пак сме в началото има време...всичко зависи от нас! :P
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни